Editörler : gül-feşan
22 Şubat 2026 21:58

Aynı grup aynı bölge eş durumu tayini hk.

Merhabalar.

2 ilde 2. bölge b grubundaysa kim kimin yanına gider? Tayini isteyen mi yoksa hizmet süresi az olan mı? Araştırdım ama bulamadım

lDeimosl
Müsteşar Yardımcısı
22 Şubat 2026 22:03

Astlık-üstlük yoksa doluluk yüzdesine bakarlar.

ata198
Aday Memur
22 Şubat 2026 22:22

Teşekkürler hocam ben att yim eşim paramedik. Ast üst ilişkisi doğuyor mu burdan?

lDeimosl, 2 ay önce

Astlık-üstlük yoksa doluluk yüzdesine bakarlar.

lDeimosl
Müsteşar Yardımcısı
23 Şubat 2026 07:22

Hayır.

ata198, 2 ay önce

Teşekkürler hocam ben att yim eşim paramedik. Ast üst ilişkisi doğuyor mu burdan?

ata198
Aday Memur
04 Mart 2026 23:03

Hocam çok teşekkür ederim. Daha detaylı sorayım cevaplarsanız sevinirim.

Ben ATT'yim 7433 sy kanun ile kadroya geçtim. 2. bölge C grubunda yer alan bir ilde çalışıyorum. 4 yılım dolmadı, isteğe bağlı tayin yapamıyorum. Eşimin çalıştığı ildeki benim branşım ise 2. bölge B grubunda.

Eşimde aynı şekilde 7433 ile kadroya geçti fakat 4 yılı doldu tayin olabiliyor. Paramedik branşında benim çalıştığım şehir 2. bölge C grubunda, eşimin çalıştığı şehir de 2. bölge C grubunda.

Bu durumda kim kimin yanına gider bilginiz var mı acaba?

lDeimosl, 2 ay önce

Hayır.

lDeimosl
Müsteşar Yardımcısı
04 Mart 2026 23:46

Eşinizin sizin yanınıza gelmesi daha olası.

ata198, 1 ay önce

Hocam çok teşekkür ederim. Daha detaylı sorayım cevaplarsanız sevinirim.

Ben ATT'yim 7433 sy kanun ile kadroya geçtim. 2. bölge C grubunda yer alan bir ilde çalışıyorum. 4 yılım dolmadı, isteğe bağlı tayin yapamıyorum. Eşimin çalıştığı ildeki benim branşım ise 2. bölge B grubunda.

Eşimde aynı şekilde 7433 ile kadroya geçti fakat 4 yılı doldu tayin olabiliyor. Paramedik branşında benim çalıştığım şehir 2. bölge C grubunda, eşimin çalıştığı şehir de 2. bölge C grubunda.

Bu durumda kim kimin yanına gider bilginiz var mı acaba?

muratthemis
Aday Memur
07 Mart 2026 23:06

hocam altlık üstlük nasıl oluyor? ben radyoloji teknikeriyim, lisans bitirdim 10 .yılımdayım eşim ebe direk lisans mezunu yani ve 6.yılı ikimiz de 5. bölge a grubundayız eş durumu isteyecek eşim, bu durumda eşim mi bana tabi olur

lDeimosl, 1 ay önce

Eşinizin sizin yanınıza gelmesi daha olası.

Toplam 6 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi