Editörler : supporters.
11 Ocak 2026 11:03

İcra hakkında
Arkadaşlar meb de memurum malesef ıcra kesinti var ve mayısdan beri kesiliyor bu ayda kesildi ilksan dan anında odeme kredı alacagım ama bordro da gozukuyor muhasebeciye dedim bu ay kesme ilksan dan alayım İlksna bordrıçoda icra gozukmesın vereyim hemen dıyor varmı bu ısı tam bilen 1 ay kesilmemesi nasıl saglarım muhasebeciye dedim ne olur bu ay kesme dedim olmaz kesmem laızm dedim. Ne olur bir ay kesmese sehven unutuldu dese ne yaptırım olur ki . Lutfen okuyan bilgisi olan lutfen cevap yazsın teşekkürler
11 Ocak 2026 11:26

ilçenin destek bölümüne git öncelikle bu işi yapan kişiyi bul. babasının hayrına yapmaz konuşmanın içine onu göreceğini söyle bu işin senin için ne kadar önemli oldugunu anlatırken. risk alıp vereceğin mevlaya göre evet diyebilir. onun dışında hayatta yapmaz yapamaz. icra açanın avukatı aylık icrayı bekler gelmezse o icra avukatı kesinti yapmayan memura isterse işini yapmamaktan işlem başlatır süründürür onu. adamın başını yakarsın yani kısacası. senin işin olacak diye başka kişilerin başını yakma.

kantar05
Aday Memur
11 Ocak 2026 13:12

Niyetim asla ne kurumu zora sokmak ne de baskaısnı basını yakmak sadece 1 ay kesmezse hersey tamam bu sekilde denk gelen oldu mu yaptıran oldu mu amacım onu ogrenmek muhasebeci ile konustum zaten olmaz dedi
ahmet demir7307, 1 hafta önce

ilçenin destek bölümüne git öncelikle bu işi yapan kişiyi bul. babasının hayrına yapmaz konuşmanın içine onu göreceğini söyle bu işin senin için ne kadar önemli oldugunu anlatırken. risk alıp vereceğin mevlaya göre evet diyebilir. onun dışında hayatta yapmaz yapamaz. icra açanın avukatı aylık icrayı bekler gelmezse o icra avukatı kesinti yapmayan memura isterse işini yapmamaktan işlem başlatır süründürür onu. adamın başını yakarsın yani kısacası. senin işin olacak diye başka kişilerin başını yakma.

13 Ocak 2026 01:03

YAPTIRAMAZSIN yapan kişi risk alır icranın avukatı o kişiye dava açar işini kötüye kullanmaktan icra devletindir devletin verdiği emiri de yerine getirmeli. bekleyeceksin icranın bitmesini

kantar05, 1 hafta önce
Niyetim asla ne kurumu zora sokmak ne de baskaısnı basını yakmak sadece 1 ay kesmezse hersey tamam bu sekilde denk gelen oldu mu yaptıran oldu mu amacım onu ogrenmek muhasebeci ile konustum zaten olmaz dedi
Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi