Editörler : Pangaea

Banu Akkan
Aday Memur
04 Şubat 2026 22:55

olmaz olmaz deme hiç

ömer42
Genel Müdür
05 Şubat 2026 00:20

Olmaz demiyorum. Rotasyon elbet uygulanabilir. Bakanlığın takdiri. Rotasyon uygulanırsa il merkezinde veya ilçe merkezinde okullar boşalmayacak, öğretmen açığı olmayacak onu söylüyorum. Okuldan gitmesini istediğiniz öğretmen varsa rotasyon ile gider. Yerine başkası gelir. Hepsi bu. Merkezde/merkez ilçelerde ve batı illerinde boş yer açılması istenirse zorunlu hizmet uygulamasını yürürlüğe sokmak lazım. Bu arada ben idareciyim. Bulunduğum okula yeni atandım.

Banu Akkan, 3 gün önce
olmaz olmaz deme hiç

Lewo124
Şube Müdürü
05 Şubat 2026 01:14

Nasıl çözecek sayın hocam. merkeze yeni atama gelmiş kişinin senesi var senesi dolanda kendi arasında değişecek. Siz rotasyonu il ve ilçeler dahil harmanlayıp oradan mı gönderecek sanıyorsunuz? Misal benim 350 puanım var. yılımda doldu diyelim napacak beni merkezden alıp ilçeye mi gönderecek yada ilçeden alıp merkezemi yerleştirecek? Bu kadar norm fazlasının olduğu, depoda bekleyen bir sürü öğretmenin olduğu bir ortamda rotasyon nasıl uygulanacak? Polis asker hakim savcı eşini, güvenlik nedeniyle eşinin görev yaptığı yerin dışına gönderemiyorsun. Görevlendirmeler var. Var oğlu var. Bulunduğunuz camiayı bilmiyormuş yada yönetmelikten bir haber gibi yorum yapmayın Allah aşkına.
BanuAlkan, 4 gün önce
rotation bu sorunu çözecektir

Banu Akkan
Aday Memur
05 Şubat 2026 06:48

ben bunlara kafa yormam, nasıl olacak diye, bakanlık yapar klavuzu yayınlar, çözüm

Lewo124
Şube Müdürü
05 Şubat 2026 08:23

bakanlık sadece kılavuzu yayınlar. Sonra o kılavuz öylece kalır.Bürokratların sahadan haberi yok. O yüzden rotasyon bugünün meselesi değil 10-15 yıllık mesele.
Banu Akkan, 2 gün önce
ben bunlara kafa yormam, nasıl olacak diye, bakanlık yapar klavuzu yayınlar, çözüm

Banu Akkan
Aday Memur
05 Şubat 2026 08:34

yooo hiç de bile, bu sayın bakanımızın projesi idi, şimdi tüm selayet elinde
Toplam 26 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi