04 Şubat 2026 12:13

Psikiyatriye sevk edip silahsız çalıştırmak trend oldu artık
EGM bizleri şüpheli görüyor psikolojisi bozuk olarak bakıyor artık bizlere. Araştırılıp soruşturulmadan hiçbir sorumluluk almayıp bütün sorumluluğu bizlerin üzerine bırakmaktadır. En ufak bir sorunda bile artık psikiyatriye sevk etmek silahsız çalştırmak için ellerini sıvazlıyorlar resmen. Kendi kurumumuzda bile kendimizi savunamayacak durumdayız.Her ne yaşarsan yaşa sen şüphelisin her zaman. Hiçbir hak iddia edemezsin. Resmen git mahkemeye ver yıllarca uğraş sonra demek istiyorlar.

pomem1010
Memur
04 Şubat 2026 12:57

Git silahsız çalıs keyfine bak kardeşim bu ÇAKALLARLA uğrasılmaz ciddi diyorum keyfine bak

memuraday-y
Daire Başkanı
04 Şubat 2026 13:51

Nedir bu silahlı çalışma sevdası onu da ben hiç anlamıyorum?

adana0100
Aday Memur
04 Şubat 2026 19:04

boş yapma lan
memuraday-y, 1 hafta önce

04 Şubat 2026 20:14

Dinsizin hakkından imansız gelir (mecazi)

Bende çalıştım 1 sene silahsız meslek hayatımın en güzel günleridir şiddetle tavsiye ederim

pls3421
Aday Memur
04 Şubat 2026 20:45

lan olum polissen şayet derhal istifa et. Senin beynin anlamaz bizim sorunlarımızı.

iamapoliceman
Daire Başkanı
04 Şubat 2026 20:55

polis değil. polisle kafayı bozmuş birisi. 7/24 polis forumunda derdi nedir bilen yok
pls3421, 1 hafta önce
lan olum polissen şayet derhal istifa et. Senin beynin anlamaz bizim sorunlarımızı.

adana0100
Aday Memur
04 Şubat 2026 23:46

lolipop

Aslanbey1453
Müsteşar Yardımcısı
04 Şubat 2026 23:57

Ülkemiz Norveç İzlanda İsviçre refah seviyesine ulaşinca, insan kalitemiz olarak Malum Tıraşlı Irk ıslah olunca yani kısaca balık kavağa çıkınca silahsız çalışmayı planlıyoruz kardeşim:))

Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi