09 Şubat 2026 15:09

İstifa

Doğunun sıkıntılı bir ilçesinde polis memuruyum.Burda zaman 1 yıl yerine 10 yıl gibi geçiyor.Çalıştığımız kadro çok kötü sürgün yeri.Ayrıca iş yoğunluğu amir baskısı çok fazla.İsrifa etmeyi düşünüyorum ama istifa etsem ne yapacağım diye düşünüyorum.Ne maddiyat var ne aileden destek sizce ne yapmak lazım istifa bi çare mi yoksa başka işler peşinde mi gitmek lazım

arrıval100
Memur
09 Şubat 2026 15:14

sadece bir fikir:

657 Sayılı DMK madde 108 E bendi gereği izin talep eden memurlar, 5 hizmet yılını doldurmaları ve resmi olarak talep etmeleri durumunda 2 defa olmak üzere toplamda 12 aya kadar aylıksız izne ayrılabilir

Arslann34
Aday Memur
09 Şubat 2026 15:20

kardeşim hangi ilde çalışıyorsun. kaç yılın kaldı

Sbz1dftd
Daire Başkanı
09 Şubat 2026 15:25

şuanki psikoloji ile istifa etme... kaç yıl kaldı orda süren.. batıya gittiğinde karar ver önce 1 sene ücretsiz izne ayrıl kafanı topla sonra biraz daha çalış karar verirsin sonra

memuraday-y
Daire Başkanı
09 Şubat 2026 16:13

Sanırım siz istifa konusunda daha önce de başlık açmıştınız sanırım karar veremiyorsunuz.

Şahsi fikrim eğer başka bir iş yapılacaksa ve yaş da çok ileri değilse zaman kaybetmeden karar vermek gerekir diye düşünüyorum çünkü zaman geçtikçe yaş da ilerlemiş oluyor ve KPSS çalışmak ya da başka bir iş yapmak konusunda insan zaman kaybetmiş oluyor. Ben böyle düşünüyorum yani.

Tavsiye değil ama şahsi kanaatim böyle.

Anderson1
Şube Müdürü
09 Şubat 2026 19:49

İstanbula git

Anderson1
Şube Müdürü
09 Şubat 2026 19:51

İstanbula git hayatını yaşa boğazda kahvaltı beykozda akşam yemeği ohh mis hayat

Anderson1
Şube Müdürü
09 Şubat 2026 19:58

İstanbula git kendine gelirsin istifa nedir 20?yıl daha calısırsın sarıyerde kahvaltı aksam yemegınde beykozda boğaz manzarasında pirzola çıkışta kanlıcaya geçer yoğurt yersin

Anderson1
Şube Müdürü
09 Şubat 2026 20:00

İstanbula git sabah kahvaltını sarıyer tarabyada yapar aksam yemegını beykozda pirzolanı yersin . Sonra kanlıcaya geçer yoğurdunu yer gecede beşiktaş sahilde çayını içer zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın. Güle güle yolun acık olsun İstanbula

Anderson1
Şube Müdürü
09 Şubat 2026 20:03

Burda doguyu kotuleyip istanbuldan kaçmaya çalışanlara gözdağı verdiğini salak bile anlar. İpkacı oldugınu bellı etme

garibantayinci
Aday Memur
09 Şubat 2026 20:31

onu bunu kıskanıp forumlarda ağız ayıracağına biraz kendini geliştir belki gittiğin doğu ilinde biraz birikim yaparsın.
Anderson1, 4 hafta önce

İstanbula git kendine gelirsin istifa nedir 20?yıl daha calısırsın sarıyerde kahvaltı aksam yemegınde beykozda boğaz manzarasında pirzola çıkışta kanlıcaya geçer yoğurt yersin

memuraday-y
Daire Başkanı
09 Şubat 2026 20:40

Ben hiç sizin düşündüğünüz gibi düşünmemiştim.

Anderson1, 4 hafta önce

Burda doguyu kotuleyip istanbuldan kaçmaya çalışanlara gözdağı verdiğini salak bile anlar. İpkacı oldugınu bellı etme

Anderson1
Şube Müdürü
09 Şubat 2026 21:46

Zaten doğudaym keyfım yerinde 12 binlik ilçede

garibantayinci, 4 hafta önce
onu bunu kıskanıp forumlarda ağız ayıracağına biraz kendini geliştir belki gittiğin doğu ilinde biraz birikim yaparsın.

Anderson1
Şube Müdürü
09 Şubat 2026 21:48

Doğuda sıkılanlar !!! İSTANBUL tüm güzellikleriyle sizi bekliyor çıkın çıkın gidin 0 skıntı bol bol gezme bogazda yemekler lahvaltılar sizleri bekliyor

garibantayinci
Aday Memur
09 Şubat 2026 21:49

12 binlik ilçede kal biraz 10 sene istanbulda yapamadığın birikimi yapıp 2 ev 3 araba alırsın artık ama millete bu kadar kıskançlıkla art niyetle bakarsan zor :)
Anderson1, 4 hafta önce

Doğuda sıkılanlar !!! İSTANBUL tüm güzellikleriyle sizi bekliyor çıkın çıkın gidin 0 skıntı bol bol gezme bogazda yemekler lahvaltılar sizleri bekliyor

Toplam 14 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi