Editörler : gül-feşan
04 Şubat 2026 17:08

EKPSS başvuru yapamıyorum

engelli raporu mu osym ais e girdiğim halde sistemde kayıtlı engel durumunuz bulunmaktadır uyarısı alıyorum ben nasıl başvuru yapacağım yardım edin

PHOENİX GODİVA
Aday Memur
05 Şubat 2026 14:09

Bulunduğunuz yerde ÖSYM Başvuru Merkezine gidin veya arayın. Onlar sorununuzu çözebilirler.

fzefura
Aday Memur
05 Şubat 2026 14:18

teşekkürler ama hallettim aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğü gidilecekmis hangi ilcedeysen onun sosyal hizmetler merkezine ordan sonra da ÖSYM başvuru merkezi ne gidiyorsun halloluyor
PHOENİX GODİVA, 1 hafta önce

Bulunduğunuz yerde ÖSYM Başvuru Merkezine gidin veya arayın. Onlar sorununuzu çözebilirler.

PHOENİX GODİVA
Aday Memur
05 Şubat 2026 14:22

Halletmenize sevindim. Açıklamanız aynı sorun yaşayanlara yardımcı olur umarım.. İyi günler.

fzefura, 1 hafta önce
teşekkürler ama hallettim aile ve sosyal politikalar bakanlığı il müdürlüğü gidilecekmis hangi ilcedeysen onun sosyal hizmetler merkezine ordan sonra da ÖSYM başvuru merkezi ne gidiyorsun halloluyor

SinanJk
Aday Memur
06 Şubat 2026 15:29

Merhabalar ben de aynı sorunu yaşıyorum da Aile sosyal bakanlığına gittiğimiz zaman raporumuzu götürmeye gerek var mı yoksa söylememiz yeterli midir?

fzefura, 1 hafta önce
06 Şubat 2026 16:28

bence raporu yanınızda götürün ne olur ne olmaz

SinanJk, 1 hafta önce

Merhabalar ben de aynı sorunu yaşıyorum da Aile sosyal bakanlığına gittiğimiz zaman raporumuzu götürmeye gerek var mı yoksa söylememiz yeterli midir?

fzefura
Aday Memur
06 Şubat 2026 16:43

rapor ,kimlik fotokopisi, diploma fotokopisi ya da e-devlet den aldigin mezuniyet belgesi bunlarla gidiyorsun
SinanJk, 1 hafta önce

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi