Editörler : Pangaea
15 Ocak 2026 00:46

Memurların iş bırakma eylemi.

tv lerde hic verilmiyor

neden ?

ankara gobeginde maas ozluk haklari icin 1 gunluk is birakma yapiyolar. tv lerde hicbisey yok

BanuAlkan
Yasaklı
15 Ocak 2026 12:51

hangi sendikalar ???

pekgozenes
Aday Memur
15 Ocak 2026 14:13

KESK SADECE

BanuAlkan, 3 hafta önce
hangi sendikalar ???

okuryazar3
Müsteşar
15 Ocak 2026 16:09

Bunlar nasıl memur ya ? Zor iş bulunan bir ülkede iş bırakılır mı hiç:))

Hem tv lerde hapçi sanatkarlar daha çok ilgiyle izleniyor vur karnına tekmeyi memurun debelensin gitsin, bir de çıkmış reva görülene sabret, şükret vaizini hiçe sayarak dikleniyorlar ha!?Beter olsunlar ağama memur mu yok ,gerekirse ithal eder valla:))

Sevdim-Seni
Genel Müdür
15 Ocak 2026 16:26

yandaş olmayan tv mi kaldı?

Canı kayyum isteyen tv habercilik yapsın.

Basın özgürlüğünde ugandadan bile gerideyiz.

Serdes
Memur
15 Ocak 2026 23:40

Yıl olmuş 2026 tv haberlerini izlemek Anlamsız.

Braweheart01
Genel Müdür
15 Ocak 2026 23:48

ilgili sendikaın eylemlerini önemsemiyorum ilgili sendikanın varoluş nedeni memurların özlük hakları değil yasa dışı sol örgütlere çok yakınlar onlara maddi manevi kaynak sağlıyorlar

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
16 Ocak 2026 01:09

kapattir ozaman

niye faaliyette yasadisiysa .

Braweheart01, 3 hafta önce

ilgili sendikaın eylemlerini önemsemiyorum ilgili sendikanın varoluş nedeni memurların özlük hakları değil yasa dışı sol örgütlere çok yakınlar onlara maddi manevi kaynak sağlıyorlar

BanuAlkan
Yasaklı
18 Ocak 2026 10:13

eylem ve grev anayasal haktır fakat vatandaşlara, memur işeniz bunu yapamazsınız, dmk ya terstir, eylem iş bırakma iş yavaşlatma vs yapamaz memur. ancak haftasonu veya mesai dışı yapabilir

fatih ç.
Genel Müdür
18 Ocak 2026 13:40

Gayet de yapıldı ve yapılıyor. Niye hâlâ bu zırvalık tekrarlanıyor bilmiyorum. Ben de yaptım, hiçbir şey de olmadı. Yaşlılar bu kafada sadece. Gerçek birer memurlar. Devlet babba ne derse o. Ne zaman uyanacaklar bilmiyorum. Emekli olunca belki fark ederler. Aa böyle de oluyormuş derler.

BanuAlkan, 3 hafta önce
eylem ve grev anayasal haktır fakat vatandaşlara, memur işeniz bunu yapamazsınız, dmk ya terstir, eylem iş bırakma iş yavaşlatma vs yapamaz memur. ancak haftasonu veya mesai dışı yapabilir

BanuAlkan
Yasaklı
18 Ocak 2026 14:48

savunma istediklerinde anlarsın hanyayı konyayı, disiplin cezasını yapıştırdıklarında gelirsin burda gene yazmaya yok yaptık yok anayasal hakkımız bilmem ne, memur grev yapamaz, iş bırakma yapamaz, mem bir sene bekler, sen onutursun, sonra ceza gelince tutuşursub, sen şimdi hiç bişey olmadı zannet, bütün okullardan liste istiyorlar, okul müdürleri de gönderiyor, o zaman anlarsın,
fatih ç., 3 hafta önce

Gayet de yapıldı ve yapılıyor. Niye hâlâ bu zırvalık tekrarlanıyor bilmiyorum. Ben de yaptım, hiçbir şey de olmadı. Yaşlılar bu kafada sadece. Gerçek birer memurlar. Devlet babba ne derse o. Ne zaman uyanacaklar bilmiyorum. Emekli olunca belki fark ederler. Aa böyle de oluyormuş derler.

fatih ç.
Genel Müdür
18 Ocak 2026 15:01

İstediler zaten listeyi. Bazıları gibi ödlek olmadığından müdürümüz de bizzat katıldı. Hiçbir şey olmadı, olmayacak da. Sendika eylemi. Tüm sendikaların ceza alması gerekir. Öyle bir şey de olmayacak.

BanuAlkan, 3 hafta önce
savunma istediklerinde anlarsın hanyayı konyayı, disiplin cezasını yapıştırdıklarında gelirsin burda gene yazmaya yok yaptık yok anayasal hakkımız bilmem ne, memur grev yapamaz, iş bırakma yapamaz, mem bir sene bekler, sen onutursun, sonra ceza gelince tutuşursub, sen şimdi hiç bişey olmadı zannet, bütün okullardan liste istiyorlar, okul müdürleri de gönderiyor, o zaman anlarsın,

BanuAlkan
Yasaklı
18 Ocak 2026 17:20

olduğunda görürsün, zaten müdürleri de oynatmaya yer arıyorlar, malum ittifak meselesi,
fatih ç., 3 hafta önce

İstediler zaten listeyi. Bazıları gibi ödlek olmadığından müdürümüz de bizzat katıldı. Hiçbir şey olmadı, olmayacak da. Sendika eylemi. Tüm sendikaların ceza alması gerekir. Öyle bir şey de olmayacak.

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
19 Ocak 2026 17:35

ahhhhhhh

BanuAlkan
Yasaklı
20 Ocak 2026 11:09

noldu pe niye ahladun
Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler