Editörler : bilgisayartekniker
14 Ocak 2026 15:17

Koruma ve Güvenlik Personeli 8. Toplu Sözleşme Kazanımı Bodroya Yansımadı
Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Personeli arkadaşlar Toplu sözleşmede kazanım sağlanan silahsız görev yapanlar için +13 Puan - Silahlı Görev Yapanlara İlave +8 puan bodroda gözükmüyor. Bazı kurumlarda çalışan personellerin puanları güncellenmiş ancak birçok kurumda çalışan personelin de puanı düzeltilmemiş. Bununla alakalı ne yapılabilir? Mutemetle görüştüğüm zaman kadrolu personel için o denildi ancak resmi gazetede sözleşmeli ya da kadrolu olarak ayrışma yok. Ayrıca başka kurumlarda sözleşmeli personele puanlar işlenmiş. Konu hakkında fikri olan varsa paylaşırsa sevinirim.

SessizGemi.069
Aday Memur
15 Ocak 2026 00:05

bende sordum kuruma bizede yansımadı aynı cevabı aldım

Sedirhanpaşalı
Aday Memur
15 Ocak 2026 01:50

Ben kadrolu koruma güvenlik memuruyum Kültür ve turizm bakanlığı personeliyim maaş 61 400 bekar normal mi bize geçen toplu sözleşmede 10 puan verilmişti bunda 3 verildi dendi

çevremüh58
Aday Memur
20 Ocak 2026 08:27

Bodro da 666 KHK ile ek ödeme kısmında yazan tutarları kontrol ettiğinizde; Silahsız sözleşmeli olarak görev yapanlarda 9229,34 TL, kadrolu olarak görev yapanlarda 12921,08 TL yazıyorsa faydalanmiyorsunuz demektir ve hemen kurumunuzda ilgili birimle veya yetkili sendikaya durumunuzu iletmenizi öneririm.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi