Editörler : Pangaea
16 Ocak 2026 10:02

Tam zamanlı denklik komisyon üyesi görevlendirilmesi

Norm fazlası öğretmenlere yönelik "Tam zamanlı denklik komisyon üyesi görevlendirilmesi" konulu bir yazı geldi. Yazıda gerekli şartları taşıyan öğretmenlerin ekteki cv formatını doldurarak başvuru yapabilecekleri belirtilmiş. Ancak bu başvuruların nasıl yapılacağı tam net belirtilmemiş. Bu konuda bilgisi olan birisi var mı?

BanuAlkan
Yasaklı
16 Ocak 2026 11:33

sakın girme o işe pişman olursun okulda kalmaya bak hiç ders vermeseler bile bir gün nöbet yazarlar , maaş karşılığı kadar da gider iki gün okulda olursun, boş derslere refakat edersin, kütüphanede görevlendirirler öyle mesaini doldurursun ki derse girmekten kat be kat daha iyidir

thenglishteacher
Aday Memur
16 Ocak 2026 11:55

neden pişman olurum? kağıt üstünde güzel bir iş gibi duruyor

BanuAlkan, 3 hafta önce
sakın girme o işe pişman olursun okulda kalmaya bak hiç ders vermeseler bile bir gün nöbet yazarlar , maaş karşılığı kadar da gider iki gün okulda olursun, boş derslere refakat edersin, kütüphanede görevlendirirler öyle mesaini doldurursun ki derse girmekten kat be kat daha iyidir

BanuAlkan
Yasaklı
16 Ocak 2026 11:59

iyi gir de gör bir musibet bin nasihatten yeğdir
16 Ocak 2026 12:46

ben samimiyetimle söylüyorum kutsalı mukaddesat nedir öğrenememiş gençlerle uğraşmak zor. bazı öğretmenlerimiz var cidden adam ihlasla uğraşıyor Allah onlardan razı olsun. lakin benim için sabah 9 akşam beş çalışırım lakin yaz tatili yok 15 tatil yok ara tatiller yok 1 gün boş yok. ek dersi de güzel ama şartlar bu.

arabicteacher
Aday Memur
16 Ocak 2026 12:55

Memurluk işi hocam. Yoğun bir mesaisi olduğunu duymuştum. Bu bölümde çalışan tanıdığım bir hoca vardı, o memnundu. Herkese uygun olmayabilir. Ben o işi yapmaktansa okulda kalmayı tercih ederim.

thenglishteacher, 3 hafta önce

neden pişman olurum? kağıt üstünde güzel bir iş gibi duruyor

Hayydar
Memur
16 Ocak 2026 15:46

Bence çok iyi, bu zamanda derse girmek iyice zorlaşıyor, üstelik derse girsen de full ek ders alman zor, bu tip işler müthiş, 8-5 çalışırsın, kafan rahat ek dersin full olur, kaçırma!?? Hangi il?

thenglishteacher
Aday Memur
16 Ocak 2026 15:51

Ankara, bu arada gerekli başvuruyu yaptım. Dilekçe ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynaklarına vermem gerekiyormuş

Hayydar, 3 hafta önce

Bence çok iyi, bu zamanda derse girmek iyice zorlaşıyor, üstelik derse girsen de full ek ders alman zor, bu tip işler müthiş, 8-5 çalışırsın, kafan rahat ek dersin full olur, kaçırma!?? Hangi il?

Talai
Memur
16 Ocak 2026 18:27

Ben de başvurmayı düşünüyorum. Yüksek lisansa başladığım için bir gün izin verilir mi tereddüt sebebi

.

thenglishteacher, 3 hafta önce

Ankara, bu arada gerekli başvuruyu yaptım. Dilekçe ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İnsan Kaynaklarına vermem gerekiyormuş

thenglishteacher
Aday Memur
16 Ocak 2026 19:24

izin vereceklerini dusunmuyorum, zaten yogun bir tempo

Talai, 3 hafta önce

Ben de başvurmayı düşünüyorum. Yüksek lisansa başladığım için bir gün izin verilir mi tereddüt sebebi

.

Toplam 9 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi