Editörler : Pangaea

BanuAlkan
Yasaklı
28 Ocak 2026 11:23

Wallahi çok haklısın, bazılarını hatta galaksi dışına atmak lazım

hiiammia
Şef
28 Ocak 2026 16:30

Eksileyin Eksileyin bunu da eksileyin laf da sokun.

Acizler. Hem halay başı olayım hem ayranım dökülmesin istiyorsunuz. Puan vermeyen en imkanlı yerlerde çalışıp puansız puansız tayin olamayınca rotasyon rotasyon diye ağlıyorsunuz hiç umrumda değil siz de zorda imkansızlık içinde çalışsaydınız benim gibi puanınız akranlarınızın İki katı olsaydı tayin olmak için sıkıntı çekmezdiniz. Adam 15 yıllık çalışıyor 150 puanı var gelemiyorum diye ağlıyor merkezden başka yerde çalışmamış, ben enayimiydim benim gibiler enayimiydi yıllık 30 40 puan veren ücra köyde çalıştı puan kazandı benim tayinim çıkıyor gayet güzel boşluk da var gayet güzel ZORLUK ÇEKSEYDİNİZ. galaksiden atmak lazımmış seni galaksiden atmak lazım asıl

BanuAlkan
Yasaklı
28 Ocak 2026 23:22

istiyoruuuuuuzzz

adakızı
Genel Müdür
29 Ocak 2026 17:33

9 sene (4 yılı doğuda köy okulları, 5 yılı batıda olmak üzere) zorunlu hizmet bölgesinde çalıştım. İlk çalıştığım köyde 18 puan alıyordum, daha sonra 30'a çıkarıldı .ikinci çalıştığım köy daha iyi şartlara sahip olmasına rağmen orada 20 puan aldım, oranın da şu an puanı 30. Batıya geldiğimde 4 ay kadar 18 puanla çalıştım ve 4. ayın sonunda puanı 14'e düştü. Şu an yıllık 10 puan veren ve korlunç koşullara sahip bir okulda çalışıyorum ve 13. yılım bu okulda. Ben de iyi bir okulda çalışmayı hak etmiyor muyum? Sanırım enayi olan tam olarak ben oluyorum. Başlığa gelince rotasyonun adaletli bir şekilde uygulanacağını bilsem tekrar zorunlu hizmet bölgesine gitmeyi de göze alarak rotasyona evet derdim! (İl içi rotasyona da sonuna kadar evet)

hiiammia, 1 hafta önce

Eksileyin Eksileyin bunu da eksileyin laf da sokun.

Acizler. Hem halay başı olayım hem ayranım dökülmesin istiyorsunuz. Puan vermeyen en imkanlı yerlerde çalışıp puansız puansız tayin olamayınca rotasyon rotasyon diye ağlıyorsunuz hiç umrumda değil siz de zorda imkansızlık içinde çalışsaydınız benim gibi puanınız akranlarınızın İki katı olsaydı tayin olmak için sıkıntı çekmezdiniz. Adam 15 yıllık çalışıyor 150 puanı var gelemiyorum diye ağlıyor merkezden başka yerde çalışmamış, ben enayimiydim benim gibiler enayimiydi yıllık 30 40 puan veren ücra köyde çalıştı puan kazandı benim tayinim çıkıyor gayet güzel boşluk da var gayet güzel ZORLUK ÇEKSEYDİNİZ. galaksiden atmak lazımmış seni galaksiden atmak lazım asıl

31 Ocak 2026 14:37

ne rotasyonu arkadaş? Danıştay il ilçe grubu resen atamalara durdurma kararı vermiş diye bir haber gördüm

TürkDili&Edebiyatı
Daire Başkanı
31 Ocak 2026 14:59

Valla harika olur biliyor musunuz :)

BanuAlkan
Yasaklı
02 Şubat 2026 09:20

rotation bu dönem sonuna yetişir, yönetmelik mart gibi çıkar tahminen

BanuAlkan
Yasaklı
02 Şubat 2026 14:31

sayın bakanımıza güveniyoruz