Editörler : supporters.
10 Şubat 2026 10:43

Erken Seçim Memur Ve Memur Emeklisi

Diyanet İşleri: Memur, esnaf, asgari ücretliye fitre-zekat verilebilir. Bu cümleyle başlamak istedim. Ne hale geldik arkadaşlar gerçekten çok vahim. şahsım için değil başta emekli memur abi ve ablalarımıza Allah yardım etsin. memur ve memur emeklisi Tüik in enflasyonuna ezdirildi. Seçim zamanı memur ve memur emeklisine söz verdikleri hiçbir vaat yerine getirilmedi. Yetkili sendikalar Memursen ve Kamusen memur ve emeklisini perişan etti. Hükümet seçim zamanı memur ve memur emeklisine hiçbir vaatle gelmesin zaten yapmıyorlar oda ayrı bir konu.... Yalnız şu da unutulmasın memur ve memur emeklisi 25 milyonluk bir aile.

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
10 Şubat 2026 11:21

Memur emeklisi maaşı gerçekten içler acısı. 70 bin TL alan bir memur bugün emekli olsa 34 bin TL maaş alıyor. Bu durum iş hayatının doğasına aykırı. Memur emekli olacak, yeni mezunlar, memur olma hayali kuranlar da memur olacak. Memur Emeklileri yılların verdiği iş ahlakı ve terbiyeyle sesini yükseltmez, Devlete bağlılık esastır. Ancak maaş adaletsizliği insanların canına tak etmiş durumda. Memur Sendikaları açılışlar, siyasi mesajlar vermek yerine memur emeklisinin derdiyle dertlenmeli.

Bozkurtbakışlı
Şube Müdürü
10 Şubat 2026 11:23

3600 ek gösterge seçim vaadini bekleyen 470 bin insan var. 3600 ek gösterge de memur ve memur emeklisi için değerlidir.

Çorluilolsun
Şube Müdürü
11 Şubat 2026 22:08

Moral bozmak gibi olmasın ama memurun kimsenin umrunda olduğunu düşünmüyorum, seçimde olsa fark etmez başınızın çaresine bakın ek iş falan yada tasarruf, taş yiyelim en iyisi

Hırbow
Aday Memur
13 Şubat 2026 02:37

seçimde oyunuzu ona göre verin zam zamanı yapılacak iyileştirmelerle oyunuzu satmayın.

bravehard
Genel Müdür
23 Şubat 2026 13:57

Anladım, yani Bulundukları Belediyeler de İşçilerin maaşını ödemeyen, yönettikleri şehirleri b.k çukuruna çeviren partiye oy verelim, onlar daha iyi yönetir diyorsun yani?

Hırbow, 3 hafta önce

seçimde oyunuzu ona göre verin zam zamanı yapılacak iyileştirmelerle oyunuzu satmayın.

Evlekhesabi
Aday Memur
23 Şubat 2026 15:02

Verelim de, hangi parti memur emeklisini gozetecek, vaadde bulunan oldu mu

Hırbow, 3 hafta önce

TÜRK1512
Memur
24 Şubat 2026 15:20

senin oy verdiğin parti de bunlar yok galiba 2023 seçiminde muhalefeti neyle suçladiysaniz şuan fazlasını yapıyorsunuz sende haklısın düşünüp yorum yaptığın için
bravehard, 2 hafta önce

Anladım, yani Bulundukları Belediyeler de İşçilerin maaşını ödemeyen, yönettikleri şehirleri b.k çukuruna çeviren partiye oy verelim, onlar daha iyi yönetir diyorsun yani?

bravehard
Genel Müdür
25 Şubat 2026 08:45

Aynen ben düşünüp yorumluyorum en azından beynim var, bu şekilde sizin gibilerden ayrışıyorum

TÜRK1512, 2 hafta önce
senin oy verdiğin parti de bunlar yok galiba 2023 seçiminde muhalefeti neyle suçladiysaniz şuan fazlasını yapıyorsunuz sende haklısın düşünüp yorum yaptığın için
Toplam 8 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi