Editörler : Pangaea
«3456789101112131415

asminezaran
Şube Müdürü
08 Nisan 2026 17:12

hayırlı olsun hangi ildeki akademidesiniz
öyp.com, 2 gün önce

Bugün itibari ile Akademiye giderek sözleşmeyi imzaladım, sözleşme maddeleri personel yönetmeliğindeki maddeler ekstra bir durum yok. İlişik kesiliyor, ek gösterge ve kademe/derece yok geçici olarak devlet memurluğundan çıkarak 5510 4-a'lı, 657 4-b'li oluyoruz aynı gün sigorta yeniden başlatılıyor. İstediğimiz zaman aynı kadromuza dönüyoruz, olayın özeti budur. Ayrıca ders programları hazırlanıyor, koordinatör tek tek arıyor gelecek misiniz durumunuz nedir diye herkesi.

semihkrky
Aday Memur
08 Nisan 2026 17:49

Şimdi şöyle söyleyeyim atamanız ebys den giriliyor onda sorun yok. Maaş yine okulda kalıyormuş . Akademi maaşı ve ek dersi okula bildirecek okul yatıracakmış. Eğer farklı bir hesap açan varsa söylerse güzel olur. İlçe ile de konuştuk. İstanbul içi bir yer değiştirme söz konusu bizde onlar da benzer şeyi söyledi. Okulla bağınız kalmıyor gibi düşünmeyin. Geçici görevlendirme gibi değerlendiriyorlar. Zaten geri dönüş yolu açık.

öyp.com
Memur
08 Nisan 2026 17:59

Çok teşekkürler, Ankara Yunus Emre hocam.

asminezaran, 2 gün önce
hayırlı olsun hangi ildeki akademidesiniz

öyp.com
Memur
08 Nisan 2026 18:01

Bana Vakıfbank MEB şubesinden hesap açacaksınız ibanı bize vereceksiniz, maaşınızı KBS'den biz yapacağız dedi merkez müdür muavini.

semihkrky, 2 gün önce

Şimdi şöyle söyleyeyim atamanız ebys den giriliyor onda sorun yok. Maaş yine okulda kalıyormuş . Akademi maaşı ve ek dersi okula bildirecek okul yatıracakmış. Eğer farklı bir hesap açan varsa söylerse güzel olur. İlçe ile de konuştuk. İstanbul içi bir yer değiştirme söz konusu bizde onlar da benzer şeyi söyledi. Okulla bağınız kalmıyor gibi düşünmeyin. Geçici görevlendirme gibi değerlendiriyorlar. Zaten geri dönüş yolu açık.

Dr.erewhon00
Aday Memur
08 Nisan 2026 20:24

sayın hocam mebbis den kontrol ederseniz, kişisel bilgiler modülünde ilgili bilgi mevcut, aynen kopyalıyorum: "7528 S.K. 30. Md. Kap. Söz. Eğitim Pers. Olup 5510 4/1-A Sigortalılığa Geç. Kadroyla İlişiği Kesildi" bu arada kadromuz okulda kalıyor il emrine geçmiyoruz

semihkrky, 2 gün önce

toray
Aday Memur
10 Nisan 2026 02:19

Önceki gün akademiye başladık. Henüz hazırlıklar tamamlanmamış, pazartesi ders başlıyor nasıl olacak bilmiyorum. Milli Eğitimin bu kervan yolda düzülür mantığı oldum olası can sıkıcı... Profesyonel bir kafa yok maalesef. Ne arayan var ne soran. Akademiye hoca olarak atananlar aranmaz mı hiç, ne arayan oldu ne soran. Koordinatör diye birilerini görevlendirmişler kafasına göre program yapmış bitirmiş bile, yahu bu hocalar hangi derse girecek, şehir dışından geliyorsa bir talebi var mı yok mu, bu adam nerede kalacak ne yapacak zerre kadar umurlarında değil. Kurum müdürü diye birini koymuşlar endüstri meslek lisesi müdürü gibi maşallah. Burası akademi yahu, biraz kafayı değiştirmek lazım. Açıkçası ilk izlenimlerim hiç iyi değil. Empati kurabilecek birileri yönetmeli bu akademiyi... Ben dönmeyi düşünmeye başladım, bugün görüştüğüm hocalar da kaostan hoşlanmadılar, belirsizlik en tehlikeli şeydir. Bina perişan sınıflar ayarlanmamış hocalara doğru düzgün oda bile yok, dağın başına meslek lisesi açmışlar adını akademi koymuşlar. Böyle bir manzara var... Hayal kırıklığı yaşıyorum

Toplam 286 mesaj
«3456789101112131415

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi