Editörler : E.Kayı Han
15 Ocak 2026 19:50

Diyanet'i İsmailağa Cemaati Yönlendiriyor!

Mesajı neden siliyorsunuz.Diyanet İşleri Başkanlığında bir cok üsülsüzlüğü ismailağa cemaati tarafından yapılıyor.Kanıt Ahmet M******* misal görevden atılması gerekiyordu. Yargı başta olmak üzere bircok şeyi gizli yapıyorlar. Memurlar net neden sesimize ses olmayıp iletileri siliyorsunuz

E.Kayı Han
Editor
15 Ocak 2026 20:30

İsim ve soyisim vererek paylaşım yapmanız suç teşkil eder bu durum yer sağlayıcı olarak bizleri de bağlar. Bundan dolayı bir önceki konuyu sildim. Tekrar açmışsınız bu defa soy ismi kapattım.

Paylaşımlarda daha dikkatli olalım.

ismailaga31
Aday Memur
15 Ocak 2026 22:01

verilen isim araştırılabilir medyada tanınan ve bilinen bir isimdir.Mesajlarımızı kapatmayın ki diyanetin içerisindeki bu oluşumu herkes artık öğrensin! Bizzat şahid olduğumuz olaylar var!

E.Kayı Han, 1 ay önce

İsim ve soyisim vererek paylaşım yapmanız suç teşkil eder bu durum yer sağlayıcı olarak bizleri de bağlar. Bundan dolayı bir önceki konuyu sildim. Tekrar açmışsınız bu defa soy ismi kapattım.

Paylaşımlarda daha dikkatli olalım.

imrancuhadar
Memur
16 Ocak 2026 09:55

Bu şahıs yargı kararı ile suçlu bulundu mu?

ismailaga31, 1 ay önce

verilen isim araştırılabilir medyada tanınan ve bilinen bir isimdir.Mesajlarımızı kapatmayın ki diyanetin içerisindeki bu oluşumu herkes artık öğrensin! Bizzat şahid olduğumuz olaylar var!

ismailaga31
Aday Memur
16 Ocak 2026 12:23

Bulundu ama ilk mahekemden sonra tekrar tıpış tıpış iade edildi!

imrancuhadar, 1 ay önce

Bu şahıs yargı kararı ile suçlu bulundu mu?

asadaf1993
Memur
22 Ocak 2026 10:15

Kim ki devlet dışında bir yapılanmaya biad ediyor ve o yapılanma için güç, para ve insan devşiriyor gitsin istifa etsin. Hem devletin maaşını alıp hem de devlet dışı (büyük ihtimalle yurt dışı bağlantılı) oluşumlardan emir almak kabul edilemez. Bu dediklerim belli bir gruba değil tüm yasa dışı oluşumlara.

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi