Editörler : supporters.
17 Ocak 2026 12:07

Merkezi atama

Selamün aleyküm2025/2 merkezi atamada TCDD genel müdürlüğüne kit sözleşmeli personel olarak atandım. Evrakları teslim etmeyip işe başlamama durumunda kaç yıl merkezi atamalara başvuramama cezası alınır.

Evrak teslim etmeyip işe başlamama durumunda 2024 kpss puanıyla olası bir sağlık bakanlığı alımına başvuru yapılabilir mi? ( 2024 kpss puanıyla yapılacak sağlık bakanlığı alımı)

Evrakları teslim edip işe başlama durumunda 2024 kpss puanıyla olası bir sağlık bakanlığı alımına başvuru yapılabilir mi? (2024 kpss puanıyla yapılacak sağlık bakanlığı alımı)

Kemo01
Aday Memur
17 Ocak 2026 14:38

2024 puani ile merkezi atamalara giremiyorsun diye biliyorum. Zaten bir merkezi atama kaldı. Ama sağlık bakanlığı veya adalet Bakanlığınin açığı alımlara girebiliyorsun.

Sinc4p
Aday Memur
17 Ocak 2026 16:02

Temmuz merkezi atamasına başvuru yapamazsın da neden kadro yaktın boşa

SkuLL059
Şef
17 Ocak 2026 17:07

Son 1 merkezi atama kaldı ona başvuru hakkını kaybettin.

Ösym yada kariyer kapısı üzerinden yapılacak diğer tüm atamalara başvuru hakkın var.

Evrak teslimi fark etmiyor , (emin olmasamda) sözleşmeyi imzalamadığın sürece ceza alınmıyor.Aksini söyleyeni görmedim.Bende baya araştırdım.

SkuLL059
Şef
17 Ocak 2026 17:09

2026 yeni sınav sonuçlanana kadar geçerli puanın.

SkuLL059, 3 hafta önce

Son 1 merkezi atama kaldı ona başvuru hakkını kaybettin.

Ösym yada kariyer kapısı üzerinden yapılacak diğer tüm atamalara başvuru hakkın var.

Evrak teslimi fark etmiyor , (emin olmasamda) sözleşmeyi imzalamadığın sürece ceza alınmıyor.Aksini söyleyeni görmedim.Bende baya araştırdım.

Atanamyn
Aday Memur
17 Ocak 2026 18:42

Yakmadım nasip olursa iş başı yapacam. Aynı puanla olası bir sağlık bakanlığı alımına başvuru yapabilir miyim diye merak ettim

Sinc4p, 3 hafta önce

Temmuz merkezi atamasına başvuru yapamazsın da neden kadro yaktın boşa

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi