Editörler : gül-feşan

Pessetto
Memur
01 Şubat 2026 14:35

Bencede ama PTT değişim başladı mesela kiçülmeye gidiyor ya kısım müdürlükleri kapatıldı zararı kesmek istiyorlar

tikimehmet, 1 ay önce
bir anda olacak iş değil bence

serhat99
Müsteşar Yardımcısı
14 Şubat 2026 18:05

Tvf de şirket olmayan kit ler de var hocam Çaykur gibi. Onların durumu ne olur?

tikimehmet, 1 ay önce
Hocam Türkiye Varlık Fonu'na bağlı şirketlerin idari ve mali olarak kendi özel kanunlarına tabii olacağını düzenlemişler. Ben de tam bilmiyorum. TVF bünyesinde az şirket de yok. TPAO, BOTAŞ, ETİ MADEN, ÇAYKUR vbvb
17 Şubat 2026 08:59

TVF de bulunan KİT lerin hepsi özel şirketler gibi yönetilecek tamam buraya kadar anladık. Ama biz personellere ne olacak diyoruz ses yok. Tarih var mı yok. Hiç bir şey net değil. Bu durumdan çok sıkıldım. Birisi aydınlatsın bizi. Tarih versinler mümkünse bari onu bekleyelim...

rasaymemur
Aday Memur
17 Şubat 2026 09:08

bişey olacağı yok. çalışmana devam et sen. bi yenilik de bekleme, böyle dedikodularla sürüp gidiyor işler yıllardır

işşşlllletme, 3 hafta önce

TVF de bulunan KİT lerin hepsi özel şirketler gibi yönetilecek tamam buraya kadar anladık. Ama biz personellere ne olacak diyoruz ses yok. Tarih var mı yok. Hiç bir şey net değil. Bu durumdan çok sıkıldım. Birisi aydınlatsın bizi. Tarih versinler mümkünse bari onu bekleyelim...

17 Şubat 2026 09:47

Ne dedikodusu kanun çıktı. Bişey olmayacaksa kanun niye çıkar. 29/01/2026 tarihli resmigazete de çıkan kanun öölesine mi çıktı. OVP de 2026/3. çeyrek diyordu. O tarihe kadar bekletecekler o zaman. Ben de kanun erkenden çıkınca hemen olacak diye düşünmüştüm. Ama şimdi aklıma geldi OVP de ne zaman diyorsa o zaman olur bu iş.

rasaymemur, 3 hafta önce

bişey olacağı yok. çalışmana devam et sen. bi yenilik de bekleme, böyle dedikodularla sürüp gidiyor işler yıllardır

rasaymemur
Aday Memur
17 Şubat 2026 10:30

Ne dedikodusu kanun çıktı. Bişey olmayacaksa kanun niye çıkar. 29/01/2026 tarihli resmigazete de çıkan kanun öölesine mi çıktı. OVP de 2026/3. çeyrek diyordu. O tarihe kadar bekletecekler o zaman. Ben de kanun erkenden çıkınca hemen olacak diye düşünmüştüm. Ama şimdi aklıma geldi OVP de ne zaman diyorsa o zaman olur bu iş.

tikimehmet
Aday Memur
17 Şubat 2026 10:36

Normalde dediğiniz gibi sadece OVP çerçevesinde konuşuluyordu ama arkadaşın dediği gibi şu an kanun çıktı. 23.01.2026 tarihli 7573 sayılı kanun. Bu somut bir adım. Hani burada biz bir şeyler beklemiyoruz zaten ama bazı konularda bir şeylerin eskisi olmayacağı da tescillenmiş durumda. İlla personel konusu da değil, belkide birçok konuda yeni adımlar atılacak.
rasaymemur, 3 hafta önce

23.01.2024 tarihli haber de OVP diyordu. sürer gider böyle https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/bakan-simsek-kitlerde-baslattigimiz-reform-calismalarimizin-ilk-asamasini-tamamladik/3116050

Kamu 399
Aday Memur
17 Şubat 2026 23:53

personel reformu ile 657 dmk olarak diğer kamu kurumlarına nakil

WWEERRTT
Aday Memur
20 Şubat 2026 13:16

Şu adımlar artık bir an önce atılsa da önümüzü görsek. Yıllardır arafdayız

tikimehmet, 3 hafta önce
Normalde dediğiniz gibi sadece OVP çerçevesinde konuşuluyordu ama arkadaşın dediği gibi şu an kanun çıktı. 23.01.2026 tarihli 7573 sayılı kanun. Bu somut bir adım. Hani burada biz bir şeyler beklemiyoruz zaten ama bazı konularda bir şeylerin eskisi olmayacağı da tescillenmiş durumda. İlla personel konusu da değil, belkide birçok konuda yeni adımlar atılacak.

Jesus0606
Aday Memur
20 Şubat 2026 17:21

Sendikalar bırakmıyor kimse bir yere gidemez sendika bailanı 500 bin maaş bırakır mı

tikimehmet
Aday Memur
22 Şubat 2026 15:10

zor
Kamu 399, 3 hafta önce
personel reformu ile 657 dmk olarak diğer kamu kurumlarına nakil
Toplam 31 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi