04 Şubat 2026 08:04

Eş durumu

Arkadaşlar merhaba . Ben şarktan 2024 senesinde geldim . Bazı sebeplerden dolayı tekrar doğuya dönmem gerekiyor mazeret verdim red geldi . Eşim Sağlık personeli onun tayin hakkı var ben onu yollasam ona tabi olabilir miyim yardımcı olursanız sevinirim.

04 Şubat 2026 10:07

imkansız

hakkan1
Aday Memur
04 Şubat 2026 19:45

gidersin bir polisin eşi hemşireydi tayin istedi gitti polis kocası da 7 gün içinde gitti yanına.
04 Şubat 2026 19:47

ben gidemedim aynı durumdayım, eşim tayin istedi gitti emniyet benim atamamı yapmadı,mahkeme devam ediyor 6 aydir çocuklar başka ilde ben başka ildeyim
hakkan1, 1 hafta önce
gidersin bir polisin eşi hemşireydi tayin istedi gitti polis kocası da 7 gün içinde gitti yanına.

hakkan1
Aday Memur
04 Şubat 2026 19:49

nasıl gidemedin ? giden nasıl gidiyor ya hem de batıda ki zorunlu görev süresini bile tamamlamadan? ben de 2025 yılı aile yılı o yüzden Emniyet Genel Müdürlüğümüz aile yılına önem veriyor da gitti diye düşünmüştüm.

Avcıkurt
Memur
04 Şubat 2026 19:55

Polisler kolay kolay eşitlik hemşire eşinin yanına gidemez

04 Şubat 2026 20:07

batıdaki süremi doldurmadigim ve eşimin kendi isteğiyle gitmiş olmasından dolayi atamam yapilmadi, mahkemeye verdikleri cevap da bunlar yaziyo ayrıca eşim kurumuna başvurup geri dönebilirmis bu yüzden aile bütünlüğünden söz edilemez demiş emniyet genel müdürlüğü avukati
hakkan1, 1 hafta önce
nasıl gidemedin ? giden nasıl gidiyor ya hem de batıda ki zorunlu görev süresini bile tamamlamadan? ben de 2025 yılı aile yılı o yüzden Emniyet Genel Müdürlüğümüz aile yılına önem veriyor da gitti diye düşünmüştüm.

hakkan1
Aday Memur
04 Şubat 2026 20:12

kötü olmuş sizin için mahkemesiz şartsız şurtsuz gitmişti polis arkadaş bir haftada. şaşırmıştım. ben de batıdan batıya bir il için dilekçe vereceğim. şimdi de bir yer olmaz 7 tercih yapacaksın diye cevap veriyorlarmış. her şeyi o kadar çok zorlaştırıyorlar ki. şu meslekte çektiğimiz sıkıntılar ne zaman bitecek acaba.
kurumlararasigecis00, 1 hafta önce
batıdaki süremi doldurmadigim ve eşimin kendi isteğiyle gitmiş olmasından dolayi atamam yapilmadi, mahkemeye verdikleri cevap da bunlar yaziyo ayrıca eşim kurumuna başvurup geri dönebilirmis bu yüzden aile bütünlüğünden söz edilemez demiş emniyet genel müdürlüğü avukati

Mutkili88
Aday Memur
05 Şubat 2026 01:11

Giden arkadaslarım var torpil mi yaptılar bilmiyorum . Buşark iiii belki ondan şansımız olab

ADGY-TRAFİKK
Aday Memur
05 Şubat 2026 01:41

abiler şöyle bir şey de olurmu peki doğu görevini.bitirmeye yakın eşime ilk defa tabi olacağım o tayin istese onun gittiği yere gidebilirmiyiz şarktan sonra
05 Şubat 2026 02:38

doğudan batıya dediğin şekilde giden oldu, ama batıdan batıya süre dolmadan vermiyolar
ADGY-TRAFİKK, 6 gün önce
abiler şöyle bir şey de olurmu peki doğu görevini.bitirmeye yakın eşime ilk defa tabi olacağım o tayin istese onun gittiği yere gidebilirmiyiz şarktan sonra

Coktamuhimdegil
Aday Memur
05 Şubat 2026 09:43

eşim asker zorunlu görevlerini tamamlamış olmasına rağmen 2023 de beraber döndüğümüz Batı iline 2025 yılında kendi isteğiyle tekrar doğuya döndü .İlk şarkımı tamamladım mayısta eşimin tayini açıklanınca eş mazeret dilekçesi verdim temmuzda çıktı 2. şarka geldim .

Mutkili88
Aday Memur
05 Şubat 2026 17:16

Kimi gidersin diyor kimi riskli diyor . Suan ki yerim Ege bölgesinde bir il napacaz bilmıom personel

Toplam 12 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi