Editörler : Pangaea
02 Şubat 2026 18:24

EKYS çalışmak zor geliyor

Hocalarım 15 mart için ekys çalışıyorum yani tatilde başladım idareden boş günüm pazartesi ya da cuma ricasında bulundum 3 gün evde ders çalışırım diye çarşamba olmuş boş günüm olduğu içinde şükrettim arkadaşın hiç yok konu şu ki eve yorgun geliyorum başım şişmiş oluyor boş gün olduğu için de her gün yoğun geçiyor nasıl çalışabilirim masa başına oturasım yok çok yorgun hissediyorum ama müdür yardımcılığı içinde çalışmak istiyorum kaç saat çalışayım nasıl çalışayım konu mu soru mu gideyim

kimuni
Genel Müdür
02 Şubat 2026 18:28

valla ben de yurtdışı öğretmenliğe başvurdum bi dolu prosedür de orda var. İnan hiç uğraşmıyorum ben. çünkü zaten başvuru aralık ayının ortasından sonuna doğruydu eee sınav ne zaman ? oda bu hafta. eee napcaz?

ben kısmet diyip gireceğim. ille beni çok isterlerse bi yolunu bulup alırlar odundayım. :)

kimuni
Genel Müdür
02 Şubat 2026 18:29

*modundayım.

selinemek5
Aday Memur
02 Şubat 2026 18:30

hocam çalışmadan 64 alıyorum öğrenciyken son sene iş yoktu kpss odaklanmıştım şimdi iş beni çok zorluyor çocuk sesi bitiriyor enerjim tükendi en azından bari 70 falan alsam napacam :(

kimuni, 5 gün önce

valla ben de yurtdışı öğretmenliğe başvurdum bi dolu prosedür de orda var. İnan hiç uğraşmıyorum ben. çünkü zaten başvuru aralık ayının ortasından sonuna doğruydu eee sınav ne zaman ? oda bu hafta. eee napcaz?

ben kısmet diyip gireceğim. ille beni çok isterlerse bi yolunu bulup alırlar odundayım. :)

kimuni
Genel Müdür
02 Şubat 2026 18:36

nasip...Allah'ın takdiri.

selinemek5, 5 gün önce

hocam çalışmadan 64 alıyorum öğrenciyken son sene iş yoktu kpss odaklanmıştım şimdi iş beni çok zorluyor çocuk sesi bitiriyor enerjim tükendi en azından bari 70 falan alsam napacam :(

BanuAlkan
Yasaklı
02 Şubat 2026 19:44

Allah yardımcınız olsun, hafta sonları yeter çalışmak için gönlünüzü ferah tutun, çarşambayı da kendinize ayırın, kafanızı dinleyin, Rabbim yardım edecektir. ekys için Nurettin hoca var YouTube da, abonelik alın, o size yeter. fazlasını düşünmeyin.

selinemek5
Aday Memur
02 Şubat 2026 20:01

fazla mı stresliyim hocam

BanuAlkan, 5 gün önce
Allah yardımcınız olsun, hafta sonları yeter çalışmak için gönlünüzü ferah tutun, çarşambayı da kendinize ayırın, kafanızı dinleyin, Rabbim yardım edecektir. ekys için Nurettin hoca var YouTube da, abonelik alın, o size yeter. fazlasını düşünmeyin.

BanuAlkan
Yasaklı
02 Şubat 2026 20:13

evet fazlasıyla, hafta sonu yeter

tonya61
Memur
03 Şubat 2026 00:26

Tayin için düşünüyorsanız bir şey diyemem ama onun dışında yapılacak iş değil.1 yıl görevlendirme yaptım.2 kere sınava girdim.Birinde 78 aldım,diğerinde 76 ama tercih yapmadım.

selinemek5
Aday Memur
03 Şubat 2026 00:57

Hocam 2027 de tercih hakkım var idarecilikle gitmek istiyorum

tonya61, 4 gün önce
Tayin için düşünüyorsanız bir şey diyemem ama onun dışında yapılacak iş değil.1 yıl görevlendirme yaptım.2 kere sınava girdim.Birinde 78 aldım,diğerinde 76 ama tercih yapmadım.

berkaydal
Genel Müdür
03 Şubat 2026 01:07

Çalışma o zaman.

selinemek5
Aday Memur
03 Şubat 2026 01:49

Türkçe okuma anlama bölümünü kpssde es geçmişsin galiba çalışmak istiyorum diyorum sende buraya anlamsızca yazma o zaman faydan yok bir şeyin yok.

berkaydal, 4 gün önce

Çalışma o zaman.

berkaydal
Genel Müdür
03 Şubat 2026 08:26

Ağlamayı bırak çalış o zaman.

selinemek5, 4 gün önce

Türkçe okuma anlama bölümünü kpssde es geçmişsin galiba çalışmak istiyorum diyorum sende buraya anlamsızca yazma o zaman faydan yok bir şeyin yok.

BanuAlkan
Yasaklı
03 Şubat 2026 09:15

deli misiniz diz ? bunlar ne biçim atışmalar

VHKİ-MEB
Şef
03 Şubat 2026 09:57

Tembel adam idareci olacak?! Mızmızlanma. Emeksiz yemek yok!

graywolf13
Şef
03 Şubat 2026 10:41

işte bu şahıs gibiler öğretmenlerin itibarını zedeliyor. iki üç haftalık basit bir sınava çalışmaya üşenen bir insanın öğretmen olmaması lazım. böyleleri nasıl öğrencilere bir şey öğretebilir ki? yazık gerçekten!

BanuAlkan
Yasaklı
03 Şubat 2026 11:01

eski idareciler tembeldi, şimdi sınav var ve zor bir sınav, çalışmayan zaten yapamaz,

graywolf13
Şef
03 Şubat 2026 12:42

bu sınava zor diyenin zekasından şüphe ederim. millet tus'a giriyor, sen şu göstermelik sınava zor diyorsun. durum vahim!
BanuAlkan, 4 gün önce
eski idareciler tembeldi, şimdi sınav var ve zor bir sınav, çalışmayan zaten yapamaz,

BanuAlkan
Yasaklı
03 Şubat 2026 13:35

bugüne kadar bu zor sınava girip aldığın puanları yaz da görelim ne kadar iqlu olduğunu; öyle ya herkese zor sana kolay bu sınav, yaz görelim skorlarını

Türkçeci123456789
Aday Memur
03 Şubat 2026 14:17

Müdür yardımcısı olup ne yapacaksın ben bırakmaya uğraşıyorum

BanuAlkan
Yasaklı
03 Şubat 2026 14:39

müdür yardımcısı müdürün karısı gibidir hatta daha fazlası . evde karısına yapamadı herşeyi gelir okulda müdür yardımcısına yapar. evde karı horlar çocukları horlar, okula gelir adam yerine konulur, ondan sonra da evin acısnı okulda çıkarır , eh kanunlar da üstü koruyor astı değil, çekilecek dert değil yani doğru söylemişsiniz
Toplam 22 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi