Editörler : Pangaea
15 Ocak 2026 16:56

Mazerette İl İlçe seçimi

Malumunuz 2 aşamalı bir atama sürecindeyiz. İlk aşamada hangi ile ve ilçeye gitmek istediğimizi soruyor. Diyelim ki bir il ve ilçeyi seçtim. Ve onay aldım. 2 inci aşamada o ildeki diğer ilçelerdeki okulları da seçebilecek miyim? Açıkcası benim için önemli olan İLÇE değil İL. o ile atanayım ama herhangi bir ilçe de olur...

Bu yüzden ilk aşamada seçtiğimiz ilçeden farklı ilçelerdeki kurumları seçebilecek miyiz ikinci aşamada?

Bu konuda bilgisi olan hocam var ise ve bizleri bilgilendirirae çok sevinirim

15 Ocak 2026 17:11

il dışı özür de,ilin tamamı açılıyor

mavisular
Memur
15 Ocak 2026 17:17

Madem hepsi açılıyor hocam neden ilk aşamada il/ilçe seçmek zorundayız. Açıkcası bunu anlayamadım.

bahçesaray, 3 hafta önce
il dışı özür de,ilin tamamı açılıyor

Serdes
Memur
15 Ocak 2026 22:43

O ilçeyi istemek için gerekli şartlara sahip misiniz diye tespit etmek için.

mavisular, 3 hafta önce

Madem hepsi açılıyor hocam neden ilk aşamada il/ilçe seçmek zorundayız. Açıkcası bunu anlayamadım.

mavisular
Memur
16 Ocak 2026 12:43

Başvuru yaparken Evrak Yüklememizi istiyor sistem. PDF formatında engelli raporum var. ama JPG formatında dosya yüklememizi istiyor. Evrak yükleyen arkadaş var mı ? Ne yükleyeceğiz ? Bilgilendiren bir hocam olursa sevinirim.

anelka0101
Memur
17 Ocak 2026 14:28

Pdf'yi Jpeg'e çeviren programlar var hocam internette. Çevirin öyle yükleyin bir de.

mavisular
Memur
17 Ocak 2026 15:28

Dediğiniz gibi yaptım ve evrağı JPG formatında yükledim. Okul ve İlçe kabul etti. Benim çekindiğim aceba yüklenmesini istedikleri başka bir evrağı.mı yüklemem gerekiyordu.

Hakkımızda hayırlısı olun hocam. Norm açığı olmadığından çıkacağını da zannetmiyorum ya ; neyse. Dediğim gibi hayırlısı inşallah...

anelka0101, 3 hafta önce
Pdf'yi Jpeg'e çeviren programlar var hocam internette. Çevirin öyle yükleyin bir de.
Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi