05 Şubat 2026 20:06

Karakol, Önleyici ekipler, Trafik
Karakol, Önleyici Ekipler, Trafik bu 3 kısıp özellikle karakol ve önleyici ekipler var Devletin vitrini ve görünen yüzü... bunlara pozitif ayrımcılık olacağı yerde buralar sürgün yeri... kardeşim burası en fazla personel olması gereken yer olması il emniyet müdürleri ve genel müdürlük neden bunu dikkate almaz. içerdeki adamı sahaya sürün ekipleri rahatlatın. şehrin bütün yükü karakolda ekiplerde ama buralardaki dönem entrikalar Bizans imparatorluğunda dönmüyor... zırp pırt adamın ekibi değişmez poto da bir grup var sevilmeyen herşeye onlar sürülür... idari bürodakiler adeletli yapmayanlara diyorum inanıyorsanız yükünüz ağır... Komser bile fark etmiyor imzalayıp geçiyor görev listesini.. o idari bürocular size hakkım helal değildir hakkım olana hakkım haram bilesiniz... şu konuyu genel müdürlük düzenlemesi gerek mevcut karakol ve önleyici ekipler 3 katına 4 katına çıkarılmalı ve 12/36 sistemimde çalışmalı buraya önem vermesi lazım çünkü karakol adalete açılan ilk kapı sürgün yeri olmamalı şubelerdeki personeller çok fazla çek iç kesimde 1 kişilik işi 10 kişi yapıyor sür sahaya.. o idari bürocu günlük 2 saat işi var konuştursan yakınır ağlar... kes kopyala yapıştır PBS den günlük görev girişlerini üst yazıyı yazmayı bizden başkası yapamaz modunda hep...

adanax343
Memur
07 Şubat 2026 16:05

yazı uzun okumadım ama karakol önleyiciyi gördükten sonra haklı olduğuna eminim

adana0100
Aday Memur
07 Şubat 2026 20:07

karakol, trafik,hassas, çevik kuvvet,tem,yunuslar, önleyici ekipler,. bu saydığım yerlerin hepsinde çalıştım. karakol da çalışmamış adam kendine polisim demesin.

Karaturk01
Aday Memur
07 Şubat 2026 21:19

Yazdıklarının büyük çoğunluğunda haklısın. Ama son kısımda yazdıklarına katılamıyorum. Büro işlerinde çalışan her kısımda şubede var ve genelde senin gibi düşünenlere samimiyetle gel büro işlerinde çalış dendiğinde genelde değişik! mazeretlerle reddediyorlar. Sorumluluğunu bilen için büro işi de ekip işi de son derece önemlidir ama büro işinin sorumluluğu ve takip edilen iş kısmı her zaman daha ağırdır.

Officer3452
Memur
07 Şubat 2026 23:07

Her zaman daha mı ağırdır? :D
Karaturk01, 4 gün önce
Yazdıklarının büyük çoğunluğunda haklısın. Ama son kısımda yazdıklarına katılamıyorum. Büro işlerinde çalışan her kısımda şubede var ve genelde senin gibi düşünenlere samimiyetle gel büro işlerinde çalış dendiğinde genelde değişik! mazeretlerle reddediyorlar. Sorumluluğunu bilen için büro işi de ekip işi de son derece önemlidir ama büro işinin sorumluluğu ve takip edilen iş kısmı her zaman daha ağırdır.

Çehzat B
Şef
07 Şubat 2026 23:11

Karakolda çalışmadım. Polisim.

adana0100, 4 gün önce
karakol, trafik,hassas, çevik kuvvet,tem,yunuslar, önleyici ekipler,. bu saydığım yerlerin hepsinde çalıştım. karakol da çalışmamış adam kendine polisim demesin.

adana0100
Aday Memur
07 Şubat 2026 23:59

senden olsa olsa arka sokaklarda dizi polisi olur
Çehzat B, 4 gün önce

Karakolda çalışmadım. Polisim.

Sbz1dftd
Daire Başkanı
08 Şubat 2026 02:09

nefret ediyorum idari büroculardan... yırtık dondan çıkar gibi yıllardır aynı gereçekçe ile gel diyoruz gelmiyor diyor yalan dolan atomu parçamıyorsujuz hakkım geçen idari büroculara haram olsun
Karaturk01, 4 gün önce

foreverkings
Memur
08 Şubat 2026 10:48

ben trafikçiyim kesinlikle katılıyorum boşta takılan polis çok var gelsinler sahaya çalışalım ayrıca torpilli polislerin bu forumlarda işi olmaz.

Çehzat B
Şef
08 Şubat 2026 10:53

Adamlar 20 yıldır İstanbul'da koşturuyolar. Bu mantıksızlıkla senden daha iyi polisler :d

adana0100, 4 gün önce
senden olsa olsa arka sokaklarda dizi polisi olur

Karaturk01
Aday Memur
08 Şubat 2026 12:01

Büroda ve halen sokakta çalışan biri olarak diyorum ki büro personelinin üzerinde sürekli bir sorumluluk ve takip etmesi gereken konular var. sen yırtık donlu kelimelerle cevap veriyorsun. Seviyede level atlamışsın. Sen haklısın... Büro personellerine ölüüüm yaşasın sokakta çalışanlar...
Sbz1dftd, 3 gün önce
nefret ediyorum idari büroculardan... yırtık dondan çıkar gibi yıllardır aynı gereçekçe ile gel diyoruz gelmiyor diyor yalan dolan atomu parçamıyorsujuz hakkım geçen idari büroculara haram olsun

adanax343
Memur
09 Şubat 2026 02:15

kardeş 15 yıllık meslek hayatımda büroya gel demeyi geçtim büroya personel lazımmış lafını bile hiç duymadım sadece ahmet mehmet büroya geçmişi duydum. mesleğe karakolda başladım bürolardada çalıştım bana şimdi deseler herhangi bir büroya gel 12 12 çalışacaksın deseler düşünmeden geçerim masal anlatmasın kimse herkes kimin nasıl çalıştığını iyi biliyor
Karaturk01, 4 gün önce

Sbz1dftd
Daire Başkanı
09 Şubat 2026 07:07

kaddeş önleyici ekipler karakol trafik gece vardiyasında çalışan ekipler bunlar buraların sayıları artması gerek devletin vitrini bunlar sürgün yeri olmaması gerekiyor diyorum il emniyet müdürleri emniyet genel müdürlüğü buna el atması gerektiğini ifade ettim var olan konumunu koruma çalıştığın yer değil burası... ezilen hor görülen kesimin haklı mücadelesini savunuyorum... zor olan tarafın yükü alınması gerek...
Karaturk01, 3 gün önce
Büroda ve halen sokakta çalışan biri olarak diyorum ki büro personelinin üzerinde sürekli bir sorumluluk ve takip etmesi gereken konular var. sen yırtık donlu kelimelerle cevap veriyorsun. Seviyede level atlamışsın. Sen haklısın... Büro personellerine ölüüüm yaşasın sokakta çalışanlar...

seti_van
Aday Memur
09 Şubat 2026 09:25

Herkesin kesinlikle sırayla çevik, ekipler ve karakolda çalışarak şube veya diğer birimlere geçmesi

sancak bayrak
Daire Başkanı
09 Şubat 2026 10:42

Karakol,önleyici, trafik bu teşkilat ta en çok yıprananlar ve teşkilat içerisinde en az ücret alanlardır.ne tazminat,ne fark hiç bir şey verilmez,yatan şubeler hepsini alırlar.birde teşkilat içerisinde hor görülürler.bence özellikle İstanbul, Ankara,İzmir,adana,,, Kocaeli,bursa,gibi büyük şehirlerde çok faal çalışırlar.personel sayısı da azdır.kırk yılda bir iş yapan şubeler yüksek tazminat alırlar, şubelerde personel sayısı da hayli fazla.oturmak için sandalye bulamazlar.kısaca teşkilat içinde adalet yok.

09 Şubat 2026 11:17

Türkiye'de emniyet teşkilatı kadar kendi (memur)personelini hor hakir gören, personelinin aleyhine olan ne varsa yapan ikinci bir kurum yoktur.

sancak bayrak, 2 gün önce

Karakol,önleyici, trafik bu teşkilat ta en çok yıprananlar ve teşkilat içerisinde en az ücret alanlardır.ne tazminat,ne fark hiç bir şey verilmez,yatan şubeler hepsini alırlar.birde teşkilat içerisinde hor görülürler.bence özellikle İstanbul, Ankara,İzmir,adana,,, Kocaeli,bursa,gibi büyük şehirlerde çok faal çalışırlar.personel sayısı da azdır.kırk yılda bir iş yapan şubeler yüksek tazminat alırlar, şubelerde personel sayısı da hayli fazla.oturmak için sandalye bulamazlar.kısaca teşkilat içinde adalet yok.

adanax343
Memur
09 Şubat 2026 14:33

çalışmayı geçtim adamlar birimleri biliyor geçenlerde lüx kulübemde nöbette iken Birtane gözlük takınca kendini kral sanan büyük polis geldi tartıştık seni şikayet etcem birimin nere senin dedi jfldldld
seti_van, 2 gün önce

Herkesin kesinlikle sırayla çevik, ekipler ve karakolda çalışarak şube veya diğer birimlere geçmesi

Guven Guler
Aday Memur
09 Şubat 2026 19:42

Teşkilatda en hamal birim benim şahsi tecrübem ile Polis merkezi,ne ekipler ne trafik ne de koruma herkes işini yapıyor yaptığı işler belli geriye kalan herşey de Polis merkezine giriyor.
10 Şubat 2026 20:55

Polis MErkezi olalı 20 yıl olmuş, hala karakol diyenler var!

adanax343
Memur
11 Şubat 2026 00:12

oda bişeymi polis merkezi amirliği ama hiç amir yok hep komser
Ragıp Gelibolu, 12 saat önce

Sbz1dftd
Daire Başkanı
11 Şubat 2026 05:48

Ragıp Gelibolu regaib bolu desem ne değişecek Ragıp yine Ragıp .... ragıba Mahmut desem de Ragıp ... karakol desem ne polis merkezi desem ne zam desen ne güncelleme desen ne
Ragıp Gelibolu, 12 saat önce

Toplam 20 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi