Osm-123
Memur
05 Mart 2026 15:05

Puan sistemi güzel ama arkdaşların yazdığı gibi biz kullanamıyoruz. Detay yok kim nereye kaç puanla gitti yok. Ayrıca geçen yıl 6-10 grubuna baktım 7200 puanı olan arkadaş ilk tercihi Gaziantepe gitmiş. 7600 puanı olan arkadaş ilk tercihi Gaziantepe gidememiş.

blackgalleon
Aday Memur
05 Mart 2026 15:26

hakkaniyetli bir sistem değil kalkmalı

Tykk
Memur
05 Mart 2026 16:49

Puan sistemi bu sene kalkmadi galiba, seneye kalkar bu sene kalkmazsa

Osm-123, 6 gün önce

Puan sistemi güzel ama arkdaşların yazdığı gibi biz kullanamıyoruz. Detay yok kim nereye kaç puanla gitti yok. Ayrıca geçen yıl 6-10 grubuna baktım 7200 puanı olan arkadaş ilk tercihi Gaziantepe gitmiş. 7600 puanı olan arkadaş ilk tercihi Gaziantepe gidememiş.

olricov
Aday Memur
05 Mart 2026 17:06

diger kurumlarda kalkarsa emniyettede kalkar neden olmasın.

onbinlerce kişinin daireyi arattigi günler geride kaldı. unutun o günleri. puan topla. istedigin yere git. düzen bu.

erkenden alışmanızda fayda var.

Tykk, 6 gün önce

Puan sistemi bu sene kalkmadi galiba, seneye kalkar bu sene kalkmazsa

Tykk
Memur
05 Mart 2026 17:38

Valla onu tayinci olana söylicen, ben batidayim zaten tayin derdimde yok..

Genel olarak yazdım.. Hakkaniyet açısından güzel tabi, dayisi olan istediği yere gidemeyck puanını topla git..gayet adil

Ama kalkmasını isteyen baya kişi var, oda 55 tercih meselesi

olricov, 6 gün önce

diger kurumlarda kalkarsa emniyettede kalkar neden olmasın.

onbinlerce kişinin daireyi arattigi günler geride kaldı. unutun o günleri. puan topla. istedigin yere git. düzen bu.

erkenden alışmanızda fayda var.

Alidmr58
Şef
05 Mart 2026 17:43

Puanlarmadil değil kardeşim Büyükşehirde çok çalışan az puan alıyor. Puan biriktiremiyorsun 4 yılda bir grubun değişiyor. Ben Şırnak'ta puan biriktirecrm desen adam ilk ipkanı bile kabul etmiyor nasıl puan biriktireceksin. Diğer kurumlarda tercihlerim dışında atanmak istemiyorum seçeneğini işaretlersen şayet puanın isyediğin yere yetmezse kalıyorsun yerinde. Hala puan topla diyorsunuz puan toplamak yok sistemde insanlarda ona tepkili zaten.

Tykk, 6 gün önce

Valla onu tayinci olana söylicen, ben batidayim zaten tayin derdimde yok..

Genel olarak yazdım.. Hakkaniyet açısından güzel tabi, dayisi olan istediği yere gidemeyck puanını topla git..gayet adil

Ama kalkmasını isteyen baya kişi var, oda 55 tercih meselesi

blackgalleon
Aday Memur
07 Mart 2026 05:51

Personel eski sistemi istiyor lütfen görün şunu artık !!!

bozkurt.88
Aday Memur
07 Mart 2026 06:24

şu teşkilatta puan sistemine inanan varsa mesleği bıraksın.

adanax343
Memur
07 Mart 2026 15:17

aynen çorumda kalktı

olricov
Aday Memur
08 Mart 2026 11:13

yoo puan toplayan arkadaslar gayette bu sistemi destekliyor.

blackgalleon, 4 gün önce
Personel eski sistemi istiyor lütfen görün şunu artık !!!

mehmetkaya45
Memur
09 Mart 2026 11:30

puan toplayan demeyelim de küçük Anadolu illerinde çalışıp ek görev, iş yükü geçim sıkıntısı çekmeyen memurlar destekliyor diyelim.Az çalışana ödül, çok çalışana ceza sistemi

olricov, 3 gün önce

adanax343
Memur
09 Mart 2026 15:19

izmirin en pis yoğun yerinde 13 sene çalış sonra şarka git puan topla bakalım nasıl olacak doğuda 7 8 sene kalırsa istediği yere belki gider
olricov, 3 gün önce

siyahbeyaz88
Genel Müdür
09 Mart 2026 16:44

bu sistem kötü değil sadece illerin puan katsayıları yanlış( özellikle ist ankara izmir vb.gibi iller)bunun düzeltilmesi gerekiyor

Klav.ye
Şube Müdürü
09 Mart 2026 21:33

başlığı açarken "Puan sisteminin mahkeme kararıyla kaldırıldığı iddiaları mevcut ?" şeklinde açman daha iyi olmaz mı.. erotik site reklamı veren siteler gibi başlık atıyorsun.. sonra da diyorsunuz ku neden birbirinize küfür ediyorsunuz.. bu herif gibiler küfürü sonuna kadar hak eder..

Toplam 34 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi