Editörler : Pangaea
27 Ocak 2026 23:48

siz hangi tür zavallı sedikalarla muhatap oldunuz bilmiyorum. ben kendimden örnek vereyim. küçük bir ilçede çalışırken açık lise sınavında yaşanan, hiç alakamın olamdığı bir olayla ilgili haksız yere soruşturma geçirip ceza almıştım. il disiplin komisyonunda sendika temsilcim benim adıma toplantıya girip cezamı kaldırdı.

bundan 4 sene önce de büyük bir şehrin büyük bir okulunda, organize disiplin suçu işleyen bir grup öğrenciyi disipline verdim. velileri de toplu şekilde beni şikayet etti. sendika temsilcim savunmamı verirken yanımda oldu. il disiplin toplantısında da sendika avukatı beni savundu ve ceza almadım.

geçen sene ise okulumuzda mobbing uygulayan ve aklınıza gelebilecek her haksızlığı öğretmenlere yapan bir müdürümüz vardı. sendikam okulun önünde basın açıklaması yaptı, defalarca okula gelip müdürle görüştü, öğretmenlerle konuşup onlara hukuki yollar gösterdi, il ve ilçe müdürüne baskı uygulayarak soruşturma açılmasını sağladı ve o müdür görevden alındı.

Aynen dediğim gibi bazıları öğretmenlerin saygınlığını korumak için yapıyor bu işi. siz yanlış sendikaları ölçüt aldığınız için...

Gladi0luS, 2 hafta önce

bir şeyleri değiştirmek istediği, öğretmenlerin saygınlığını korumak istediği için giriyor

demişsiniz.

Küçük bir ilçedeki ilçe başkanı ne değiştirmiş , hangi saygınlığımızı korumuş örnek verebilir misiniz? çıkar olmadan kimse bu işi yapmaz hocam hele bu devirde..

BanuAlkan
Yasaklı
27 Ocak 2026 23:54

hala öyle sendikacılar var mı yaw
Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi