04 Şubat 2026 16:22

Buton ne açıklanacak

Yarin açıklanacak dedi bugün biri , ama ne kadar doğru acaba

erdo00
Aday Memur
04 Şubat 2026 16:48

Umarım erkenden açıklanır ama Benim tahminime göre Şubat'ın 2. yarısı açıklanır ipka , buton vs. (Sadece tahmin)

08 Şubat 2026 13:14

süre sıfırdan yeniden mi başlayacak en çok merak edilen o

buton illeri baya şanslı olur o zaman çakılı kadro gibi.

bence kişinin kalan süresi kadar olabilir en fazla

bakalım hayırlısı

emre6661
Aday Memur
08 Şubat 2026 15:49

gecen sene mart 3 te açılmıştı

Tykk
Aday Memur
08 Şubat 2026 17:25

Sıfırından tekdar başa alıyorsun, zaten Batı olan iller butonlad kabul olursa, artık dilekçe ile giderler..kolay kolay tayin görmez

çalış_çalış, 6 gün önce

süre sıfırdan yeniden mi başlayacak en çok merak edilen o

buton illeri baya şanslı olur o zaman çakılı kadro gibi.

bence kişinin kalan süresi kadar olabilir en fazla

bakalım hayırlısı

08 Şubat 2026 17:47

tekrar başa alınırsa örneğin bir ilde 5 yıldır kalıyor olan +7 yıl daha kalacak.diğer illerde yer değişikliği nasıl olacak o zaman tayin görmede.

süre sil baştan kazanılırsa kazanılmış hak da olur değişim zor olur sonrasında.

bence sıfırdan başlamayabilir buton ile.

Tykk
Aday Memur
08 Şubat 2026 18:18

Yönetmenlikte öyle yazıyo

Tekrar baslayacak süreye tabu

08 Şubat 2026 19:33

çok şanslılar o zaman butonla kalacaklar çakılı kadro gibi. kalan süre kadar uzayacak diye de söyleniyor

Kral0113
Şef
08 Şubat 2026 20:04

Anlamadığınız şey bu adamların ikinci şarkı yoksa oralar batıya döndüğü için istediği kadar kalabilecek kimse size zorla batıdan batıya tercih yaptırmıyor. Yani şarkın yoksa o ilin süresi hiç önemli değil dolsa da istediği kadar kalır

çalış_çalış, 6 gün önce

çok şanslılar o zaman butonla kalacaklar çakılı kadro gibi. kalan süre kadar uzayacak diye de söyleniyor

Tykk
Aday Memur
08 Şubat 2026 20:13

Evet aynen öyle

Kral0113, 6 gün önce

Anlamadığınız şey bu adamların ikinci şarkı yoksa oralar batıya döndüğü için istediği kadar kalabilecek kimse size zorla batıdan batıya tercih yaptırmıyor. Yani şarkın yoksa o ilin süresi hiç önemli değil dolsa da istediği kadar kalır

furki0890
Aday Memur
08 Şubat 2026 21:30

Kime ne buton acilacak

Polisiye31
Aday Memur
08 Şubat 2026 23:03

Gelen yazıda acık acık yazıyor ıstıyorum dıyen 1. Bolge olarak goreve baslar dıyor ayrıca 1.bolge olarak devam etmek istıyorum işaretlendıgınde uyarı butonu cıkıyor su tarıhlı bılmem neye bınaen yenı sureye tabısınız yıne de kabul edıyor musunuz dıye uyarı verıyor eskı calıstıgı sure falan sayılmıyor.

çalış_çalış, 6 gün önce

Redsf18
Aday Memur
08 Şubat 2026 23:21

emin olmamakla beraber bu sene gönüllü şark talebinde bulunmadıysan tekrar tercih butonu gelmeyeceği söylendi eğer şark dönüşü personel sayısı tutarsa diye ama saçma geldi bana ve bunu 2 3 kişiden duydum

Kral0113
Şef
08 Şubat 2026 23:26

Ya kardeşim sayılsa da önemli değil şark görevin olmadıktan sonra zaten batıda tayin diye birşey yok kendi isteğinle o ilin süresini doldurduktan sonra dilekçe ile tayin isteyebilirsin. Yani batıda süre diye birşey yok aslında tabi şarkın yoksa

Polisiye31, 6 gün önce

Gelen yazıda acık acık yazıyor ıstıyorum dıyen 1. Bolge olarak goreve baslar dıyor ayrıca 1.bolge olarak devam etmek istıyorum işaretlendıgınde uyarı butonu cıkıyor su tarıhlı bılmem neye bınaen yenı sureye tabısınız yıne de kabul edıyor musunuz dıye uyarı verıyor eskı calıstıgı sure falan sayılmıyor.

Toplam 13 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi