Editörler : Pangaea

Banu Akkan
Yasaklı
08 Şubat 2026 21:08

bakanımız bilir herşeyi, sizin kafa yormanıza gerek yok

turkcecii05
Memur
08 Şubat 2026 21:43

siz her şeye kafa yoruyorsunuz maşallah. Her gönderinin en altında sizin yorum
Banu Akkan, 4 hafta önce
bakanımız bilir herşeyi, sizin kafa yormanıza gerek yok

Banu Akkan
Yasaklı
08 Şubat 2026 22:30

napiyim bekarım

thenglishteacher
Aday Memur
09 Şubat 2026 14:39

tarih öğretmeni misin? öğretmenlikle biraz alakan olsa böyle bir başlık açmazdın...hadi başka kapıya...

bilinçlivatandas, 4 hafta önce
Ben bir tarih öğretmeniyim. İçinde bulunduğum sistemin daha iyi hale gelmesini önemsiyorum.

Banu Akkan
Yasaklı
09 Şubat 2026 14:45

buradaki kapıyı kapatmazsanız giriyorlar işte böle

resmiplaka
Memur
09 Şubat 2026 23:27

sizi 45 dakikada durduran neydi? madem avrupa 50 60 dk o halde siz neden 45 dediniz? 70-75 dakika işlensin dersler de o vakit küffara gününü gösterelim demi? bir de neden 25 saat? neden 30-35 değil de 25 ?var mı bilimsel bir ölçütünüz veya hesabınız? yoksa laf olsun torba dolsun benim de aklıma böyle esti mi dediniz?

fatih ç.
Genel Müdür
10 Şubat 2026 00:20

Çocukları, ortaokulda meslek edindirme çabası nedir? Lisede bile karar veremiyor insan hangi yönde ilerleyeceğine, fikir değiştiriyor. Üniversitede okulu bırakıp tekrar başlıyor. Sonrasında meslek değiştiriyor.

Bir çocuğu alıp nasıl bir meslek edindirme okuluna koyacaksınız? Neyle ölçeksiniz? Çocuğua mı, veliye mi, notlarına mı bakacaksınız? Böyle saçma iş olmaz. Her çocuğa temel, ortak eğitim verilir. Hangi iş, ortaokuldan itibaren eğitim görmeyi gerektiriyor? 1 tane var mı böyle meslek, ortaokul sonrası çok geç olsun artık?

Soner Eraslan, 4 hafta önce
derslerin 6 saate düşürülüp, 2 saat sosyal sportif faaliyet konusuna ben de katılıyorum. ve 7 yıldır dediğim meslek ortaokulu fikrini de inatla söylüyorum, ama sesimi duyan yok.

Banu Akkan
Yasaklı
10 Şubat 2026 03:10

wa okuma yazma öğrenmeyi bile ciddiye almayan bi toplumdan bahsediyoruz Sınıfçılar bilir ebeveynlerin ne kadar duyarsız olduğunu Bu da okulların liseler dahil olmak üzere sadece kreş görevi gördüğünü açıklıyor bizlere Veliler için okullar sadece kreş

firatli_genclik
Genel Müdür
10 Şubat 2026 09:12

Hocam mesleki ortaokulları hususunda bir çaba var. Hatta sanırım 5 ilde pilot olarak uygulanmaya başlandı. Umudumuz projenin işlerlik kazanması ve memleket sathına yaygınlaştırılmasıdir hiç şüphesiz.

Soner Eraslan, 4 hafta önce
derslerin 6 saate düşürülüp, 2 saat sosyal sportif faaliyet konusuna ben de katılıyorum. ve 7 yıldır dediğim meslek ortaokulu fikrini de inatla söylüyorum, ama sesimi duyan yok.

firatli_genclik
Genel Müdür
10 Şubat 2026 09:14

Ayrıca yaz aylarında birçok mesleki alanda ortaokul öğrencilerine yönelik olarak dyk verilmeye başlanacak. Birçok atılım var inşallah devamı da gelecektir.

firatli_genclik, 4 hafta önce

Hocam mesleki ortaokulları hususunda bir çaba var. Hatta sanırım 5 ilde pilot olarak uygulanmaya başlandı. Umudumuz projenin işlerlik kazanması ve memleket sathına yaygınlaştırılmasıdir hiç şüphesiz.

Banu Akkan
Yasaklı
10 Şubat 2026 13:08

ah atam kalk, kalk uyuduğun yerlerden de gör biz ne haldeyiz, ne maaşimiz maaş ne işimizin muhteviyatı müsbet
Toplam 71 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi