Editörler : gül-feşan
27 Ocak 2026 13:57

2026 Yapı kredi müfettiş yardımcılığı

Merhaba, Yapı Kredi Müfettiş Yardımcılığı ilanına başvuranlar var mı ? Süreçten haberdar olalım böylece

05 Şubat 2026 20:52

herhangi bir gelişme oldu mu haberiniz var mı?

nerissa252
Aday Memur
09 Şubat 2026 14:35

Genel yetenek ve İngilizce sınavları yapıldı. Sonra transkript ve kişilik envanteri süreci oldu ama ben transkriptten sonra dönüş almadım. Baya da emindim açıkçası envanter spama da düşmemişti direkt gelmedi. Olumsuz maili de almadım. Video mülakat da yapılmış ama 8 şubata kadar süre vermişler

müfettişyardımcısı, 1 ay önce

herhangi bir gelişme oldu mu haberiniz var mı?

10 Şubat 2026 20:18

yanıtınız için teşekkür ederim, umarım süreciniz dilediğiniz gibi devam eder. Video mülakat sonucuyla ilgili bir bilginiz var mı?

nerissa252, 1 ay önce

Genel yetenek ve İngilizce sınavları yapıldı. Sonra transkript ve kişilik envanteri süreci oldu ama ben transkriptten sonra dönüş almadım. Baya da emindim açıkçası envanter spama da düşmemişti direkt gelmedi. Olumsuz maili de almadım. Video mülakat da yapılmış ama 8 şubata kadar süre vermişler

nerissa252
Aday Memur
13 Şubat 2026 16:02

Hayır yok. 8 Şubat'ta bitirdiler diye biliyorum onu da ama. Siz bir dönüş aldınız mı ?

müfettişyardımcısı, 1 ay önce

yanıtınız için teşekkür ederim, umarım süreciniz dilediğiniz gibi devam eder. Video mülakat sonucuyla ilgili bir bilginiz var mı?

03 Mart 2026 17:20

sonuç alabildiniz mi?

nerissa252, 4 hafta önce

Hayır yok. 8 Şubat'ta bitirdiler diye biliyorum onu da ama. Siz bir dönüş aldınız mı ?

Toplam 5 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi