Editörler : Pangaea
10 Ocak 2026 22:10

Uzmanlık için özel eğitim kurumlarında geçen süre

Merhaba arkadaşlar. Geçmişte 8 ay kadar dershanede çalışmıştım bunu uzmanlık için işletmek için milli eğitime gittim. Ama SGK prim dökümünde ekim ayında olan başlamam e-devletteki özel eğitim bölümünde aralıkta görünüyor. Yani yaklaşık 1 buçuk ay kadar bir eksiklik görünüyor. 1 buçuk ay geç başlatılmış. Ama bu sürede prim eğitim öğretim bölümü olarak yatırılmış. Milli eğitimdeki memurlar özel eğitimde işlenen(aralık) tarihi baz alırız diğer tarihi(ekim) alamayız dediler. Ama ben bu tarihten önceki primlerin de aynı kurum olduğunu söylesem de kabul etmediler. Bu 1 buçuk ay yüzünden uzmanlık başvurunu 6 ay kaçıracağım. Bu durumda olan oldu mu hiç? Bana yardımcı olabilecek birisi var mı? Bakanlıkta buna bakan birim var mı? Şimdiden teşekkürler.

Pol-mat
Aday Memur
12 Ocak 2026 07:24

Daha bu ne ki hocam, bizde ne 1 buçuk aylar, 1 buçuk seneler hesaplanmadı ki hocam

ozelogretim
Aday Memur
12 Ocak 2026 10:46

İlçe Milli Eğitim MEBBİS hizmet cetvelinde görünen sigorta girişinize bakıp işlem yapamaz. Ayrıca Özel Öğretim Kurumlarında göreve başlama tarihi sgk giriş tarihi değildir. Göreve başlama tarihi "Çalışma izninin onaylandığı tarihtir." Çalışma izni onaylanmadan göreve başlayamazsınız.

Toplam 2 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi