10 Ocak 2026 20:51

Martı Tag Hakkında.
Çalışmış olduğum büyükşehir de çok fazla bu işi yapan özellikle büroda çalışıp akşam çıktıktan sonra ek iş olarak yapan bir çok meslektaşım var. Herkes kazandığımız para yetmiyor, çıkmazsam geçinemem diyor peki arkadaşlar merak ettiğim husus çevrenizde polis olarak yapan ve yakalanan biri oldu mu? Ne gibi yaptırımları var bu işin

alpercakmak52
Aday Memur
10 Ocak 2026 21:12

Bu mesaj 20'nin üzerinde eksi oy aldığı için gizlenmiştir.

Sen yaptın ve başına bir iş geldi yakalandın. Yatırımının ne olduğunu da gayet iyi biliyorsun. Ama bir umut belki biri bir yol gosterirde en az zararla yırtarım mantığıyla burada bir fikir istiyorsun. Geçmiş olsun.

pasha102030
Aday Memur
10 Ocak 2026 21:16

Kendim yakalanmış olsam niye yapmamış gibi yazayım yazar fikir önerisi isterim zaten yakalanmışım inanılmaz akıllar var bizim teşkilatta hayranım sizin gibilere hemen de tespit yapmış

ibrahimmm2863
Aday Memur
10 Ocak 2026 21:25

Arkadaşım motor ile yaparken sivil trafik yakaladı gözünün yaşına bakmadılar işlem yapıldı.açığa alındı en son sonradında ne oldu bilmiyorum

alpercakmak52
Aday Memur
10 Ocak 2026 21:39

TİCARET VE DİĞER KAZANÇ GETİRİCİ FAALİYETLERDE BULUNMA YASAĞI:

Madde 28 - (Değişik madde: 30/05/1974 - KHK-12; Değiştirilerek kabul: 15/05/1975-1897/1 md.)

Memurlar Türk Ticaret Kanununa göre (Tacir) veya (Esnaf) sayılmalarını gerektirecek bir faaliyette bulunamaz, ticaret ve sanayi müesseselerinde görev alamaz, ticari mümessil veya ticari vekil veya kollektif şirketlerde ortak veya komandit şirkette komandite ortak olamazlar. (Görevli oldukları kurumların iştiraklerinde kurumlarını temsilen alacakları görevler hariç). (Ek cümle: 08/08/2011-650 s.K.H.K./38. md.) Memurlar, meslekî faaliyette veya serbest meslek icrasında bulunmak üzere ofis, büro, muayenehane ve benzeri yerler açamaz; gerçek kişilere, özel hukuk tüzel kişilerine veya kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarına ait herhangi bir işyerinde veya vakıf üniversitelerinde çalışamaz.

(Değişik fıkra: 08/08/2011-650 s.K.H.K./38. md.) Memurların üyesi oldukları yapı, kalkınma ve tüketim kooperatifleri, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve kanunla kurulmuş yardım sandıklarının yönetim, denetim ve disiplin kurulları üyelikleri görevleri, özel kanunlarda belirtilen görevler ile kurumundan izin alınmak kaydıyla yapılan insanî ve sosyal amaçlı gönüllü çalışmalar bu yasaklamanın dışındadır.

Batınbatan
Aday Memur
10 Ocak 2026 23:39

O trafik çiye mutlaka madalya verilmiştir.

ibrahimmm2863, 2 hafta önce

Arkadaşım motor ile yaparken sivil trafik yakaladı gözünün yaşına bakmadılar işlem yapıldı.açığa alındı en son sonradında ne oldu bilmiyorum

yakışıgım
Şube Müdürü
11 Ocak 2026 08:23

Bu teşkilatta dışardaki vatandaşla o kadar mukavemet vs konuları oldu ama hiç bir zarar görmedim ama yanımda çalışan meslektasimdan çok zarar gördüm en başta beni polis arkadaşım sattı onun için yanındaki adama polis diye ne güvenin ne sırrinizi verin menfaati için gün gelir onu mutlaka kullanır

Batınbatan, 2 hafta önce

adanax343
Aday Memur
11 Ocak 2026 23:04

onun için trafik çevirmesinden basıp gidin kaçın bakan bile olmaz ama durup polisim dersen ceza yazacağıda yoksa yazar
Batınbatan, 2 hafta önce

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
13 Ocak 2026 00:42

emniyet mensubu olarak sayginliginizi yitirtmeyin trafikte bisey olur.

ihrac sebebi.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi