06 Şubat 2026 01:00

Koruma Büroya tayin

Arkadaşlar yakın zamanda Koruma Büroya tayinim çıktı, toplu bir yer değişikliği olmadı sadece benim yerim değişti, bulunduğum ilçede herkes soruşturman mı var senin ne halt yedin gibisinden saçma sapan şeyler sordu, benim de ister istemez canım sıkıldı, 10 yıl istanbulda çalıştım oradaki soruşturmalarımdan kaynaklı ufak tefek cezalarım var, ama yakın zamanda kimseyle bir sıkıntı yaşamadım, hukuk işlerine hakkımda devam eden soruşturma olup olmadığı şeklinde dilekçe verdim Bilgi Edinme Kanununun 19 uncu maddesi kapsamında reddedilmiştir şeklinde cevap yazdılar. 19 uncu maddeyi biraz araştırdım idari soruşturmalar ile ilgili bilgi ve belge talepleri bilgi edinme kanunu kapsamı dışında kalıyormuş, yani bilsem ki önemli bir konu yok Korumada resmi çalışmaktan gocunmam çalışırım, yıllarca İstanbulda karakolda asayişte çalıştım, ama insanın canı sıkılıyor acaba ne var diye, kimse bişey de söylemiyor, 1 hafta oluyor ne ifadeye çağıran var ne de başka bişey

Brse
Şube Müdürü
06 Şubat 2026 01:36

Sana ödül verilmiş. Haberin yok..

şehzade01
Aday Memur
06 Şubat 2026 01:44

Devrem bu meslekte biraz da korunmada çalış vücudunu dinlendir stres Seviyesi düşük bir yerdir ne kavgaya müdahale edeceksin Ne biber gazı sıkacaksın ne Hırsız kovalayacaksın zamanında gel zamanında git Çayını iç keyfine bak koruma büroya da alıştığın zaman gitmek istemeyeceksin açıkçası 5 sene koruma büroda çalış sonra tayinin çıksın başka bir birime zor Alışırsın çalışmak zoruna gider öyle rahat güzel bir birimdir koruma büro

Anderson1
Şube Müdürü
06 Şubat 2026 01:58

Arkadaşlar dgru demiş bi an önce kim çıkardıysa tayinini teşekkür mahiyetinde çiçek ve çikolata alıp teşekkür et adamlara

Memurhaps
Şube Müdürü
06 Şubat 2026 06:35

kim yaptıysa çiçek çikolata al tşk git.

ozgurcocuk17
Aday Memur
06 Şubat 2026 10:22

Hatta hemen yollama biraz çalış o zaman yolla müdürüne. Yaa müdürüm Allah Razı Olsun burası ne kadar rahat bir yermiş Allah sizden razı olsun falan de sayenizde dinleniyorum de :)

Oznendr
Aday Memur
06 Şubat 2026 10:46

Devrem sana ödül verilmiş sesini çıkartma,koruma büro için personelde dilekçeler dağ gibi

Arslann34
Aday Memur
06 Şubat 2026 10:46

her yer için geçerli değil. gerçekten bazı yerler sürgün yeri. gece 13 saat nöbet tutuyorsun.

Asd0909
Aday Memur
06 Şubat 2026 11:05

Abi çalıştığın ilçenin durumunu bilemem benim çalıştığım ilçede korumaya geçmek için arkadaşlar torpil yaptırıyor resmen

atmaca67
Memur
06 Şubat 2026 12:44

gun gelecek koruma burolar torpilli yerler olacak. asayise tayinin ciksa saga sola dilekce veriyormusun vermiyorsun korumaya cikinca niye korkma vebali biryer degil

tantanakan
Memur
06 Şubat 2026 14:14

RESNEN ÖDÜL NİTELİĞİNDE

Redsf18
Memur
06 Şubat 2026 14:25

Meslek uzun daha neleri görürsün koruma iyidir kafa rahat eder evrak kürek imza işi yoktur botun üniforman algıların iyi olsun miss gibi tak Bluetooth kulaklığını takıl

FreeKul
Kapalı
06 Şubat 2026 14:42

bence canını sıkacak bir durum yok son noktadasin zaten kimseye minnetin olmaz nöbetini tut maaşını al evine git vatandaşla muhataplığın yok evrak yok vb yani koruma şube bakış açısına göre değişir bazı arkadaşlar da oraya geçmek için can atıyor

9köyden kovulan
Aday Memur
06 Şubat 2026 18:21

sağlığın yerindeyse siktir et , bizde ottan boktan şikayet ediyorduk sağlık gitti şimdi diyorum sağlam olsam da 15 saat çalışsam , gerçekten basit şeylermiş beterinden korusun rabbim

serdar34
Aday Memur
06 Şubat 2026 20:53

Koruma büro bizim gibi gariban polisler için ödüldür ::)) amma böyle her 3 ayda bir ödül ikramiye taltif verilen şubede çalışanlar için ödül olmaz hele ki şu ekonomik durumda

adanax343
Memur
07 Şubat 2026 02:34

son 5 senede kaç il ilçe değiştirdin yazarsan daha sağlıklı yorum yaparız

adanax343
Memur
07 Şubat 2026 02:36

0-5 yıl kadın polis memuru puan ve tercih istatistikleri - https://forum.memurlar.net/konu/2580861

adanax343
Memur
07 Şubat 2026 02:38

geçen sene 0 5 yıl kdın polisler olarak anket açmışsın şimdi 3 ihtimal var ya kız düşürme planı:)) yada kafa gitmiş. 10 yıl istanbulda çalıştım falan diyorsun bence d dilimini araştır biraz
adanax343, 4 hafta önce
0-5 yıl kadın polis memuru puan ve tercih istatistikleri - https://forum.memurlar.net/konu/2580861
Toplam 17 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi