Editörler : gül-feşan

berkantcebesoy
Aday Memur
25 Şubat 2026 22:07

Tebligatlardan hala haber yok biz bayramdan sonraya kalacaz herhalde böyle giderse

eemühendissss
Aday Memur
26 Şubat 2026 12:37

henüz bize de ulaşmadı. E tebligat diye e devlet üzeriden görünüyor vs dediler ama orada da bir şey yok malasef

berkantcebesoy, 2 hafta önce

Tebligatlardan hala haber yok biz bayramdan sonraya kalacaz herhalde böyle giderse

abus00
Aday Memur
26 Şubat 2026 18:08

Bugün aradım tebligat için imza bekleniyormuş. En erken haftaya pazartesi veya salı tebligatlar bakanlıktan çıkar dediler.

eemühendissss, 1 hafta önce

henüz bize de ulaşmadı. E tebligat diye e devlet üzeriden görünüyor vs dediler ama orada da bir şey yok malasef

berkantcebesoy
Aday Memur
27 Şubat 2026 01:12

Bugün bende aradım aynı şekilde tebligatlar hazır imza aşamasında haftaya gelebilir dediler

eemühendissss
Aday Memur
02 Mart 2026 14:06

Merhabalar kuruma ulaşan oldu mu ?

eemühendissss
Aday Memur
03 Mart 2026 09:31

Merhabalar bakanlığa ulaştım. Henüz imza devam ettiğini ve bu hafta imza bitecek inşallah denildi

06 Mart 2026 16:03

Tebligatı gelen oldu mu yada bilgisi olan var mı

eemühendissss
Aday Memur
07 Mart 2026 04:27

Merhabalar Perşembe günü aradım hala imza da olduğunu söylediler. Ancak diğer hafta gönderilir dedi . Salı günü tekrar arayın dedi

Seloeem, 2 gün önce

Tebligatı gelen oldu mu yada bilgisi olan var mı

SmhB
Aday Memur
07 Mart 2026 15:34

Ben de geçtiğimiz hafta aradığımda haftaya imzadan çıkar ve gönderilir demişlerdi. Geçtiğimiz perşembe aradığımda ise hala imzada olduğunu ve haftaya kalacağını söylediler. Ramazan dolayısıyla mı bu kadar yavaş ilerliyor yoksa maaş döneminden sonraya mı bırakılmaya çalışılıyor diye sordum. ? Hayır şahsi bir durum değil, sözleşmelerle ilgili sanırım? şeklinde cevap aldım. Ben süreç hızlı ilerler diyerek 2 martta istifa ettim neredeyse maaşımın yarısını iade edeceğim ve 15 marttan önce başlayamazsak bir ay daha maaş alamayacağım. İnşallah küçük işlerin peşinde değillerdir.

F4ntomm
Şef
07 Mart 2026 20:02

Maaş bir sonraki aya kalmaz hocam bende ayın 16 sında işe başlamıştım 18 inde maaş yatmıştı
SmhB, Dün

Ben de geçtiğimiz hafta aradığımda haftaya imzadan çıkar ve gönderilir demişlerdi. Geçtiğimiz perşembe aradığımda ise hala imzada olduğunu ve haftaya kalacağını söylediler. Ramazan dolayısıyla mı bu kadar yavaş ilerliyor yoksa maaş döneminden sonraya mı bırakılmaya çalışılıyor diye sordum. ? Hayır şahsi bir durum değil, sözleşmelerle ilgili sanırım? şeklinde cevap aldım. Ben süreç hızlı ilerler diyerek 2 martta istifa ettim neredeyse maaşımın yarısını iade edeceğim ve 15 marttan önce başlayamazsak bir ay daha maaş alamayacağım. İnşallah küçük işlerin peşinde değillerdir.

SmhB
Aday Memur
07 Mart 2026 20:37

Neden öyle olmuştu? 18inde yatan maaş 1 aylık mıydı hocam

F4ntomm, Dün
Maaş bir sonraki aya kalmaz hocam bende ayın 16 sında işe başlamıştım 18 inde maaş yatmıştı
Toplam 51 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi