Editörler : Pangaea

Banu Akkan
Yasaklı
11 Şubat 2026 11:45

bakanımız çözer bu meseleyi

Lewo124
Şube Müdürü
11 Şubat 2026 20:19

Rotasyonun adı var arkadaşlar. Bakan beyinde üzerinde bir konu bu. Dedim oldu, yaptım oldu yazdım oldu İle bu iş çözülmez- çözülemez. Kısaca beklemeyin rotasyonu.

sosylci01
Memur
11 Şubat 2026 22:10

Aynen hocam. Tutturmuşlar bi okulun ağaları, değişiklik iyidir falan filan. Sanki yaşlı öğretmenler genç öğretmenlerden haraç kesiyor. Yaşlı öğretmen yan sokaktaki okula geçince ne yapacak, atom mu çarpıştıracak ?

Zaten 4 yılda bir idarecilere rotasyon var, yani o yaşlı öğretmen idareciyi kafalasa bile ancak 4 yıl, sonra yenisi geliyor. İdareci rotasyonu ile zaten okul bir nevi sıfırlanıyor.

Lewo124, 4 hafta önce
rotasyonu savunan arkadaşlarımın açıklamasında, eğitime dair, çocuğa dair elle tutulur bir açıklama yok. Gerçekten merak ediyorum. Rotasyonu Savunan bir arkadaşım tarafsız olarak neden olmasını gerektiğini yazabilir mi? lütfen kalıp kelimelerle yazmasın. örneğin değişim iyidir, hareket gelir, okulun ağaları, dedeleri, teyzeleri gider gibi cümleler kurmadan, Neden gerekli ve olmalı? Sadece bunu izah edermisiniz?

Banu Akkan
Yasaklı
11 Şubat 2026 22:52

mezardakileri de rotationa tabi tutmak gerek

Lewo124
Şube Müdürü
12 Şubat 2026 00:21

hocam biz millet olarak çuvaldızı başkasına batırmayı severiz, fakat küçük bir iğne bize battığı zaman ortalığı yıkarız. Anlatıyoruz anlamak istemiyorlar. gerçekten komik bir durum. Rotasyonu savunan arkadaşlarım güncel rakamlarla 100.000 ne yakın norm fazlası öğretmen var.70.000 kişiye yakın ücretli istihdam edilen öğretmen var. Buyrun bunları ilk önce çözün, sonra rotasyonu uygulayın.
sosylci01, 4 hafta önce

Aynen hocam. Tutturmuşlar bi okulun ağaları, değişiklik iyidir falan filan. Sanki yaşlı öğretmenler genç öğretmenlerden haraç kesiyor. Yaşlı öğretmen yan sokaktaki okula geçince ne yapacak, atom mu çarpıştıracak ?

Zaten 4 yılda bir idarecilere rotasyon var, yani o yaşlı öğretmen idareciyi kafalasa bile ancak 4 yıl, sonra yenisi geliyor. İdareci rotasyonu ile zaten okul bir nevi sıfırlanıyor.

Banu Akkan
Yasaklı
12 Şubat 2026 06:32

ölüsüne dirisine hepsine rotationu uygulamak lazım

emreakarcay
Aday Memur
14 Şubat 2026 15:00

Rotasyon gelse ne olacak ki? Bir okulda 12 yıldan fazla duran öğretmenin puanı zaten azımsanmayacak kadar fazladır. En fazla 4 sokak öteye giderler.

Toplam 27 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi