Editörler : Pangaea
12 Ocak 2026 18:08

2026 Atama Ve Yer Değiştirme Tarihlerinde Rotasyon Tarihlerinin Yer Almaması

Değerli arkadaşlar, açıklanan atama ve yer değiştirme yönetmeliğinde 12 yılını dolduranlar için belirli bir tarih aralığı ( tayin istemeleri için ) verilmemiş. Eğer rotasyon yapılacak olsaydı sizce işlemler için tarih aralıkları verilmez miydi?

ziya64
Daire Başkanı
12 Ocak 2026 19:17

Belki norm fazlası atama başlığıyla atama olabilir.

Elmerl
Aday Memur
12 Ocak 2026 19:23

il içinde yapılır hocam muhtamel boşalacak ya da ihtiyaç normu olarak görünür. sonra puan üstünlüğüne göre yerleşme yapılır. bende ki mantık bu. sizin söylediğiniz gibi rotasyon ataması diye bir atama şekli sonuç vermez

atahoca
Müsteşar Yardımcısı
12 Ocak 2026 19:34

Plan ve proje dahisi(!) yetkililer artık bu işleri whats app talimatlarında olduğu gibi (ben kullanmıyorum, arkadaşlar diyor) anında yapıp anında istiyorlar. Milyonu geçen geminin dümenini istedikleri gibi bir sağa bir sola bükebiliyorlar.

Sarı sendika yapılmayacak diye açıklama yapmış ama belli olmaz.

senumut
Şef
12 Ocak 2026 19:35

Ben yine de ayrı bir tarih olması gerekirdi diye düşünüyorum. Bence rotasyon olmayacak
Elmerl, 4 hafta önce
il içinde yapılır hocam muhtamel boşalacak ya da ihtiyaç normu olarak görünür. sonra puan üstünlüğüne göre yerleşme yapılır. bende ki mantık bu. sizin söylediğiniz gibi rotasyon ataması diye bir atama şekli sonuç vermez

Serdes
Memur
12 Ocak 2026 21:02

Olacak olsa rotasyon diye yazarlardı. Madem uygulamayacak yönetmeliğe neden koyuyorsunuzda gereksiz kaygı oluşturuyorsunuz

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi