11 Şubat 2026 23:51

2026 tercih karmaşası

Merhaba ben Van?dan bu yıl tayin isteyeceğim

Yeni sistemi anlayamadım

50 küsür il sadece batı

20 küsür il sadece doğu mu yazabilirim

Karışık yazamıyor muyuz

Bir de Malatya batı mı doğu mu

Teşekkürler

Dilandutluca2362
Aday Memur
12 Şubat 2026 00:40

Biri cevap yazabilir mi lütfen

Soylu444
Şef
12 Şubat 2026 00:50

Ya batı yazacaksın yada doğu karışık yazamazsın Malatya'da batı atamaya tabi okulda bu kadar konudan

12 Şubat 2026 01:04

Önüne iki sekme açılacak ya tüm doğu illerini yada tüm batı illerini yazacaksın

Dilandutluca2362, 3 hafta önce

Biri cevap yazabilir mi lütfen

Alidmr58
Şef
12 Şubat 2026 12:57

Malatya şarktan çıkarıldı 2 ay önce Batı ili artık

anyahmet
Aday Memur
12 Şubat 2026 15:56

toprağım bende Van'dan tayin gideceğim bu yıl ya Batı yazarsın yada doğu. Malatya batı okdu ama çok yüksek puan lazım bu yıl zira buton olayı yüzünden Malatya'da girecek çok az kişi var

Arslann34
Aday Memur
12 Şubat 2026 16:11

Kardeşim özelini açarmışım
anyahmet, 3 hafta önce
toprağım bende Van'dan tayin gideceğim bu yıl ya Batı yazarsın yada doğu. Malatya batı okdu ama çok yüksek puan lazım bu yıl zira buton olayı yüzünden Malatya'da girecek çok az kişi var

dgn27
Memur
13 Şubat 2026 12:28

Yahu kardeşim sen nasıl polissin, sorduğun soruya bak, senin polislikle alakan yok bence, muhtemelen polis eşisin, sen polis olsan böyle saçma bir soru sormazsın diye düşünüyorum, daha malatyanın şarktan kalktığını batı olduğunu bile bilmiyorsan sen tercih falan yapma emniyet uygun gördüğü yere göndersin seni

Polisiye31
Aday Memur
13 Şubat 2026 14:24

Basta ıpka istıyor musun dıye madde var ıstemıyorum dedıkten sonra batı dogu sıkkı var senın bunu ıpka verırken doldurman lazımdı hangı bolgeyı sectıysen o bolgenın ıllerını tercıh edebılırsın

salur80
Aday Memur
13 Şubat 2026 16:15

Emniyet zaten uygun gördüğü yere gönderiyor herkezi
dgn27, 3 hafta önce

Yahu kardeşim sen nasıl polissin, sorduğun soruya bak, senin polislikle alakan yok bence, muhtemelen polis eşisin, sen polis olsan böyle saçma bir soru sormazsın diye düşünüyorum, daha malatyanın şarktan kalktığını batı olduğunu bile bilmiyorsan sen tercih falan yapma emniyet uygun gördüğü yere göndersin seni

Dilandutluca2362
Aday Memur
15 Şubat 2026 17:11

Sormak istedim sordum. Sistem değişti tamamen sorduğum soru kimseyi ilgilendirmez cevap vermek zorunda değildiniz.

dgn27, 3 hafta önce

Toplam 10 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi