Bizekiydilar
Şube Müdürü
18 Şubat 2026 17:57

Cok dogru diyorsun birde bu 2.saek kalktı diyenler keske kalksa millette onu istiyor ama bunlart anlamadan saldırıyorlar bak demişim ki kalkarsa kim gidecek bence sırf bu yuzden kaldırmazlar gecici kaldırırlar geri getirirler dedim hemen saldırmıs biri yok sen sürüldüj yok sen hasetsin sen hıncın var blmem ne ula saldırgan kuduz once bi oku ben kesinlille kalkmasın biz gittik herkes gitsin mi yazmısım okuma engelli satasacak adam arıyorlar. Konu içerigi cok güzek keske bu maddeler yonetmelige gwcirilse ama buna bile uymayan oladar cok adam cıkacak ki buna bile binler itiraz edicek. Bana uymuyor su haksızlık bu haksızlık diye. Ben yine de bu maddeleri kopyalsyıp turan eseliogluna yolluycam xte sesimiz olsun. Sizlerde aynı sekilde xte aktif polis hesaplarına bildirseniz güzek bir etkinlik baslatılabilir

Alidmr58, 4 hafta önce

Konuyu açan arkadaş talepleri çok güzel özetlemiş ama biz hala kısır döngü içerisine giriyoruz. 2 sayfa boyunca 2.şark kalktı kalkmadı / kalktı-kalkmadı. Bırakalım gereksiz yorumları. 2 ay önce çıkan değişiklikle kota yönetmeliğe girdi, özel sektör eş durumu 720'ye çıktı hep aleyhimize düzenlemeler oldu, bunlarla birlikte bir düzenleme olursa 2.şark içinde bir gelişme olur inşallah. Lütfen artık kısır döndüge girip aynı şeyleri tartışmayalım artık.

Guven Guler
Aday Memur
18 Şubat 2026 20:45

Puan sistemi adaletsiz diyen arkadaşlar neye göre adaletsiz diyor anlamadım arkadaş daha bir kere yeni denenmiş bir sistem geçen sene personel başkanı çalıştığım ile geldi ve aklı olan bu sene tayin istemez dedi siz tercih yapıp gittiniz ilk tecrübe sizde kazanıldı şimdi Ben kendim için konuşuyorum 10 yıl İstanbul'da çalıştım ve doğuda yım 15. yılımda gideceğim 17 bin puanla ilk tercihime gideceğimi düşünüyorum. Sistem benim gibi İstanbul'da yıllarca kahır çekmiş ebesi.... olmuş personelin işine geliyor. isteğiniz yere gidecekseniz puan yapın derim zaten torpili olan bir yolunu bulur amele hizmet için Adaletli bir sistem olacağına inanıyorum

Klcknn
Aday Memur
18 Şubat 2026 21:07

Adam ikinci şarkını yapmış 55.tercihe İstanbul a gitmiş . Sen neyini savunuyorsun. Adam kaçıncı sıradan kaç puanla gitmiş belli değil . Şeffaflık yok . Adil değil .

Guven Guler, 3 hafta önce
Puan sistemi adaletsiz diyen arkadaşlar neye göre adaletsiz diyor anlamadım arkadaş daha bir kere yeni denenmiş bir sistem geçen sene personel başkanı çalıştığım ile geldi ve aklı olan bu sene tayin istemez dedi siz tercih yapıp gittiniz ilk tecrübe sizde kazanıldı şimdi Ben kendim için konuşuyorum 10 yıl İstanbul'da çalıştım ve doğuda yım 15. yılımda gideceğim 17 bin puanla ilk tercihime gideceğimi düşünüyorum. Sistem benim gibi İstanbul'da yıllarca kahır çekmiş ebesi.... olmuş personelin işine geliyor. isteğiniz yere gidecekseniz puan yapın derim zaten torpili olan bir yolunu bulur amele hizmet için Adaletli bir sistem olacağına inanıyorum

Guven Guler
Aday Memur
18 Şubat 2026 21:32

2.sarki yapması önemli değil hangi gruptan gitti kaç pauni vardi o önemli 20 yıllık memurun 14 bin pauni var sistem puanı yüksek olana öncelik veriyor.listelere bak derim sıralama listesi sayfalarda var.Bu sene daha şeffaf olucagina inanıyorum ben sistemin
Klcknn, 3 hafta önce

Adam ikinci şarkını yapmış 55.tercihe İstanbul a gitmiş . Sen neyini savunuyorsun. Adam kaçıncı sıradan kaç puanla gitmiş belli değil . Şeffaflık yok . Adil değil .

Klcknn
Aday Memur
18 Şubat 2026 22:03

Senin inanman gerçekleri değiştirmiyor. Adam daha önce İstanbul'da çalışmış. Gördüklerimize inanmayalim mi ? Duyuyoruz yani olan biteni.

2.sarki yapması önemli değil hangi gruptan gitti kaç pauni vardi o önemli 20 yıllık memurun 14 bin pauni var sistem puanı yüksek olana öncelik veriyor.listelere bak derim sıralama listesi sayfalarda var.Bu sene daha şeffaf olucagina inanıyorum ben sistemin

Bizekiydilar
Şube Müdürü
18 Şubat 2026 22:26

Şırnakta bi abimiz var cok kişi duymuştur belki adam ağrıda ve sırnakta sark yapmıs daha öncr izmirde calısmıs pohten cıkarılanlardan oda tabi o da davayı kazandı suan geri pohe döndü ama tercih zamanı sadece dogu tercihi yaptı sırf oda tasfiye sonrası istanbul a cakıldı davayla döndü tekrar ist gelmesin diye dogu tercihi yaptı ona bile istanbul cıktı bizat beraber yaptık tercihleri zaten aynı sürecleri yasadıgımz için yakın tanırım iptal davası actı tercih listesine kadar sundu kaybetti yine de. Puan nerde ne işe yaradı.

Klcknn, 3 hafta önce

Senin inanman gerçekleri değiştirmiyor. Adam daha önce İstanbul'da çalışmış. Gördüklerimize inanmayalim mi ? Duyuyoruz yani olan biteni.

Klcknn
Aday Memur
18 Şubat 2026 22:39

Evet ben de duydum kardeşim . Ben de ikinci şarktayım . İlkini Hakkari'de yaptım . Şimdi de Şırnak'tayim. Daha önce de İstanbul'da da çalıştım. Ne olacak şimdi tekrar İstanbul a mi gidelim.

Bizekiydilar, 3 hafta önce

Şırnakta bi abimiz var cok kişi duymuştur belki adam ağrıda ve sırnakta sark yapmıs daha öncr izmirde calısmıs pohten cıkarılanlardan oda tabi o da davayı kazandı suan geri pohe döndü ama tercih zamanı sadece dogu tercihi yaptı sırf oda tasfiye sonrası istanbul a cakıldı davayla döndü tekrar ist gelmesin diye dogu tercihi yaptı ona bile istanbul cıktı bizat beraber yaptık tercihleri zaten aynı sürecleri yasadıgımz için yakın tanırım iptal davası actı tercih listesine kadar sundu kaybetti yine de. Puan nerde ne işe yaradı.

Alidmr58
Şef
18 Şubat 2026 22:46

İş Yükünün - Ek Görevin - Geçim Sıkıntısının yoğun olduğu illerin görev puanı.İ

zmir : 1.74

Ankara : 1.66

Bursa : 1.77

Antalya: 1.61

...

İş yükünün olmadığı - Ek görevin olmadığı - Geçim sıkıntısının olmadığı rahat şehirlerin görev puanı

Bartın : 2.25

Burdur : 2.12

Çankırı :2.29

Kastamonu : 2.37

Niğde :2.11

Zonguldak 2.24

....

Üstelik gruplara bölüp sadece Zonguldak'ta /Kastamonu'da çalışmış yeni memur 1.şark dönüşü istediği yine küçük yere dönerken İzmir'de, Ankara'da çalışmış görevden başını kaldıramayan ve üstüne 2.şarka gelmiş memuru puanın düşük diye 2.şark dönüşü İstanbul'a gönderiyorsun ve sen de hala neresi adaletsiz mi diyorsun.

Hiç Kimse Görmek İstemeyen Biri Kadar Kör Olamaz.

9köyden kovulan
Aday Memur
18 Şubat 2026 22:54

herkes kendi gönlüne göre istiyor İstanbul Antep İzmir Ankara'da çalışmayanları önce bir zorla çalıştıracaksın ki adaletten öyle bahsedelim

Bizekiydilar
Şube Müdürü
18 Şubat 2026 23:10

Kusura bakma da o baskan kimse pek aklı yokmus bu sene kac bin tayinci vardı sırf o persınek baskanı aklı olan bu sene tayin istemez dedi diye hepimiz ipka verseydik ozaman bu puan sistemi kime işleyecekti herseye bir kılıfları var puan sistemş tam oturmamısta ha yani onca personelin hayatını sistem henuz oturmadıgı için mahvettik ama olsun

Abuzer.
Aday Memur
23 Şubat 2026 18:35

Kesinlikle bu sistemin handikabı o zaten. Bu sistemde Büyükşehirlerde çalışan hep büyükşehirde çalışır, küçük yerlerde çalışanda hep çok puan biriktirip istediği yerde çalışır.

9köyden kovulan, 3 hafta önce
herkes kendi gönlüne göre istiyor İstanbul Antep İzmir Ankara'da çalışmayanları önce bir zorla çalıştıracaksın ki adaletten öyle bahsedelim

dgn27
Memur
24 Şubat 2026 02:45

Adam diyor ki 10 yıl İstanbulda çalıştım şu an şarktayım, 15 inci yılda gideceğim diyor, yani grubunun en üstünden gideceği için şanslılar arasında kalıyor, 15 inci yılında değil de 16 ya sarksaydı eleştirecekti adaletsizlik diyecekti ama en üstten gideceği için savunma yapıyor, biraz vicdan yahu

omresl
Şube Müdürü
24 Şubat 2026 06:23

Seni atamalar açıklandıktan sonra çok merak ediyorum. O zaman mutlaka yaz. O zaman da memnun olacak mısın?Mesele puan sisteminde değil puan sisteminin de getirdiği adaletsizlikte. Önceden şarkını yapan biri memleketine yakın yerleri yazıyordu en kotu herkes biliyordu ki gidebileceği tek tercih dışı İstanbul. Ama şimdi bütün şehirler yazdırıliyor adam mesela Yozgatlı pat diye alakasız uzak bir herhangi batı ili de çıkabiliyor. Yani tercih dışı zaten mecburen yaptırılıyor aslında. Bir meslekte milleti kendi memleketine yakın yerlere vermek bu kadar zor mu. Millet memleketi geçti yakınını mumla arar oldu

Semihcan91
Aday Memur
24 Şubat 2026 11:29

niye puan sistemi torpili azalttığı için zorunuza mı gidiyor?

Alidmr58
Şef
24 Şubat 2026 12:07

Bu arkadaşlar Bartın, Karaman, Kastamonu gibi yatış yerlerinde çalışan ömründe büyükşehir görmemiş arkadaşlardan.

Ankara, İzmir, Adana gibi çok çalışılan yerlerde çalışmadığı için sistem en çok yatanlara yaradı onlardan başka da savunan yok zaten ki grupta teşkilaton %5-10'u nu temsil ediyor.

Puan sistemi ile ilgili yapılan anketlerde neden %90 personel istemiyor sistemi herkesin mi torpili var yani.Önceki sistemde hç olmazsa %80 ilk 2-3 tercihine gidiyordu.Bu sistemde ne oldu atanan personel gördü.

Sistemle ilgili tek nokta güya torpili bitirmiş. Peki mahkemeye verenler hariç hangi grubun listesi, kimin nereye kaç puanla atandığı açıklandı. Hiçbir grup puanı atama listesi açıklanmadı, sen nerden biliyorsun acaba nasıl ispatlayabiliyorsun torpili olanın torpil yaptıramadığını.

Ha dersen ki ben yatış yerindeyim şarka gidersem de dönersemde aynı yerlerime gidip geleceğim haklısın ama torpili bitirdi argümanına sığınman saçma sen de biliyorsun ama işinize gelmiyor bu sistemi savunan %5'i de geçmiyor tüm ankatler de bunu gösteriyor zaten.

Semihcan91, 2 hafta önce
niye puan sistemi torpili azalttığı için zorunuza mı gidiyor?

mehmetkaya45
Memur
03 Mart 2026 11:37

3 sayfa yorum yapılmış hala kısır döngü tartışmalar.10 tane iyi yorum ya var ya yok.Maddeler çok iyi ve mantıklı inşallah uygulanır yeni dönemde

Toplam 56 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi