Editörler : gül-feşan

semdndr
Aday Memur
12 Şubat 2026 14:28

Merhaba çok teşekkür ederim bilgilendirici oldu ben de tam 5 yıllığıme ve maaş gayet yeterli yani. Siz doğrudan müdürlüğe mi atandınız yoksa sonradan mı geçtiniz acaba?

HemsireH, 4 hafta önce
merhaba ilçe sağlıktayım bulunduğum yerde sağlıklı hayat merkezi 5.yılımdayım maaş artı ek ödemelerle 81-82 aldım ocakta lisans hem

semdndr
Aday Memur
12 Şubat 2026 14:32

Yani gerçekten huzur özel hayat hobi hiç bir şey kalmadı hayatimda zehir gibi bir nöbet, neredeyse hiç off yok 18-20 saat ayakta koştur koştur dur doktorların gereksiz istemleri için sabah nöbet çıkışı eve git akşama kadar uyu ertesi gün yine gel gerçekten bu meslek insanı ht dm ca hepsi yapar kurtulmak istiyorum çok ama nasıl bir yol yordam istenir bilmiyorum şu an kpss çalışarak baştan atanmak istiyorum galiba başka bir alternatif yoksa yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim

bhr0101, 4 hafta önce

Daha önce hastanede çalışmış biri olarak da söylemeliyim ki kesinlikle değer eğer maddi olarak aradaki farka ihtiyacınız yoksa ki aradaki fark da çok uç bir fark değil psikolojik olarak çok çok rahatlayacaksınız hastaneden sonra

m.ozd
Memur
12 Şubat 2026 14:53

iller arası veya iliçi atamayla da geçebilirsiniz müdürlüğe kadronuzla. veya muvaffakatname alabilirseniz başhekimden bir aile hekimi ile anlaşıp ase olabilirsiniz.

semdndr, 3 hafta önce

Yani gerçekten huzur özel hayat hobi hiç bir şey kalmadı hayatimda zehir gibi bir nöbet, neredeyse hiç off yok 18-20 saat ayakta koştur koştur dur doktorların gereksiz istemleri için sabah nöbet çıkışı eve git akşama kadar uyu ertesi gün yine gel gerçekten bu meslek insanı ht dm ca hepsi yapar kurtulmak istiyorum çok ama nasıl bir yol yordam istenir bilmiyorum şu an kpss çalışarak baştan atanmak istiyorum galiba başka bir alternatif yoksa yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim

semdndr
Aday Memur
14 Şubat 2026 15:18

Hocam hizmet puanım 6000 en son bulunduğum bölgede ilçe atama puanı 50.000'lerde o imkansız başhekim'de bedavadan kimseye yardımcı olmaz kPSS ile oluyor mu acaba

m.ozd, 3 hafta önce

iller arası veya iliçi atamayla da geçebilirsiniz müdürlüğe kadronuzla. veya muvaffakatname alabilirseniz başhekimden bir aile hekimi ile anlaşıp ase olabilirsiniz.

Anginapektoriss
Aday Memur
14 Şubat 2026 23:31

7 yıl kadar üniversite hastanesinde hemşire olarak çalıştım en sonunda kadroyu alınca KPSS ile bir toplum sağlığı müdürlüğüne atandım. maaşınız 50-60 bin civarı olmaz en az hastanede aldığınız ham maaş kadar olur. ama bana sorarsanız bakmayın paraya maraya kendinize en büyük iyiliği yaparsıınız.

semdndr
Aday Memur
15 Şubat 2026 15:34

Çok teşekkür ederim hocam bende başlıyorum o zaman kpss ye inşallah bugün. Peki il sağlıkta bir gününüz hemşire olarak nasıl geçiyor o konuda biraz bilgi verebilir misiniz

Anginapektoriss, 3 hafta önce
7 yıl kadar üniversite hastanesinde hemşire olarak çalıştım en sonunda kadroyu alınca KPSS ile bir toplum sağlığı müdürlüğüne atandım. maaşınız 50-60 bin civarı olmaz en az hastanede aldığınız ham maaş kadar olur. ama bana sorarsanız bakmayın paraya maraya kendinize en büyük iyiliği yaparsıınız.

Anginapektoriss
Aday Memur
15 Şubat 2026 16:17

ben aşı ve bulaşıcı hast birimindeyim biz aşı kordinasyonunu sağlıyoruz diğer birimler de aynı şekilde yaptıkları işi kendileri belirliyor aylık çalışma düzeniniz var o düzeni de siz kendinize göre belirliyorsunuz. yani hastaneden gelince ne güzel hayatlarmış diyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim
semdndr, 3 hafta önce

Çok teşekkür ederim hocam bende başlıyorum o zaman kpss ye inşallah bugün. Peki il sağlıkta bir gününüz hemşire olarak nasıl geçiyor o konuda biraz bilgi verebilir misiniz

semdndr
Aday Memur
15 Şubat 2026 23:20

Anladım yani herkesin ayrı bir işi ve görev planı ona göre ilerliyor işler. Hastanede ota moka koşmaktan ne görev tanımı kaldı ne iş düzeni hocam anlarsınız beni siz inşallah seneye ben de sizin gibi hissedebilirim 🙏🏻

Anginapektoriss, 3 hafta önce
ben aşı ve bulaşıcı hast birimindeyim biz aşı kordinasyonunu sağlıyoruz diğer birimler de aynı şekilde yaptıkları işi kendileri belirliyor aylık çalışma düzeniniz var o düzeni de siz kendinize göre belirliyorsunuz. yani hastaneden gelince ne güzel hayatlarmış diyorsunuz. kesinlikle tavsiye ederim

HemsireH
Aday Memur
16 Şubat 2026 23:36

KPSS ile atandım müdürlüğe , bizim kurumda kadrosu başka yerlerde olup yıllarca çalışanlar da var nasıl yaptıklarını söylememe gerek yoktur
semdndr, 3 hafta önce

Merhaba çok teşekkür ederim bilgilendirici oldu ben de tam 5 yıllığıme ve maaş gayet yeterli yani. Siz doğrudan müdürlüğe mi atandınız yoksa sonradan mı geçtiniz acaba?

HemsireH
Aday Memur
16 Şubat 2026 23:38

diğer arkadaşın dediği gibi İsm /tsm olmuyorsa bulunduğunuz ilçe müdürlüğe gidip hangi asmlerde ase ihtiyacı varsa öğrenebilirsiniz ona göre sözleşme imzalarsınız
Toplam 30 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi