arrıval100
Memur
11 Şubat 2026 14:21

bekliyoruz.

arrıval100
Memur
11 Şubat 2026 14:24

Yeni İçişleri Bakanımız Sayın Mustafa Çiftçi yeni göreviniz hayırlı olsun,

Öncelikli olarak polislerimizin sorunlarını ilgileneceğinizi düşünüyoruz.

Sayın Bakanım özellikle ama özellikle bu konuda desteğinizi istirham ediyoruz.

Saygılarımızla arz ederiz.

mrplcninbabası
Yasaklı
11 Şubat 2026 14:50

mustafa çiftci yorumları okumaya gelecek biraz sonra iyiki yazmışsın bunu buraya

arrıval100, 4 hafta önce

bomba uzmanı
Aday Memur
11 Şubat 2026 17:32

''bugün biraz yoğunum, bakabilirsem akşam bakacağım yorumlara'' dedi az önce

mrplcninbabası, 4 hafta önce

mustafa çiftci yorumları okumaya gelecek biraz sonra iyiki yazmışsın bunu buraya

arrıval100
Memur
11 Şubat 2026 21:18

komikleşmeyin olur mu he...

Aslanbey1453
Müsteşar Yardımcısı
12 Şubat 2026 00:01

Oğlundan ve Korumalarından dolayı zaten yıllardır sorunlarımizi biliyordur, Muhafazakar bir insan profili, Allah korkusu var diye düşünüyorum, Süleyman gibi değil.... İnşaallah Teşkilatımiza Hayırlı işler yapmak nasip etsin, Seçime doğru güzel şeyler olabilir, Erken Seçim olursa Memura Emekliye zam verilir, yoksa kemer sıkmaya devam...
arrıval100, 4 hafta önce

Sbz1dftd
Daire Başkanı
12 Şubat 2026 06:54

bir tane müdür vardı din hayatında sıfırdı ama memura öyle güzel davranırki herkes çok severdi kötü diyeni duymadım memura hiç zorluk çıkartmadı. sonra bu müdürün yerine başka müdür geldi toplantı yaptı vaaz verir gibi konuştu dinden imandan bahsetti namaz kılıyo falan ilçedeki bütün personelin anasınından emdiği sütü burnundan getirdi öyle böyle değil... en masum en sessiz adamlar bile beddua etti illallah etti diyeceğim o ki muhafazakar dini bütün insanlar bana güven vermiyo müslümanım elhamdülillah ama gördüklerimden dolayı hiç sevmiyorum sağcı muhafazakar islamcı yöneticileri çok çektirdi çünkü ...
Aslanbey1453, 3 hafta önce
Oğlundan ve Korumalarından dolayı zaten yıllardır sorunlarımizi biliyordur, Muhafazakar bir insan profili, Allah korkusu var diye düşünüyorum, Süleyman gibi değil.... İnşaallah Teşkilatımiza Hayırlı işler yapmak nasip etsin, Seçime doğru güzel şeyler olabilir, Erken Seçim olursa Memura Emekliye zam verilir, yoksa kemer sıkmaya devam...

memuraday-y
Daire Başkanı
16 Şubat 2026 11:01

Yorumunuzu okudum da gerçekten üzüldüm. Siz eğer o bahsettiğiniz 5 - 10 yaşındaki çocuklara bile tahammül edemiyorsanız neden polislik mesleğini seçtiniz ? Başka bir meslek seçseydiniz keşke. Toplumumuzda hiç hoşgörü - sevgi - saygı kalmamış mı acaba?

Kral0113, 4 hafta önce

Öncelikle inanılmaz üzüldüm.Olay aslında toplumda polisin itibarını nasıl bitirdiklerini, olaylar karşısında polisin elinin kolunun nasıl bağlandığını gözler önüne seriyor.Beş on yaşındaki çocuklar bile karşına geçiyor artis artis hareketler yapıyor ama dokunsan zararlı sen çıkıyorsun.Meslektaşımız bu olayda ölmemiş olsa önce soruşturma yer sonra kendini aklamak için bütün iş ve aile huzuru kaçacaktı.İlla ölmemiz mi gerekiyor sahiplenmek için. Sahipsiz meslektaşımız öldü diye şimdi elli yerde paylaşılıyor yazık gerçekten yazık. Biz bu aidiyet duygusunu ne zaman hissedeceğiz, biz ne zaman bir aile olduğumuzu öğreneceğiz. Malesef umut etmek bile bu teşkilat için fazla böyle olayları gördükçe mesleğe olan bütün şevkimiz yok oluyor. Ders çıkarılacak mı kesinlikle hayır yine YALNIZ kalacaksınız. Sağlıcakla kalın.

hakan8746
Memur
16 Şubat 2026 15:00

...

Alp340626
Şef
16 Şubat 2026 22:23

burda anlatilmak istenen ne senin anladığın ne bırak bu psikolok ayaklarını polis sayfasından çıkmıyorsun ajan derdin ne onu yaz
memuraday-y, 3 hafta önce

Yorumunuzu okudum da gerçekten üzüldüm. Siz eğer o bahsettiğiniz 5 - 10 yaşındaki çocuklara bile tahammül edemiyorsanız neden polislik mesleğini seçtiniz ? Başka bir meslek seçseydiniz keşke. Toplumumuzda hiç hoşgörü - sevgi - saygı kalmamış mı acaba?

Toplam 70 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi