Editörler : gül-feşan
04 Şubat 2026 22:16

Eş durumu hizmet grupları

Eş durumu için dilekçe verilen tarihteki hizmet gruplarına mi bakılıyor yoksa mesela subat ta verdik Mart'ta bakanlığa ulaştı ona mi bakılıyor.

Paramedikmertsen
Aday Memur
05 Şubat 2026 07:59

Dilekçe verilen tarih baz alınıyor hocam ben de 28 nisanda dilekçe vermiştim 6 mayısta gruplar güncellendi güncel gruplara göre eş durumu yapamıyordum ama dilekçe verdiğim tarih baz alındığı için tayinim çıktı açıklamaya da yazmışlardı bu tarihte verilen dilekçede gruplar böyle vs diye

Emrullah kırer
Aday Memur
05 Şubat 2026 15:08

Teşekkürler hocam

Paramedikmertsen, 1 hafta önce

Dilekçe verilen tarih baz alınıyor hocam ben de 28 nisanda dilekçe vermiştim 6 mayısta gruplar güncellendi güncel gruplara göre eş durumu yapamıyordum ama dilekçe verdiğim tarih baz alındığı için tayinim çıktı açıklamaya da yazmışlardı bu tarihte verilen dilekçede gruplar böyle vs diye

Hembey
Aday Memur
12 Şubat 2026 15:47

Merhaba eş durumu hakkında bir sorum olacak. Antalyada hemşireyim eşim maraşta özel sektörde mühendis olarak çalışıyor. Fakat sigortası ankara merkezden yatıyor eşim 3 yıldır görevlendirme ile orada bulunuyor ve kesintisiz 3 yıldır çalışıyor depremden beri. Eş durumu tayini yapmak istiyorum fakat görevlendirme problem olur mu bakanlık sigortanın yattığı ili mi baz alır? 3 yıldır orada olduğuna dair görevlendirme yazısı ve iş yeri faaliyet raporu da çıkardık ikameti de maraşta. Eş durumu yapabilir miyim? Olumlu olur mu? Şimdidem teşekkürler

Toplam 3 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi