Editörler : E.Kayı Han
22 Ocak 2026 16:37

Sözleşmeli Katiplerin Kadrolu Katiplerden Daha Yüksek Maaş Alması

çalıştığım yerde sözleşmeli arkadaşlar kadrolulardan daha yüksek maaş almaya başladı aralık ayında kadrolulardan düşük alırken şimdi daha yüksek alıyorlar maaş mutemetliğini aradım tam istediğim bilgiyi alamadım. konu hakkında bilgisi olan var mı daha sonrasında bir düzeltilme yapılacak mı kadrolu personeller hakkında

umutvar04
Aday Memur
22 Ocak 2026 16:42

sözleşmeli lisans mezunudur kadrolu ise lise mezunudur.

beratb12
Aday Memur
22 Ocak 2026 16:42

sözleşmeli lise mezunu kadrolu önlisans mezunu

umutvar04, 2 hafta önce
sözleşmeli lisans mezunudur kadrolu ise lise mezunudur.

mobydick21
Aday Memur
23 Ocak 2026 13:02

Evet cezaevi katibi olarak bizde de durum böyle. Ama kadroda memur yazıyor katip yazmıyor diye böyle olduğunu düşünmüştüm.

beratb12, 2 hafta önce

sözleşmeli lise mezunu kadrolu önlisans mezunu

beratb12
Aday Memur
23 Ocak 2026 20:26

aralık ayında benden 2 bin tl az alan çalışma arkadaşım şu an benden yüksek maaş alıyor tam net bilgide edinemedim bununla alakalı sadece sözleşmelilere çok hak tanımışlar diye duyum aldım

mobydick21, 2 hafta önce

Evet cezaevi katibi olarak bizde de durum böyle. Ama kadroda memur yazıyor katip yazmıyor diye böyle olduğunu düşünmüştüm.

dca23
Şube Müdürü
23 Ocak 2026 20:29

1 aydir basbas bagirdik burada arkadaslar. 3 farkli konu actim. sozlesmeli duz memur gobi gozukuyor bordroda bu yuzden +10 hizmet puani aldi, diger tum memurlar gibi, sadece katip, mibasir ve ikm ler alamadi. tum memurlar aldi, adalet personelleri alamadi. adliyeyi ayaga kaldirdim ben, sendikalari ayaga diktim. hepsini darliyorum her gun. maliye bakanligi ile gorustuler. bir eksiklik oldugunu onlwr da belirtti. tesmen hakkimiz gasp edildi. 1400 tl eksik maas aliyoruz herkesten

beratb12
Aday Memur
26 Ocak 2026 09:52

Bunu düzeltirler mi bilmiyorum ama ben hayatımda böyle saçmalık görmedim şikayet etsen nereye ediceksin ki

dca23, 2 hafta önce
1 aydir basbas bagirdik burada arkadaslar. 3 farkli konu actim. sozlesmeli duz memur gobi gozukuyor bordroda bu yuzden +10 hizmet puani aldi, diger tum memurlar gibi, sadece katip, mibasir ve ikm ler alamadi. tum memurlar aldi, adalet personelleri alamadi. adliyeyi ayaga kaldirdim ben, sendikalari ayaga diktim. hepsini darliyorum her gun. maliye bakanligi ile gorustuler. bir eksiklik oldugunu onlwr da belirtti. tesmen hakkimiz gasp edildi. 1400 tl eksik maas aliyoruz herkesten

mobydick21
Aday Memur
27 Ocak 2026 13:02

Ne yapılabilir ki sesimizi duyurmak için yeterli sayıda olduğumuzu düşünmüyorum. Bu konuda katipler olarak yalnız kaldık.

dca23, 2 hafta önce
Toplam 7 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi