milenyumpolice
Daire Başkanı
13 Şubat 2026 01:16

Polise iyileştirme yapmamak için bakan değiştirmişler :D işte buna çok güldüm.Polis kimin umurunda ki bizim yüzümüzden bakan değişecek harbi ne adamlar var teşkilatta

Ahmet2018
Memur
13 Şubat 2026 11:11

Birgün polisler sorunlarının bakan koltuğunda oturan kişilerden değilde, onları aşan koltuklardakilerden olduğunu anlayınca sorunları çözülmeye başlayacaktır.Yoksa A kişisi gider B kişisi gelir değişen bişey olmaz.

EL CHAPO
Müsteşar Yardımcısı
13 Şubat 2026 22:15

polis : cakarli aracin belgesini alayim

x : sicil numarani alayim

AsilKan0606, 4 hafta önce
Oğlu tiktokta polis tehdit ederken nolacak yeaa oyun oynuyor bizimki diyen birisidir.

Aslanbey1453
Müsteşar Yardımcısı
14 Şubat 2026 20:37

Adam hafız, en azından Allah korkusu vicdan merhamet duyguları vardir diye düşünüyorum. Özel Harekatci arkadaşi görüntülü aramış, oğlu da Özel Harekat polisi dediler, Zamanla uygulamalarını göreceğiz hep beraber bakalım, Teşkilata Hayırlı olsun.... Jandarma Polis Sahil güvenlik maaşları eşitleme olursa en güzel şeyi yapmış olacaktır. Bas Öğretmen maaşları 110-115 olmuş

Ispatu61
Aday Memur
14 Şubat 2026 20:57

evet dogru ful.ek.dersle beraber 110_ 115 i buluyor daha fazla. alan.bile vardir
Aslanbey1453, 3 hafta önce
Adam hafız, en azından Allah korkusu vicdan merhamet duyguları vardir diye düşünüyorum. Özel Harekatci arkadaşi görüntülü aramış, oğlu da Özel Harekat polisi dediler, Zamanla uygulamalarını göreceğiz hep beraber bakalım, Teşkilata Hayırlı olsun.... Jandarma Polis Sahil güvenlik maaşları eşitleme olursa en güzel şeyi yapmış olacaktır. Bas Öğretmen maaşları 110-115 olmuş

kripto1982
Daire Başkanı
14 Şubat 2026 23:19

Arkadasm sınıf öğretmeni 22 yılllkms başöğretmen, ful ek ders, eş çocuk vb yardımla totalde 120 bin maas alıyorum dedi, ayrıca dedi sınav görevleri, eğitime hazırlık ödeneği nöbet ücretlerini 12 aya eklersek 130 135 bin bandına geliyor maaş dedi, şuan ben bir akademisyen gibi alıyorum MEB bayağı iyileştirme yaptı maaşlara darısı size olsun dedi, ben 2006 yılında bu arkadaşmdan yarım maaş fazla alıyordum, şuan ben 85 bin alyorum, meslek özelinde polisede zam acilen yaplmaldr

Ispatu61, 3 hafta önce
evet dogru ful.ek.dersle beraber 110_ 115 i buluyor daha fazla. alan.bile vardir

Gurbetkusu45
Aday Memur
15 Şubat 2026 17:05

Belediye Özel Güvenlikçileri, Zabıtalar hep Polisi geçti bi de bu adamların tayin derdi, gecesi vs. yok. Bi olay oldu mu polisi çağırır ama maaşı polisten fazla.

Proletariat
Genel Müdür
17 Şubat 2026 00:26

Uzun lafın kısası bana pilot olmuş da diyebilirsiniz polise ivedi bir şekilde kök zam olarak 25 bin tl artış yapılmasıdır. Daha bunu alırsak eşit işe eşit ücret muhabbetine bile denklerimize anca yaklaşabiliyoruz

Sbz1dftd
Daire Başkanı
17 Şubat 2026 01:04

kim verir 25 bini be
Proletariat, 3 hafta önce
Uzun lafın kısası bana pilot olmuş da diyebilirsiniz polise ivedi bir şekilde kök zam olarak 25 bin tl artış yapılmasıdır. Daha bunu alırsak eşit işe eşit ücret muhabbetine bile denklerimize anca yaklaşabiliyoruz

Müspet 07
Şef
17 Şubat 2026 16:05

Kimin vereceğini bilmiyoruz ama kimin vermeyeceğini herkes biliyor !
Sbz1dftd, 3 hafta önce
kim verir 25 bini be

Tykk
Aday Memur
17 Şubat 2026 16:36

Polis yakında asgari ücrete denk gelir..az kaldı

En düşük maaş bizde, halen iyileşme yapılmadı.. yapılacak gibide durmuyor, yapılsa çoktan yapılmıştı ..

kripto1982, 3 hafta önce

Arkadasm sınıf öğretmeni 22 yılllkms başöğretmen, ful ek ders, eş çocuk vb yardımla totalde 120 bin maas alıyorum dedi, ayrıca dedi sınav görevleri, eğitime hazırlık ödeneği nöbet ücretlerini 12 aya eklersek 130 135 bin bandına geliyor maaş dedi, şuan ben bir akademisyen gibi alıyorum MEB bayağı iyileştirme yaptı maaşlara darısı size olsun dedi, ben 2006 yılında bu arkadaşmdan yarım maaş fazla alıyordum, şuan ben 85 bin alyorum, meslek özelinde polisede zam acilen yaplmaldr

Müspet 07
Şef
17 Şubat 2026 16:54

Laf aramızda senin arkadaş ya biraz uçmuş durumda veya ironi yapıyor kendince. Benim de eşim, kardeşlerim öğretmen; başöğretmenler üstelik ve çocuk, aile yardımı vs. olmadan 80 bin alıyorlar. 10 bin de ek ders alırlar o kadar.
kripto1982, 3 hafta önce

milenyumpolice
Daire Başkanı
17 Şubat 2026 18:20

asgari ücret olmaz da , en düşük memur maaşı bizimki olacağı kesin bu şekilde giderse.
Tykk, 3 hafta önce

Polis yakında asgari ücrete denk gelir..az kaldı

En düşük maaş bizde, halen iyileşme yapılmadı.. yapılacak gibide durmuyor, yapılsa çoktan yapılmıştı ..

kripto1982
Daire Başkanı
17 Şubat 2026 20:31

İroniyi mironiyi bilmem kardas adam maaş bordrosu acıp gösteriyor hakikatler ortada, benimde ailemde yeterince öğretmen ve hemşire doktor akademisyenler mevcut, onun için kim ne kadar ek ders alıyor kim ekstra fazlası var biliyorum, şunu net olarak biliyorum çalıştığın saat karşılığında en az maaş alan kamu personeli polislerdir, meslek özelinde zam almayan tek biziz normal şartlarda yeni başlayan bir polis memuru en az 100 bin maaş almaldr, ne kadar alyor 70 bin, onun için en az 30 40 bin seyyannen zam verilmeldr

Müspet 07, 3 hafta önce
Laf aramızda senin arkadaş ya biraz uçmuş durumda veya ironi yapıyor kendince. Benim de eşim, kardeşlerim öğretmen; başöğretmenler üstelik ve çocuk, aile yardımı vs. olmadan 80 bin alıyorlar. 10 bin de ek ders alırlar o kadar.

mfg04
Aday Memur
17 Şubat 2026 21:25

Adalet bakanının ilk açıklaması personelinin özlük hakları ile ilgili.helal olsun

Bizekiydilar
Şube Müdürü
18 Şubat 2026 02:04

Şey adam hafız allah korkusu var mı bilemeyiz zira poh oglunu kendi neredeyse oraya götürmüş kendisi erxurum valisiydi ogluda yanında görev yapıyordu. Hmm ne kadar hakkaniyetliymiş. Smdi de ankaraya gitti oglunuda arkasından ankaraya aldırır oglunun canı canda , diger polisler ne ola ki aman işte herkes kendi evladını dusunuypr sizlerin evladını mı düşünecekti :Ppp

Aslanbey1453, 3 hafta önce
19 Şubat 2026 15:31

Adam hafız diyor allah korkusu vardır en azından diyor. Şunlarla aynı yerde çalışıyoruz. Her sakallı deden mi her allah diyen müslüman mı? Müslüman seni çalıştırıp çalıştırıp seni sefalete mahkum etmez. Gerçek müslüman senin hakkını sana verir. Hz Muhammed'in "İşçinin hakkını alın teri kurumadan veriniz.? sözünü uygular gerçek müslüman.

20 Şubat 2026 09:06

Biz ne hafızlar ne babası kardeşi Polis olanlar gördük önce insan olup vicdanlı olacaksın

Vallahi benim umudum yok gönderilen ramazan sms ini okumuşsunuzdur gelen bakanların çoğu kendi reklamı için geldi

Hiçbiri personelinin yaşadığı haksızlıkları çözmedi.

Bu Bakanında farkı olacağını kesinlikle düşünmüyorum hatta daha kötü bile olabilir

Toplam 58 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi