Editörler : Pangaea

Muallm66
Şef
13 Ocak 2026 23:11

Açıklandı

Zeynp060606
Kapalı
13 Ocak 2026 23:18

Açıklandı ve resen atamam oldu herkese hayırlı olsun

kacarsu
Şef
13 Ocak 2026 23:56

Ankara'da resen atanan ilçe dışı var mı ? Branş ?

Albatraus
Aday Memur
14 Ocak 2026 01:02

Resen ilçeye gönderildim. Şimdi iş mahkemeye kaldı .

Zeynp060606
Kapalı
14 Ocak 2026 11:44

Sonuç çıkar mı peki? Atamayı Bakanlık yaptıgi için biraz zor diyorlar. :(
Albatraus, 3 hafta önce

Resen ilçeye gönderildim. Şimdi iş mahkemeye kaldı .

Hayydar
Memur
14 Ocak 2026 12:37

Bakanlık sistemsiz kara düzen hareket edince böyle sıkıntılar baş gösteriyor!!? Önceden herkes ilkin doğu göreviyle işe başlar, puanları toplayıp memleketine ilçesinden giriş yapar 3 yıl sonra da puanına göre merkez kenar okullarında devam ederdi. Sonra doğu görevi affı geldi, mazeret tayinleri suistimal edildi, yine ilçe/kasabalardan direkt merkeze gelmek için müdür yardımcılığı sınavı kötüye kullanıldı ve daha neler neler...

Şimdi bunun ceremesini hakkıyla doğu görevini yapıp en azından 8-10yıl sonra memleketine dönebilen öğretmenler çekiyor, yazık!!?

Bakanlık; kendi sistemsizliğinin cezasını neden bazı öğretmenlere ödetiyor!??

Serdes
Memur
14 Ocak 2026 15:54

Anlaşılan engel durumu ile sağlık durumunu birbirine karıştırmış kılavuz ve mevzuatı hazırlayanlar. Engel raporunda seviyeler bellidir. Engelli raporlarında tam bağımlı diye birşey yazmaz. Ögv yazar bögv yazar. ÇÖZGER yönetmeliğinde açık açık nelerin yazılabileceği belirtilmiş. Şimdi çocuğu tip 1 diyabet hastası olan bir kişi engelli raporuna tam bağımlı yazdıramaz. Çünkü çocukta şuur kaybı veya organ kaybı yok. Peki öğretmen annenin resen uzak bir yere tayini çıktığında teneffüslerde bu çocuğun insülin iğnelerini kim sorumluluk alarak yapacak. Şeker komasına girerse acil durum iğnesini kim sorumluluk alarak yapacak. Allah engelli ve engelli yakınlarına sabır versin diyorum.

Ispatu61
Aday Memur
14 Ocak 2026 17:20

bakacagiz sonunda neler olacak engellilerle alakali nasil bir karar alinacak.atamalar iptal.olacak mi
Serdes, 3 hafta önce

Anlaşılan engel durumu ile sağlık durumunu birbirine karıştırmış kılavuz ve mevzuatı hazırlayanlar. Engel raporunda seviyeler bellidir. Engelli raporlarında tam bağımlı diye birşey yazmaz. Ögv yazar bögv yazar. ÇÖZGER yönetmeliğinde açık açık nelerin yazılabileceği belirtilmiş. Şimdi çocuğu tip 1 diyabet hastası olan bir kişi engelli raporuna tam bağımlı yazdıramaz. Çünkü çocukta şuur kaybı veya organ kaybı yok. Peki öğretmen annenin resen uzak bir yere tayini çıktığında teneffüslerde bu çocuğun insülin iğnelerini kim sorumluluk alarak yapacak. Şeker komasına girerse acil durum iğnesini kim sorumluluk alarak yapacak. Allah engelli ve engelli yakınlarına sabır versin diyorum.

historian58
Aday Memur
17 Ocak 2026 21:17

Değerli arkadaşlar norm fazlası atamasında kadrolu öğretmenlerden ilçe grubu dışına yani il geneli resen atama yapıldı mı?

kimuni
Genel Müdür
17 Ocak 2026 22:02

bence yapıldı. duyurulmadı ama yapılmıştır. hatta buraya yazanlar oldu. isterseniz bu başlığı ve ilgili diğer başlıklara bir göz atın yazdılar çünkü gördüm. Ama liste liste duyuru gelmedi bu defa.

historian58, 3 hafta önce
Değerli arkadaşlar norm fazlası atamasında kadrolu öğretmenlerden ilçe grubu dışına yani il geneli resen atama yapıldı mı?

Hayydar
Memur
17 Ocak 2026 22:08

Yapılmayacaktı ama sanki birkaç kişiden duyduğum tayin yerlerine göre yapılmış sanırım!?

historian58, 3 hafta önce

Zeynp060606
Kapalı
19 Ocak 2026 10:14

Arkadaşlar bu Mebbis üzerinde okul bilgisi ne zaman değişiyor tam olarak?

sancak bayrak
Daire Başkanı
22 Ocak 2026 10:24

kimse, ben oturduğum yerden,çalışmadan maaş almak istemiyorum demiyor norm fazlası isen nerde görev verilirse oraya gideceksin demektir, bazıları hemen mahkeme ye koşuyor,mahkemeler demiyor mu çalışmadan maaş yok diye.evine uzak sa o zaman sen de ayrıl evine yakın özel bir işyeri aç,özel sektör de çalış buna kimse bir şey demez.ama bedavadan çalışmadan maaş çoluk çocuğum dan çıkar diye düşünenler de var.

Hayydar
Memur
22 Ocak 2026 16:38

Tamam kabul, çalışmayana maaş verilmesin, peki şark affına uğrayıp il merkezlerine yerleşen ve şark görevini yapıp memleketine dönüp norm fazlası olanın suçu ne!!?

Köy/kasaba/ilçe derken merkeze 8-10 yıl sonra gelebilmiş, sen diyorsun ki hadi sen 2. şark görevine gideceksin!!? ADALET bu mu!!?

sancak bayrak, 2 hafta önce

kimse, ben oturduğum yerden,çalışmadan maaş almak istemiyorum demiyor norm fazlası isen nerde görev verilirse oraya gideceksin demektir, bazıları hemen mahkeme ye koşuyor,mahkemeler demiyor mu çalışmadan maaş yok diye.evine uzak sa o zaman sen de ayrıl evine yakın özel bir işyeri aç,özel sektör de çalış buna kimse bir şey demez.ama bedavadan çalışmadan maaş çoluk çocuğum dan çıkar diye düşünenler de var.

Toplam 94 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi