01 Mart 2026 03:39

Epilepsi teşhis/tanı konusunda doktor önerisi???

kıymetli meslektaşlarım 20. yılım meslekte 14 ayda 3 nöbet geçirdim sabah görev çıkışı uykuya çaldıktan bir saat içinde dil ısırma alt ıslatma ellerde kasılma irkilerek uyanma vs ortak özellikler mevcut gitmediğim poliklinik kalmadı özellikle nöroloji polikliniği teşhis tanı koyamadı benzer durumu yaşayan meslektaşım var mı teşhis tanı nasıl konuldu ayrıca Ankara da iyi bir nöroloji doktor önerisi yapabilecek var mı??? mübarek Ramazan-ı Şerif hepimize sağlık huzur iman ahlak nasip etsin hepimizden razı olsun inşaAllah

Deli-Kurt2017
Şube Müdürü
02 Mart 2026 02:12

Epilepsi tanisi zor konulan bir durum. Mutlaka bir kac doktora danis. Ankara' da Hacettepe hastanesini oneririm. Ben bir kez senin benzeri sekilde bayildim doktor direk epilepsi dedi. Ilac kullanmaya basladim. Ilaclar agir biraz. (En azindan 15 yil once oyleydi) Sonrasinda istanbul' da Vakif Guraba hastanesine gittim. Doktor keske ilaca hemen baslamasaydin dedi ama tedbir amacli ilaci iki yil kullandim. Bu sure zarfindan surekli olara eeg cekildi ancak herhangi bir epilepsi belirtisi tespit edilmedi. Sonrasinda doktor iyi huylu olabilir ya da yanlis teshis olabilor diyerek ilaclari kesti. 16 yildir Allaha sukur bir seyim yok. Doktor psikolojik dahi olabilir demisti. Sana tavsiyem mutlaka bir kac doktora git genelde Universite hastaneleri daha iyi. Ayrica bunca yil ortaya cikmamissa iyi huylu epilepsi ya da psikolojik kasilma olabilir. Bunca yil sonra bu kadar az sekilde ortaya ciktiysa iyu huyludur. Bir akrabamizin cocuguda bu sekilde bayilmis 2 yil ilac kullanmisti. Onun uzun yillardir herhangi birseyi yok ilacta kullanmiyor. Allah sifa versin kafana cok takma

Toplam 1 mesaj

Çok Yazılan Konular

Sözlük

Son Haberler

Editörün Seçimi