Editörler : gül-feşan
14 Ocak 2026 16:10

36 yaşında maliye lisans mezunuyum

Maliye lisans mezunu

2 çocuğumla tüm gençliği çalınan gururu onuru yerle bir edilip ortada bırakılan senden bir halt olmaz diye durmadan itilip hor görülen Bi anne olarak1 ay öncebosandim şimdi çocuklarımla ailemin de desteği ile yeni Bi hayata başladım hem kendim için hem çocuklarım için hem beni yillarca hor gören eski eşim ve ailesine karşı iyi puan almak için uğraşıyorum sadece sunu sormak istiyorum yaşım 36 olduğu için anladigimkadariyla sadece merkezi alımlara başvuru yapabilirim... sene başında adliye memurluklarinda 35 yas siniri kalktı diye bir yazı okumuştum doğrumu yani gardiyan katıp mubasirlikte.....birde düz memurlukta en iyi maaş hangimemurluk ve ne kadar sakin yanlış anlamayın derdim para maddiyat değil en zoruna ve en iyisine kendime hedef koymak icin merak ettim çünkü kendimi kanıtlamak istedigimkarsimda ki şahsiyet çok iyibir konumda bende en iyisi ile bir gün karşısınagecip yüzüne vurmak istiyorum basarimi

metin48484848
Aday Memur
14 Ocak 2026 17:07

35 yaş diye kesin bir sınır yok, ilanlardaki kriterleri okuyun, ben 40 yaşımdayım 2026 kpss ye hazırlanıyorum. Şu anda msb yaş şartı olmadan alım yapıyor

tempered
Aday Memur
14 Ocak 2026 18:50

A grubu veya güvenlik zabıta itfaiye vs gibi kadrolar dışında açıktan alımlarda bile çok fazla yaş şartı koyan yok artık.

hayatyeniden04
Aday Memur
14 Ocak 2026 18:58

Peki maaş olarak iyi olan en çok tercih edilen yas siniri olmayan maliye lisans mezunu için en iyi şartları olan hangisi

tempered, 3 hafta önce

A grubu veya güvenlik zabıta itfaiye vs gibi kadrolar dışında açıktan alımlarda bile çok fazla yaş şartı koyan yok artık.

DurBakDinleGeç
Aday Memur
15 Ocak 2026 07:27

Kadınlar Kulübü Bir Derdim Var Forumu İçeriği Gibi Konu Olmuş Bu Yahu :D

accountant_17
Aday Memur
15 Ocak 2026 09:42

Başarmak için çok nedenin var en başta çocukların için yapmalısın.Gün olur devran döner.Hayalinden vazgeçme,kendine inan ve güven.En güzel intikam başarıdır unutma.Yolun açık olsun.

VHKİ-MEB
Şef
15 Ocak 2026 21:08

Sen bayansın, işinle, puanınla, maaşınla kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Allah senin karşına bir imtihan çıkarmış. Güzel bir evliliğin olmamış. Bugün hem kandil hem Cuma gecesi. Şimdi dua et, Allah sana güzel bir evlilik nasip etsin.

hayatyeniden04
Aday Memur
15 Ocak 2026 21:38

Teşekkür ederim Allah razı olsun insallah

VHKİ-MEB, 3 hafta önce

Sen bayansın, işinle, puanınla, maaşınla kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin. Allah senin karşına bir imtihan çıkarmış. Güzel bir evliliğin olmamış. Bugün hem kandil hem Cuma gecesi. Şimdi dua et, Allah sana güzel bir evlilik nasip etsin.

Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi