«3456789101112131415
04 Mart 2026 10:25

şark görevi dönüşü veya batıdan şarka giderken eşinin önceden atamasını yaptırıp giden gördüm mesela bı arkadaş doğuya gelirken önce eşinin atamasını yaptırdı sonra kendi doğuya eş durumuyla geldi, donustede aynı şekilde gitti, ben batıdan batıya yaptığım için olmuyor gibi, şimdi bu adalet mi?
Polisiye31, 4 gün önce

Esınız ev hanımı ıken ilk defa atanırsa ve atandıgı yere gıdersınız eger atandıgı yer memleketnız ve kucuk sehırse yakın ile verırler. Insanlara soyle bır algı var ben esıme bır kere tabıyım hıc tabı olmadım gıdebılırım dıye dusunuyorsunuz ama öyle degıl ılk defa memur oldugunda atandıgı yere gıttınız gıttınız gıtmedıgınız takdırde o hak gıder artık esınız sıze tabı sadece askerı personele tabıyız gerısı hep bıze ( esınız memurıyetı gıttıgınız yerde bolumu yoksa yıne esınıze tabı olabılırsınız ) . Ama ben eşimin tayınını cıkarayım ben pesınden gıderım dersenız hata yaparsınız egm red verır ve mahkeme kazanamazssınız. Cunku bu bır mazeret degıl kı atama yapsın egm . Bana kızmıs olabılırsınız ama gercek olan bu . Insallah gısersınız ama ısınız cok zor

Polisiye31
Aday Memur
04 Mart 2026 10:36

İşiniz zor dedım ımkansız demedım. Insallah gıdersınız

kurumlararasigecis00, 4 gün önce
şark görevi dönüşü veya batıdan şarka giderken eşinin önceden atamasını yaptırıp giden gördüm mesela bı arkadaş doğuya gelirken önce eşinin atamasını yaptırdı sonra kendi doğuya eş durumuyla geldi, donustede aynı şekilde gitti, ben batıdan batıya yaptığım için olmuyor gibi, şimdi bu adalet mi?

Anteplim2746
Aday Memur
05 Mart 2026 22:37

Devrem bende ağustostan beri ailemden ayrıydım. İlk dilekçe yazdım ret geldi direk dava açtım. İlk derece mahkemesi beni haklı buldu emniyete uygulamanoz hukuksuz dedi Yd kararı verdi. Emniyet itiraz etti istinaf bozdu tabi genelde kurum lehine veriyor Yd davasında. Esas kararı bekliyoruz o da 2-3 aya sonuçlanır inş. İlk derece mahkemesi Yd verince eşimin yanına tayinim çıktı. İstinaf bozunca tekrar eski görev yerine tayinim çıktı ama ilişik kesmedim uzatıyorum üstüne bir de 2 defa toplamda 140 bin yolluk alıcam 2 ay sonra kazanırsam üstüne bi 70 bin daha. Devleti, tasarrufu,tüyü bitmemiş yetimi düşünen yok hiç. Personel 1 ayda iki atama görmüş düzeni bozulmuş diyen yok. Mahkemeye verirsen 1 yılda çözülür devrem eğer haklıysan

Mrt133333, 6 gün önce

Bende Ağustos ayından bu yana eşim ve çocuklarımdan ayrıyım. Mazeret dilekçesi her defasında ret geldi. Bu konuyla ilgili mahkeme yoluna giden oldu mu süreç nasıl ilerliyor.

06 Mart 2026 22:09

dilekçeniz değerlendirilmektedirden genel atama döneminde değerlendirilecektire dönmüş ne anlama geliyor
06 Mart 2026 22:18

benimkide ayni
Mahho, 2 gün önce
dilekçeniz değerlendirilmektedirden genel atama döneminde değerlendirilecektire dönmüş ne anlama geliyor

mix-mix
Memur
06 Mart 2026 23:00

muhtemel bulunduğun bölgenin süresini şuan için tamamlamadın, yazın itibariyle tamamlamak üzeresin, bu nedenle puan sistemine tabii olup genel atama döneminde hem puan bakımından hemide mazeretin göz önünde bulundurulup bir değerlendirme yapılacağını düşünüyorum, tamamen benim yorumumdur. gelecek tavsiyesi değildir
Mahho, 2 gün önce

cesurpolis5260
Aday Memur
07 Mart 2026 00:22

2024 haziran ayı içerisinde ordu ilinden samsun iline tainim çıktı. 50 yaş üstünden dolayı tekrar ordu iline tain istedim ama olumsuz sonuçlandı galiba bulunduğumuz ilde 2 yıl görev yapma zorunluluğu var nisan sonu mayıs başı şimdi tekrar son 3 yıldan tain isteyecem inşallah bu kez olumlu sonuç alırım, nihayetinde haziran itibari ile samsun ilinde 2 yil doluyor bu seferki dilekçemi mazeret atamadan mı yoksa normal bati batı istemek mi mantıklı bilgisi olan yardımcı olabilir mi

alperen 444
Aday Memur
07 Mart 2026 01:17

İki sark yaptıysan bu yok bana 31 madde dediler onun ıcın olmadı dediler tekrar subat ve eylülaylarında mazeret dılekcesı ver dediler sız ıkı sark yapmamısmıydınız

cesurpolis5260, Dün
2024 haziran ayı içerisinde ordu ilinden samsun iline tainim çıktı. 50 yaş üstünden dolayı tekrar ordu iline tain istedim ama olumsuz sonuçlandı galiba bulunduğumuz ilde 2 yıl görev yapma zorunluluğu var nisan sonu mayıs başı şimdi tekrar son 3 yıldan tain isteyecem inşallah bu kez olumlu sonuç alırım, nihayetinde haziran itibari ile samsun ilinde 2 yil doluyor bu seferki dilekçemi mazeret atamadan mı yoksa normal bati batı istemek mi mantıklı bilgisi olan yardımcı olabilir mi

cesurpolis5260
Aday Memur
07 Mart 2026 02:10

tek sark yaptim ikinci 50 yasa 1 sene kaldığından gelmedi
alperen 444, Dün

İki sark yaptıysan bu yok bana 31 madde dediler onun ıcın olmadı dediler tekrar subat ve eylülaylarında mazeret dılekcesı ver dediler sız ıkı sark yapmamısmıydınız

Memocan68
Aday Memur
07 Mart 2026 02:12

Peki personel niye bu kadar oyun ceviriyor onu hic dusundun mu şef? Herkesi istedigi yere veremeyebilirsin ama en azindan yuzde 80nini rahat ettirebilirsin. Adam memleketinde 15 yil calismis halen ipka veriyor. Biz degil memlekete yakinina bile gidemedik daha

Polisiye31, 4 gün önce

25 yıllık polısım atama ile ilgili tum sucu egm den buluyoruz ama tum suc bızde. Egm daha önce esı unıversıte kazananı o ile verıyordu bızım personel eslerını unıversıte sınavına sokup ıkı yıllık kazandırıp o ıle gıttı egm onunu alamadı kaldırdı. Egm sınav ıle kazanılan fen lısesı gıbı okullar için atama sansı verdı. Personel bulundugu ılde fen lısesı olmasına ragmen gıtmek ıstedıgı ılın fen lısesını yazdı egm yıne onunu alamadı işi zora sokuyor su an. Şu an moda esını calısmadıgı halde ssk lı gostermek egm bunun da farkında onu da kaldırdı kaldıracak . Olan gercekten mazeretı olana oluyor.

Toplam 290 mesaj
«3456789101112131415

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi