05 Şubat 2026 19:55

Polislikte can sıkan bir konuda...
herkes fısır fısır konuşur yanına varırsın susar. hakkını ararsın niye dersin sorgularsın tak yerin değişir ekibin değişir.. bir gelenek yanlış gelenek vardır sen dahil olmazsın yapmazsın istenmeyen adam olursun.. şefe izin talebinde bulunursun vermek istemez yalvarmanı bekler bahane sunmanı bekler belirsizlik öne sürer... ketumluk belirsizlik aynı anadan aynı babadan mı çıktınız yaw... dik duran adamı sevmezler aleni konuşanı sevmezler... özellikle toplu kuvvet çevik özel harekat toplu kuvvet karakol önleyici koruma durum böyle.. ötekileştirme hazır... sevilmeyen kursa dış göreve geçici göreve eğitime tayine sürülür..

tukayf
Daire Başkanı
05 Şubat 2026 20:49

kac yillik memursunuz bilmiyorum ama toplu calisilan birimlerde time-gruba dahil olmazsaniz dislanmaniz normal. hak arama su bu durumlarina girmek istemiyorum her yerde ayni durumla karsilastiysaniz oz elestiri yapabilirsiniz.

mustafakoçak
Genel Müdür
05 Şubat 2026 21:21

bence destek al. ikili ilişkilerinde muhtemelen ailenin hayatını yaşıyorsun. ya annen yada baban böyle tok laflı, aleni konuşur, dik başlı... bana da muhtemelen dik sözler edeceksin. edebilirsin sorun yok. kendini tanı hayatı çözersin. tam 4 bin yıl önce bir ibadethanenin kapısına yazılmış bir yazıdır kendini bil.

Aslanbey1453
Müsteşar Yardımcısı
06 Şubat 2026 00:06

Memlekette Herkes Tatar Ramazan bekliyor, Sen çık Tatar Ramazan benim de kardeşim:))

adanax343
Memur
06 Şubat 2026 00:55

kardeş adamlar özel konuştuğu konuyu sen geldin diye devam mı ettirsin malmısın qmk. herkes yanında ketumsa senin ağzın gevşek demekki. herkes yanlış bi sen doğrusun ok
Toplam 4 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi