Editörler : Pangaea

spock
Genel Müdür
04 Şubat 2026 18:50

Ben sana saldırmıyorum. Fikrine karşı çıkıyorum. Kendine gelip söylediklerime cevap vermeyeceksen tartışmanın anlamı yok.

yasaklı55, 1 ay önce

Ne anlayışı kıt birisin.İdareci misin


Banu Akkan
Yasaklı
04 Şubat 2026 19:11

mağduriyetler diyarında yaşıyoruz, birileri de buna alkış tutuyor hatta başkalarının acılarından zevk alıyor. çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın inş

yasaklı55
Aday Memur
04 Şubat 2026 21:54

Sen ne rahatsız insansın böyle.İdareye valilik olurlu gelen yazıda yolluk yevmiyenin ödenmesi şeklinde yazı varken benim idareye yolluk yevmiye yapın diye dilekçe mi vermem lazım, idarenin dosyalarına, bilgisayarına girip yapıp yapmadıklarını kontrol mü etmem lazım, benimle birlikte başka okuldan seminer, kursa gidenlerin yollukları yatanları araştırıp benimkininin de yatıp yatmadığımı kontrol edip idareye tekrar mı söylemem veya dilekçe mi vermem lazım.

Burası tartışma yeri değil.Konu hakkında bilgin varsa yazarsın yoksa susarsın.

spock, 1 ay önce

Ben sana saldırmıyorum. Fikrine karşı çıkıyorum. Kendine gelip söylediklerime cevap vermeyeceksen tartışmanın anlamı yok.


Banu Akkan
Yasaklı
04 Şubat 2026 22:17

cimere yazın, ekine de tüm yazıları jpeg ekleyin, valilik ağızlarına .çar o idarenin, üstüne bir de görevi ihmalden soruşturma başlatır valilik
Toplam 24 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi