04 Şubat 2026 11:36

Batı batı 7 il Zorunluluğu

Gün geçmiyor ki aile hayatımızı bozmak için yeni birşey çıkmasin

Yıllarca İstanbul'dan kaçmak istedik memleketimize şimdi de 7 il tercih zorunluluğu getirmişler

Allah belasını versin bu düzenin

under09
Şef
04 Şubat 2026 14:13

ne için dilekçe vermiştin ve sana 7 yer seç dediler bana da aynısı oldu

agigargi81
Aday Memur
04 Şubat 2026 14:46

banada aynısı oldu tek tercih yaptım batı batı genel müdürlükten cevap geldi 7 tercih yaparsanız dikkate alınacaktır diye bende vaz geçtim çünkü 7 il istediğim iline çevresi olacak ki Bolu yada Sakarya istiyorum. hangi 7 ili yazıcam.

under09
Şef
04 Şubat 2026 15:44

7 yer yaz tamamen saçmalık ben zaten 7 yer istesem yazardım bu şu demek oluyor sen 7 yer yaz benim canım nereyi isterse oraya gidersin ya da tercih dışı gidersin

agigargi81, 1 hafta önce
banada aynısı oldu tek tercih yaptım batı batı genel müdürlükten cevap geldi 7 tercih yaparsanız dikkate alınacaktır diye bende vaz geçtim çünkü 7 il istediğim iline çevresi olacak ki Bolu yada Sakarya istiyorum. hangi 7 ili yazıcam.

adalı-polis
Genel Müdür
04 Şubat 2026 16:27

Ya rkadaş milli eğitimi baz alıyorsan madem sen adamın tek tercihine bak, puanı yeterse ver yetmezse deki kardeşim puanın yetmedi kal aynı yerinde

under09
Şef
04 Şubat 2026 16:53

bunlar adamla birşey geçiyorlar da diyemiyorum burda

adalı-polis, 1 hafta önce

Ya rkadaş milli eğitimi baz alıyorsan madem sen adamın tek tercihine bak, puanı yeterse ver yetmezse deki kardeşim puanın yetmedi kal aynı yerinde

kemsm
Aday Memur
04 Şubat 2026 17:47

batı batı dilekçesini şarktan döndükten kaç sene sonra yazabiliriz

hakkan1
Aday Memur
04 Şubat 2026 18:46

dostlar Fatih'in de görev süremi tamamlamıştım ben de tek il yazacaktım batıdan batıya artık yedi tane mi yazılıyor muş

hakkan1
Aday Memur
04 Şubat 2026 20:14

dostlar, "batıdaki zorunlu görev süremi doldurdum Kahramanmaraş iline atamamın yapılmasını istiyorum" şeklinde sade bir dilekçe verecektim ben. nasıl 7 tercih öyle bir şey mi var ? doğru söyleyin korkutmayın insanı. böyle bir saçmalık olur mu

erhannn34
Daire Başkanı
04 Şubat 2026 20:23

evet yedi il istiyorlar polis okulunuda kabul etmiyorlar

under09
Şef
04 Şubat 2026 22:43

kardeş benden öyle istediler batı batı 7 il yaz dediler bir insanın yaşamak istediği bi kaç yer olur ama 7 il olmaz hani bu nasıl bir tercihdir anlamadım gitti

hakkan1, 1 hafta önce
dostlar, "batıdaki zorunlu görev süremi doldurdum Kahramanmaraş iline atamamın yapılmasını istiyorum" şeklinde sade bir dilekçe verecektim ben. nasıl 7 tercih öyle bir şey mi var ? doğru söyleyin korkutmayın insanı. böyle bir saçmalık olur mu

Dnipro06
Memur
05 Şubat 2026 01:37

puan falan hikaye bunu herkes biliyor atamada gördük, net bir şekilde kul hakkı yemekten hiçbiri çekinmiyor, ilginç şu ki namazı da en önde kılarlar pess

hakkan1
Aday Memur
05 Şubat 2026 11:27

dilekçe de neden zorla 7 il yazacağız saçmalık personele bu kadar zulm eden başka bir kurum yok.

ortoloni
Memur
05 Şubat 2026 13:31

Ben 7 il tercih ettim.bakalim sonuç nasıl olacak.ilk iki tercihe verilme oranı bayağı ön plandaymış

Oznendr
Aday Memur
05 Şubat 2026 13:36

Madem ilk 2 ye verilme olasılığı yüksek ise neden 3 tercih değilde zorunlu 7 tercih ,devrem yeme bu aspirinleri polis adamsın gözün açık olsun

ortoloni, 1 hafta önce

Ben 7 il tercih ettim.bakalim sonuç nasıl olacak.ilk iki tercihe verilme oranı bayağı ön plandaymış

ortoloni
Memur
05 Şubat 2026 14:14

Ben zaten muhtemelen ilk tercihe verilmem o kesin gibi memlekette kota dolu

ortoloni
Memur
05 Şubat 2026 14:17

Yapacak birşey yok emniyetin uygulamaları her geçen gün kötüleşiyor personel bağlamında

Oznendr, 1 hafta önce

Madem ilk 2 ye verilme olasılığı yüksek ise neden 3 tercih değilde zorunlu 7 tercih ,devrem yeme bu aspirinleri polis adamsın gözün açık olsun

Kral0113
Şef
05 Şubat 2026 14:23

Sonucu yazarsan çok memnun olurum

ortoloni, 1 hafta önce

under09
Şef
05 Şubat 2026 15:23

bana da öyle dediler ilk 2 tercih olur diye ama mantıklı da gelmedi madem ilk ikiye geliyorsa ben neden 7 tercih yapıyorum

ortoloni, 1 hafta önce

Ben zaten muhtemelen ilk tercihe verilmem o kesin gibi memlekette kota dolu

mrplcninbabası
Yasaklı
05 Şubat 2026 16:04

7 tercih ne alaka? adam atanmak istediği şehir ile ilgili talepte bulunur olumlu veya olumsuz sonuçlanır ve gerekçesini de belirtirsin

Emniyet in iyice suyu çıktı

En kötü dönemini yaşıyor

Siz birde il içi atamalardaki keyfiliği görün

Birinin veya birilerinin adamıysan her türlü işin oluyor

under09
Şef
05 Şubat 2026 22:10

öyle keyfe keder bunlar sırf memlektetime yakın diye köyden bozma şehirlerde yaşayacam ama memleketimde kontenjan doluymuş gönder arkadaş orda süresi dolanı herkes memleketine en azından bi 5 seneliğine gidebilsin çakılıyor torpilli adamalar oldukları yere olan bize oluyor

mrplcninbabası, 1 hafta önce

7 tercih ne alaka? adam atanmak istediği şehir ile ilgili talepte bulunur olumlu veya olumsuz sonuçlanır ve gerekçesini de belirtirsin

Emniyet in iyice suyu çıktı

En kötü dönemini yaşıyor

Siz birde il içi atamalardaki keyfiliği görün

Birinin veya birilerinin adamıysan her türlü işin oluyor

Toplam 52 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi