Editörler : gül-feşan
02 Şubat 2026 17:55

Atandığım ilçeyi nasıl öğrenebilirim

Arkadaşlar yeni atandım EKPSS ile GİB'ye, ilçem belli değil, eve uzak olmamasını diliyorum, ama uzak olursa da mazeret dilekçesi ile yakın çevre ilçelerden birine verilmesini talep etmeyi planlıyorum. Daha başka tecrübeli kişilerden öğrenmem gereken bilgi varsa paylaşırsanız sevinirim. Hayırlı akşamlar herkese.

Memur1212
Şef
03 Şubat 2026 10:42

Hayırlı olsun. Atandığınız kurumun atama veya personel şubesi olur. Orayla görüşün. Hatta gidip yüzyüze görüşme imkanınız varsa daha iyi olur. Atama süreçlerini öğrenin. Durumunuz için yapılacak bir şey varsa rica edin. Telefondan zor olur.

YUSUF YILDIRIM
Müsteşar
05 Şubat 2026 11:21

Hatta siz rica etmeyin, sözü geçen birine rica ettirin, daha iyi olur.

Memur1212, 2 hafta önce

Hayırlı olsun. Atandığınız kurumun atama veya personel şubesi olur. Orayla görüşün. Hatta gidip yüzyüze görüşme imkanınız varsa daha iyi olur. Atama süreçlerini öğrenin. Durumunuz için yapılacak bir şey varsa rica edin. Telefondan zor olur.

AqRaMa
Aday Memur
07 Şubat 2026 14:37

Gidip sordum birimdeki yetkiliye, zaten ikamet ettiğiniz yer ilk olarak öncelikli, tabi bir de ihtiyaca göre atanılıyor dedi, benim yapabileceğim bir şey yokmuş, atandıktan sonra çok zorlayıcı bir uzaklık çıkarsa üstadlar ile görüşürsünüz dedi. servis ağı da genişmiş kurumun, yani ilçe uzak olsa bile servisleri varmış. hayırlısı olur inşallah.

YUSUF YILDIRIM, 1 hafta önce

Hatta siz rica etmeyin, sözü geçen birine rica ettirin, daha iyi olur.

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi