Editörler : Pangaea
18 Ocak 2026 19:37

Vatan haini pis cimri

BanuAlkan, 2 ay önce
ne saçmalıyorsun sen

BanuAlkan
Yasaklı
18 Ocak 2026 20:22

bari ömrümüzün sonuna kadar .meseler yaaa

Braweheart01
Genel Müdür
19 Ocak 2026 00:06

benim yazdığım ironiyi anlamayıp eksi veren arkadaşlara selamlarımı iletiyorum

Braweheart01, 2 ay önce

Bu yıl bütçe olmadığı için maaş farkını sadece memurlar net de forumda yazan üyelere ödeme yapacaklar

engin253
Aday Memur
19 Ocak 2026 10:02

Buraya bilgi almak için baktım maalesef seviye yerlerde

kantar05
Aday Memur
19 Ocak 2026 11:46

Bende bu konuyu açtığına pısman oldum inanın mesele su ki yarın bırgun zora girse ulke savas cıksa boyle insanlar ile cephede olacagız bırsey demiyorummnn

BanuAlkan
Yasaklı
19 Ocak 2026 12:03

onlar cepheye gitmez merak etmeyin

kantar05
Aday Memur
19 Ocak 2026 13:02

En önde giderler emin olun
BanuAlkan, 2 ay önce
onlar cepheye gitmez merak etmeyin

BanuAlkan
Yasaklı
19 Ocak 2026 15:25

kim? teoller mi

m.r_f
Genel Müdür
19 Ocak 2026 16:15

Arkadaşlar Milli Eğitim Bakanlığı KBS sistemleri şu an kapalıymış, hesaplamalarda bir hata olduğunu söyledi mutemetimiz (%11 olan rakam %12 olmuşmuş falan fıstık bi şey dedi ama anlamadım). Velhasıl fark bordroları gecikebilir, haberiniz ola.

kimuni
Genel Müdür
19 Ocak 2026 16:17

%1 le fısktık oluyor mu ki :)

ben sadece antep fıstığı isterim. :)

fıstık var fıstık var.

m.r_f, 2 ay önce

Arkadaşlar Milli Eğitim Bakanlığı KBS sistemleri şu an kapalıymış, hesaplamalarda bir hata olduğunu söyledi mutemetimiz (%11 olan rakam %12 olmuşmuş falan fıstık bi şey dedi ama anlamadım). Velhasıl fark bordroları gecikebilir, haberiniz ola.

fatih ç.
Genel Müdür
19 Ocak 2026 16:26

Sen daha geçen aylarda maaş yatmayacakmış demiyor muydun? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Aynı kişiden değildir inşallah bu haber de.

m.r_f, 2 ay önce

BanuAlkan
Yasaklı
19 Ocak 2026 17:19

ne kadar ciddiyetsiz varsa bu başlıkta %1 farkı bile çok görüyorlar öğretmene pesss
19 Ocak 2026 18:37

Forumun ciddisi sensen ruhuna el-fatiha bu forumun. Her gün apır sapır başlıklar açan zırdeli.

BanuAlkan, 2 ay önce
ne kadar ciddiyetsiz varsa bu başlıkta %1 farkı bile çok görüyorlar öğretmene pesss
19 Ocak 2026 21:18

saat 18 gibi açıldı
m.r_f, 2 ay önce

m.r_f
Genel Müdür
19 Ocak 2026 21:32

Siirt fıstığı daha güzel bence, tanımam üstüne :)

kimuni, 2 ay önce

%1 le fısktık oluyor mu ki :)

ben sadece antep fıstığı isterim. :)

fıstık var fıstık var.

kimuni
Genel Müdür
19 Ocak 2026 21:34

evet siirt fıstığı çok daha güzel bu doğru ama galiba onun da derece bakımından kalitelisi - kalitesizi çıkmış.

misal malum zincir markette satılan siirt fıstığı ...

ama ilk zamanlarında çok güzeldi pembe ve mor karışık idi tam kabuklarının açıldığı yer.

:)

m.r_f, 2 ay önce

Siirt fıstığı daha güzel bence, tanımam üstüne :)

m.r_f
Genel Müdür
19 Ocak 2026 21:35

Yok bu mutemet farklı :D O gün ödenekle ilgili sorun vardı, maaşın bir iki gün aksama ihtimali yüksekti, hatta "temel eğitim yatmayacak herhalde, çözmeye çalışıyorlar" demişti arkadaş. Sonradan çözülmüş demek ki. Bu gün ki olay farklı, bu tamamen sistemin kapatılması. Ama KBS de 18:00 gibi açılmış, arkadaş yazmış altta. Yalancı çoban ilan etmeyin hemen.

fatih ç., 2 ay önce

Sen daha geçen aylarda maaş yatmayacakmış demiyor muydun? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Aynı kişiden değildir inşallah bu haber de.

m.r_f
Genel Müdür
19 Ocak 2026 21:39

Bizim arkadaşın kayınpederinin fıstık ağacı tarlası varmış, o getirmişti geçen sene. Bu sene de istesek ayıp olur mu acep :D

kimuni, 2 ay önce

evet siirt fıstığı çok daha güzel bu doğru ama galiba onun da derece bakımından kalitelisi - kalitesizi çıkmış.

misal malum zincir markette satılan siirt fıstığı ...

ama ilk zamanlarında çok güzeldi pembe ve mor karışık idi tam kabuklarının açıldığı yer.

:)

BanuAlkan
Yasaklı
20 Ocak 2026 11:06

Duyuru: 14 Günlük maaş farkları hesaplanmıştır ancak henüz kurum hesaplarına ödemeler tamamlanmamıştır. Banka talimatının resmi yazı gelmeden *verilmemesi* önem arz etmektedir.

mavisular
Memur
20 Ocak 2026 15:10

Diyarbakır saat 14:00 itibarıyla yattı arkadaşlar...

Toplam 106 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi