Editörler : bilgisayartekniker
10 Ocak 2026 23:19

sözleşmeli atananlar kesin baksın
Sözleşmeli personel çalıştırılmasına dair yönetmeligin 6. maddesinin d bendinde aşağıdaki ibare yer almkatadir. d) Hizmetinin gerektirdiği pozisyona ihtiyaç kalmaması, bu bende göre bana sene sonu senin pozisyona ihtiyac kalmadı hadi yoluna diyebilir mi. Mesela ben bir inşaat mühendisiyim ve 90 ile atandım yani emeğimizi nasıl.koruyabiliriz. Buna maddeye kim karar veriyor.

burakkkk0
Aday Memur
11 Ocak 2026 00:51

vala bende belediye ye atandım yeni öğrendim böyle birşeyi ürküttü benide

nuri.
Aday Memur
11 Ocak 2026 08:02

selamlar. böyle bir şeyin olması en uç nokta. zannımca ancak şöyle olabilir, artık Türkiye de inşaatları sadece makineler yapacak insan gücüne ihtiyaç kalmayacak bu şekilde sizin işinize ihtiyaç kalmayacak.

Uss34
Aday Memur
11 Ocak 2026 11:59

yani hocam burda kişiden ihtiyaca ziyade mesleğe mi ihtiyaca kalmaması demek
nuri., 2 hafta önce
selamlar. böyle bir şeyin olması en uç nokta. zannımca ancak şöyle olabilir, artık Türkiye de inşaatları sadece makineler yapacak insan gücüne ihtiyaç kalmayacak bu şekilde sizin işinize ihtiyaç kalmayacak.
11 Ocak 2026 16:08

Ben 6 sene sözleşmeli çalıştım. Kimseye öyle sana ihtiyacımız kalmadı hadi güle güle dendiğine şahit olmadım. Sadece bir kişi o da 10 gün işe gelmedi sözleşmesi kendiliğinden fesholdu.

Uss34
Aday Memur
11 Ocak 2026 16:38

yani böyle bir şey mumkun değil hocam doğru mu
Hannibal Barca, 2 hafta önce
Ben 6 sene sözleşmeli çalıştım. Kimseye öyle sana ihtiyacımız kalmadı hadi güle güle dendiğine şahit olmadım. Sadece bir kişi o da 10 gün işe gelmedi sözleşmesi kendiliğinden fesholdu.
Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi