Editörler : bilgisayartekniker
02 Şubat 2026 15:43

Belediyeler arası tayin

Belediyede çalışıyorum başka bir belediyeye tayin nasıl yapabilirim? Her iki tarafın belediye başkanlarını mı ikna etmem lazım? Yada belediye personelleri için online tayin sistemi var mı?

escobar2
Aday Memur
02 Şubat 2026 16:02

Öncelikle gitmek istediğin yerden başkan düzeyinde olur almak lazım -ki bu çok zor referans olmadan- sonrasında bulunduğun yerden muvafakat alarak nakilini gerçekleştirebilirsin. Benim kurumum muvafakat veriyor ama gitmek istediğim yerden olur alamıyorum üç yıldır. Bunun haricinde başka bir yol yok.

Scooby doo
Genel Müdür
03 Şubat 2026 17:27

Kanunların bana verdiği hak olan naklen tayin hakkımı kullanmak için ben niye milletvekili, dayı, parti il başkanları, vali, belediye başkanlarınin peşinden koşup ellerini eteklerini öpmek zorunda kalıyorum. Tayin işi online olmalı ve talep bakanlıkların personel genel müdürlüklerine düşmelidir. Daha altındaki hiç kimse tayin konusunda söz sahibi olmamalıdır.

theruzh
Aday Memur
04 Şubat 2026 10:36

Ben uzun uğraşlar sonucu başka belediyeden muvafakat aldım çalıştığım kurumda muvafakat verdi. Atama beklerken geçmek istediğim kurum vazgeçti, ben eşyalarımı taşıdım ve evimi de boşalttım sonuç mahkemeye verdim.

Duvar01
Aday Memur
06 Şubat 2026 22:49

vazgeçme gerekçesi neydi?

theruzh, 1 hafta önce

Ben uzun uğraşlar sonucu başka belediyeden muvafakat aldım çalıştığım kurumda muvafakat verdi. Atama beklerken geçmek istediğim kurum vazgeçti, ben eşyalarımı taşıdım ve evimi de boşalttım sonuç mahkemeye verdim.

theruzh
Aday Memur
06 Şubat 2026 23:30

gerekçe yok sarfinazar edildi diye yazı gönderildi ulaşmaya çalıştım ama suan için olumsuz dediler
Duvar01, 1 hafta önce

vazgeçme gerekçesi neydi?

Scooby doo
Genel Müdür
09 Şubat 2026 08:35

Asıl bunu yapanları işten atacaksın. Çünkü bu tiplerin insani kalpleri beyinleri yok. Hep olumsuzluk zıtlık üzerine kurulu kafaları. Kimseye yardım etmek istemezler, kimsenin işi görülsün istemezler.

theruzh, 1 hafta önce
gerekçe yok sarfinazar edildi diye yazı gönderildi ulaşmaya çalıştım ama suan için olumsuz dediler

Memurunn
Aday Memur
10 Şubat 2026 10:12

dava yoluyla geçsen yürütmeyi durdurma kararı çıkabilirdi ama şimdi işin uzun

theruzh, 1 hafta önce

theruzh
Aday Memur
11 Şubat 2026 01:22

annemin hastalığıda vardı fakat yurutme durdurma çıkmadı çıkması için hem kurum haksız olacak hemde telafisi güç zarar olacak şartları sağlanması lazımdı muhtemelen onla alakalı çıkmadı
Memurunn, 4 gün önce

dava yoluyla geçsen yürütmeyi durdurma kararı çıkabilirdi ama şimdi işin uzun

escobar2
Aday Memur
11 Şubat 2026 08:05

Geçen yıl sonuna doğru başkan bu seneyi işaret ederek gelsin görüşelim demişti. Bu sene randevu talep ediyoruz sebebini soruyorlar sebebini söylediğimizde ise randevu vermiyorlar.

Memurunn
Aday Memur
11 Şubat 2026 09:12

belediyelerin özlük hakları birbirine yakın o yüzden çıkmamıştır üniversiteden belediye ye geçenlere çıkıyor çünkü maaş farkı oluşuyor.

theruzh, 3 gün önce
annemin hastalığıda vardı fakat yurutme durdurma çıkmadı çıkması için hem kurum haksız olacak hemde telafisi güç zarar olacak şartları sağlanması lazımdı muhtemelen onla alakalı çıkmadı

theruzh
Aday Memur
11 Şubat 2026 09:16

olabilir hayırlısını diliyorum artık :) umarım herkes mutlu olduğu yerde hayatına devam eder
Memurunn, 3 gün önce

belediyelerin özlük hakları birbirine yakın o yüzden çıkmamıştır üniversiteden belediye ye geçenlere çıkıyor çünkü maaş farkı oluşuyor.

Scooby doo
Genel Müdür
11 Şubat 2026 12:38

Belediyelerin diğer kurumlara göre biraz maaş farkı olsa da iş yükü 2-3 kat fazladır.

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi