Aspirin46
Aday Memur
06 Mart 2026 04:00

Ben GBT büroda 10 yıl çalıştım ama telsiz dışında sörgu yasaktı soran kişi tabletinden soruyordu tableti yoksa telsizden soruyordu amaç neydi kayda girsin

gulyabani.10, 1 ay önce
15 yıllık memurum yeri geldi 150-200 kişi sorguladık bir günde.. kimse de niye sorgulama yaptın demedi. sadece sorgu kimsenin başına iş açmaz. ama bu sorgu sonrası yapılacak ihtimaller baş ağrıtabilir doğal olarak.

gulyabani.10
Memur
06 Mart 2026 07:30

heryerde her ekipte bence tablet olması lazım zaten. ilahi telefon ile de sorgu yapılıyor. ya da herşey gbt de değil. araştırma için bisürü sorgu yapılıyor tek evrak üzerinden. keyfi yapılan işlemler için sorgu bile yapamıyoruz havası yaratılıyor.
Aspirin46, 1 ay önce

Ben GBT büroda 10 yıl çalıştım ama telsiz dışında sörgu yasaktı soran kişi tabletinden soruyordu tableti yoksa telsizden soruyordu amaç neydi kayda girsin

adanax343
Memur
06 Mart 2026 12:12

o sisteme göre sorguyu sadece telsiz memuru sorar hangi görev listesinde telsiz memuru yazar. telsizi zimmetlemek o memuru telsiz memuru yapmaz. nerden baksan tutarsızlık
Aspirin46, 1 ay önce

Kısa hayat
Aday Memur
06 Mart 2026 23:37

bakın beyler bu işin şakası yok kendi yaşadığımı sizinle paylaşayım. konu sorgulama idari olarak ceza almadım kapandı ancak adli olarak 2 yıl 6 ay aldım istinafa gitti istinaf bozdu tekrar yargılandım beraat aldım bu işin şakası yok kimseyi sorgulamayın polnet4 log kaydı 2 yıl saklanıyor.

Memurhaps
Şube Müdürü
08 Mart 2026 09:06

10 yıl değilmi
Kısa hayat, 1 ay önce
bakın beyler bu işin şakası yok kendi yaşadığımı sizinle paylaşayım. konu sorgulama idari olarak ceza almadım kapandı ancak adli olarak 2 yıl 6 ay aldım istinafa gitti istinaf bozdu tekrar yargılandım beraat aldım bu işin şakası yok kimseyi sorgulamayın polnet4 log kaydı 2 yıl saklanıyor.

Memurhaps
Şube Müdürü
08 Mart 2026 09:07

neye göre sorguladın .
Kısa hayat, 1 ay önce

Tabantabana
Aday Memur
08 Mart 2026 21:49

2 yıl mı?

gulyabani.10
Memur
09 Mart 2026 15:31

konu sorgulama olsa herkes pol net olan herkes her gün soruşturma geçirir. sadece sorgu olmadığı aşikar. mahkeme sadece sorgu yaptın diye de ceza vermez zaten
Kısa hayat, 1 ay önce

adanax343
Memur
09 Mart 2026 15:44

o konuları kimse anlatmaz işte. demek istediğim bua
Memurhaps, 1 ay önce
neye göre sorguladın .
09 Mart 2026 16:01

yav birader sen ne halt ettiğini anlat hele de adamlar ünlüsın alır müdür sor dedi diye ceza almayacağını :)Sen yediğin naneyi anlat yani bir halt etladikten sonra amir müdür sunu bir dedi diye kimse ihraç deıil bu memlekette kendinizi kandırırsınız sadece
Kısa hayat, 1 ay önce
Toplam 70 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi