Editörler : gül-feşan
18 Ocak 2026 10:25

Üst öğrenim

Merhaba röntgen teknikeriyim 2017 de göreve başladım şuan derecem 7/3 sağlık yönetimi bitirdim diplomayı işletince kaçıncı dereceye düşerim? Üst öğrenim olduğu için 1 dik 1 yan vermesi gerekmez mi ?

Atalanta BC
Aday Memur
18 Ocak 2026 15:27

Ben de öyle zannediyordum ama öyle değil. Senin mezuniyet tarihin üzerinden bir hesap yapılıyor. Nasıl yapılıyor dersen ayaküstü bana anlatılmıştı ama aklımda kalmadı. Kısacası herkesin derece kademe aynı yükselmiyor. Değişkenlik gösteriyor.

tkebap2023
Aday Memur
18 Ocak 2026 17:04

Ben TDS im ben 3+1 im bu haziranda doluyor. Ben 4 yıllık işletme diplomasını vermedim ama işlemişler sisteme ? işime yarar mı? TDS olduktan sonra bitirmiştim .

Atalanta BC, 3 hafta önce

Ben de öyle zannediyordum ama öyle değil. Senin mezuniyet tarihin üzerinden bir hesap yapılıyor. Nasıl yapılıyor dersen ayaküstü bana anlatılmıştı ama aklımda kalmadı. Kısacası herkesin derece kademe aynı yükselmiyor. Değişkenlik gösteriyor.

Röntgencı
Aday Memur
18 Ocak 2026 17:47

Benimle aynı yıl işe başlayan lisans birinin derece kademesini mi emsal alıyorlar acaba

Atalanta BC, 3 hafta önce

Atalanta BC
Aday Memur
18 Ocak 2026 18:38

İşletme bölümü Sağlık'ta Üst Öğrenim sayılmıyor.

tkebap2023, 3 hafta önce

Ben TDS im ben 3+1 im bu haziranda doluyor. Ben 4 yıllık işletme diplomasını vermedim ama işlemişler sisteme ? işime yarar mı? TDS olduktan sonra bitirmiştim .

Sasukeuchiha
Aday Memur
19 Ocak 2026 10:02

2 derece 1 yan alman lazım diye biliyorum 4/1 e düşersin büyük ihtimalle

lDeimosl
Genel Müdür
19 Ocak 2026 10:38

Sizinle aynı yıl doğan, aynı yıl liseden mezun olan ve 4 yıl sonra lisans mezunu olan, lisansı bitirdikten sonra atanan birinin olabileceği derece-kademeyi geçemezsiniz kabaca.

Taylanlaylanyaylan
Aday Memur
19 Ocak 2026 16:57

arkadaşlar hukuk ,hemşireliğe göre üst hukuk mu ? (avukatlık stajını tamamlayanlar için bilhassa ) bunu deneyimleyen oldu mu ?

Röntgencı
Aday Memur
19 Ocak 2026 21:52

Teşekkür ederim

lDeimosl, 3 hafta önce

Sizinle aynı yıl doğan, aynı yıl liseden mezun olan ve 4 yıl sonra lisans mezunu olan, lisansı bitirdikten sonra atanan birinin olabileceği derece-kademeyi geçemezsiniz kabaca.

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi